Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 SMG II dvouhmotnostní setrvák (odlehčení)
neví někdo jestli je ze setrváku převodovky M3 e46 SMG II snímanej impuls otáček ? jde o to že tam jsou tři takový nálitky ale nezdá se mě že by to mělo být na impuls nebo něco takovýho jinak jsem tam nic nenašel, mám sundanej setrvák z motoru od kterýho nemám převodovku takže se na ní nemůžu podívat jestli je na frémě nějaký čidlo směrem na setrvák a u mýho auta tam není vidět a nechce se mě to někde zvedat protože mám zazimováno, a chtěl jsem ted nechat ten setrvák co mám sundanej z toho motoru navíc stočit a odlehčit jen nevím aby se neubral materiál kterej hází impuls na otáčky...
capri píše:koukal sem ted na obrázky a vypada to že tam nic neni
posud sam
2000-2007 BMW M3 E46 3.2L S54 Getrag 6 Speed SMG Sequential Transmission
obrázky se tady sice nezobrazují ale podle html. jsem je prohlídnul a žádný čidlo tam opravdu vidět není, jen mě zaráží že mě mechanik z BMW tvrdí že u nich byla M3 kterou předělali z manual na smg a že to přivezli že to nechodilo a přičina byla právě v tom že měli málo utopený čidlo a nesnímalo otáčky setrvačníku tak se to předělávalo tak potom nevím o čem mluví

njn, neni nad pokec s odbornikama... u Bmw se vse odehrava vpredu na remenici kliky nebo kole vacky... jina jestli chces super spojku a nevadi snizeny komfort, zkus tu vicelamelovou, daval jsem ji na svoje a je to mazec, razeni je tak 5x snazsi, vzhledem k instalaci dorazu je chod pedalu minimalni... nevyhodou jsou razy pri rozjezdu (lze se rozjet plynule, ale je slyset rachoceni kol v prevodovce)
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz píše:njn, neni nad pokec s odbornikama... u Bmw se vse odehrava vpredu na remenici kliky nebo kole vacky... jina jestli chces super spojku a nevadi snizeny komfort, zkus tu vicelamelovou, daval jsem ji na svoje a je to mazec, razeni je tak 5x snazsi, vzhledem k instalaci dorazu je chod pedalu minimalni... nevyhodou jsou razy pri rozjezdu (lze se rozjet plynule, ale je slyset rachoceni kol v prevodovce)
jj díky za radu, dnes jsem přeci jen pro jistotu zvednul Mko a koukal jsem na tu fremu a nen tam žádný čidlo který by vedlo do prostoru setrvačníku takže v poho, co se týče tý spojky tak jde o to že já mám SMG takže tohle asi odpadá... musím co nejlepší (obyč) směs na lamelu, nebo nějakou hodně decentně laděnou keramiku

Takže setrvák odlehčenej na maximum s tím že se zachoval dvouhmotnostní a organická lamela s nejlepší možnou závodní směsí, tzn. to je varianta A...
Proti tomu jsem nechal odlehčit pod řemenicema tlumič kmitů a odtočit řemenici na klimu protože klimu jsem z auta vyndal...
nechtěl jsem s tou spojkou moc riskovat protože nevím jak se s tím SMG popere, jinak když to nebude stačit tak přistoupím na plán B
tzn. individuálně vyrobenej ultralehkej jednohmotnostní jednoduchej setrvák a keramická spojka... ale slyšel jsem mnoho názorů že to nesmí být zase moc lehký aby to běželo na volnoběh vůbec a že ta dvouhmota je tam taky potřebná tak jsem raději zvolil tu první variantu prozatím...
Na jaře až vyjedu tak dám vědět jak to funguje...
Proti tomu jsem nechal odlehčit pod řemenicema tlumič kmitů a odtočit řemenici na klimu protože klimu jsem z auta vyndal...
nechtěl jsem s tou spojkou moc riskovat protože nevím jak se s tím SMG popere, jinak když to nebude stačit tak přistoupím na plán B

tzn. individuálně vyrobenej ultralehkej jednohmotnostní jednoduchej setrvák a keramická spojka... ale slyšel jsem mnoho názorů že to nesmí být zase moc lehký aby to běželo na volnoběh vůbec a že ta dvouhmota je tam taky potřebná tak jsem raději zvolil tu první variantu prozatím...
Na jaře až vyjedu tak dám vědět jak to funguje...
Lion píše:Čoveče ty z toho děláš opravdu závoďáka. Na jaře musím vidět. Jsem zvědavej jak se auto bude chovat jako celek.
jj jako celek, jestli z toho neudělám než to stihneš vidět spíš dva kusy tak jo

jj ještě mě schází posledních cca 200 000,- Kč abych to dodělal tak nevím jestli to na jaře bude hotový

potřeboval bych nějakýho sponzora, ale v týhle době po roce "finanční krize" nikdo danový odpisy jaksi nepotřebuje tak asi budu muset pokračovat dál pořád sám ze svejch...