Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem s SMG u E46 M3
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi, byl sem požádán členem Fojtas o zveřejnění jeho dotazu týkající se vzniklého problému na jeho SMG převodovce.
Citace:
Zdravim - potřeboval bych pomoc nebo radu u SMG. Mam BMW E46 M3 najeto 150000km a ted uplně z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka převodovky a smg řadí šíleně pomalu bez ohledu na režim v jakém se nachází. Nemáte s tím někdo taky zkušenost?? Žádné další problémy ani zvuky jsem nezaznamenal, ale jsem z toho fakt nervozní..Diky za každou radu..
Citace:
Zdravim - potřeboval bych pomoc nebo radu u SMG. Mam BMW E46 M3 najeto 150000km a ted uplně z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka převodovky a smg řadí šíleně pomalu bez ohledu na režim v jakém se nachází. Nemáte s tím někdo taky zkušenost?? Žádné další problémy ani zvuky jsem nezaznamenal, ale jsem z toho fakt nervozní..Diky za každou radu..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no nechci strasit ale znamej mel E46 m3 jednu z prvnich smg a menil trikrat prevodovku
od te doby nema rada bavoraky a ze jich mel
diagnozou nic nepokazis

diagnozou nic nepokazis

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
zdarec kluci:) odjel jsem s tim z ostravy do brna a auto uz se zacalo chovat normalne, jen kontrolka stale sviti. hned jak na me budou mit cas, zajedu s tim do servisu a uvidime co se stane..ale je to vazne zvlastni...nemyslim, ze byto bylo neco fatalniho, protoze nejsou slyset zadne mechanicke problemy, psise se bojim, ze to bude nejaka zavada softwaroveho charakteru..sakris...spise me stve, ze se to stalo jen tak z niceho nic, bez sebemensiho naznaku problemu..no zavolam, pozjistuju a uvidim
fojtas píše:zdarec kluci:) odjel jsem s tim z ostravy do brna a auto uz se zacalo chovat normalne, jen kontrolka stale sviti. hned jak na me budou mit cas, zajedu s tim do servisu a uvidime co se stane..ale je to vazne zvlastni...nemyslim, ze byto bylo neco fatalniho, protoze nejsou slyset zadne mechanicke problemy, psise se bojim, ze to bude nejaka zavada softwaroveho charakteru..sakris...spise me stve, ze se to stalo jen tak z niceho nic, bez sebemensiho naznaku problemu..no zavolam, pozjistuju a uvidim
No dělá to taky když je vybitá nebo slabá baterie tak se rožne kontrolka převodovky,dělá to když auto dlouho stálo nebo už je mrtvá baterie,pak jak jsi jel delší trasu tak se dobila a bylo to o.k. zkus nechat přeměřit baterku...SMG žere hodně proudu a pokud to baterka nestíhá tak hodí chybu a řadí to pomalu...
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="M3SMG"
No dělá to taky když je vybitá nebo slabá baterie tak se rožne kontrolka převodovky,dělá to když auto dlouho stálo nebo už je mrtvá baterie,pak jak jsi jel delší trasu tak se dobila a bylo to o.k. zkus nechat přeměřit baterku...SMG žere hodně proudu a pokud to baterka nestíhá tak hodí chybu a řadí to pomalu...[/quote]
urcite to zkusim jeste premerit a kdyztak nabit jeste dnes:)
No dělá to taky když je vybitá nebo slabá baterie tak se rožne kontrolka převodovky,dělá to když auto dlouho stálo nebo už je mrtvá baterie,pak jak jsi jel delší trasu tak se dobila a bylo to o.k. zkus nechat přeměřit baterku...SMG žere hodně proudu a pokud to baterka nestíhá tak hodí chybu a řadí to pomalu...[/quote]
urcite to zkusim jeste premerit a kdyztak nabit jeste dnes:)