Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e34 M5 za 380tis
matal píše:Krasavice to je, ale rozum mi říká, že za tyhle prachy M5 E39..
Tohle ocení jen někdo kdo chce vyloženě E34, ale i za E34 je to prostě ranec..
Tohle je poslední ručně vyr. generace ///M5 jeden ze 404 levostarných EVO sedanu se 6st.převodovkou a brzdama 345x32 mm ( e39 ///M5 má stejnej rozměr ale o 120kg víc ). Trhová cena neklesá pod 10 000 Eur, hezké kusy 15 000 + .... Drží si cenu víc než e39 - je to klasika.
A na E30 foru nekdo prodava E34 m5 touring za 130tis. taky 3.8L 6q. Je to teda ale nakej bastard auto bylo puvodne 3.6L 5q a motor a prevodovka prehozeny, pise ze ma taky Nurburgring paket ma najeto 144k a je dovoz z I bez servisky prej 380 koni .... neznate nekdo to auto dost o nem premejslim, nekdo tam psal ze se na nej byl kouknout a ze krom podvozku to byla libovka, je od nekud z mecholup. Pokud by mel nekdo info napiste sem prosim diky.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no o toho toura sem se taky zajimal , vpodstate mu nic neni , akorat gufero ve predu na klikovce prej prosakuje ale jinak OK prej vsechno... inetrier mela byt alcantara je tam kuza , motor menej za jinej v 80ti tisicch za motor kterej mel najeto 40tis takto to vypada jako celkem slusne , ale proste to neni takova originalni libice jako totok
napr. jen ty 4 pistkove brzdy se nedaji srovnat se seriovyma vubec... jen je skoda ze tydle veci u nas nemaji tolik kupcu potencionalnich...

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no makarad tydle plovouci brzdy ma
kotouc cca jeden na desitku origo jedine
maji myslim i duralovy stredy aby byli lehky , samotnej brzdic je taky solidni vaha
tam uz by se desticky dali sehnat nejaky jiny trebas pagidi nebo tak neco 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta je.
Tu cenu rozhodně má, je to 3.8 a v parádním stavu.(aspon z fotek to tak na mě dýchá). Kdo koupí, tak určitě neprohloupí. To, že by za to byla třeba E39 M5, tak to stejný člověk může říct u E30 M3 a E36 M3. Proč kupovat E30 M3, když za stejný peníze či ještě mín můžu mít E36 M3. Ale je to hlavně o srdeční záležitosti.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jako dat si inzerat na mobile.de neni zadnej problem ze
to zvladne kazdej , taky sem to udelal a jako lidi volali a psali emaily
a cena byla tak v horni cenove relaci ,ale par kusu predemnou jeste bylo 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
rxxxr píše:A na E30 foru nekdo prodava E34 m5 touring za 130tis. taky 3.8L 6q. Je to teda ale nakej bastard auto bylo puvodne 3.6L 5q a motor a prevodovka prehozeny, pise ze ma taky Nurburgring paket ma najeto 144k a je dovoz z I bez servisky prej 380 koni .... neznate nekdo to auto dost o nem premejslim, nekdo tam psal ze se na nej byl kouknout a ze krom podvozku to byla libovka, je od nekud z mecholup. Pokud by mel nekdo info napiste sem prosim diky.
Auto znám, projel jsem cca půl roku nazpátek, předtím než jsem si zjistil víc, protože ta cena je podezřelá. Ujde motoricky. Ale nejela líp než moje bejvalka 3.6tka, 380hp je kec a je to 5tikvalt hezky vykvedlanej. Podvozek je nějakej paskvil vytlučenej sníženej.
ALE

Takže tak. Okamžitě jsem od toho dal ruce pryč a radím všem totéž, jestli se nechcete dočkat toho, jak vám "výhodně koupené" auto zabavuje policie...
Dally píše:
Auto znám, projel jsem cca půl roku nazpátek, předtím než jsem si zjistil víc, protože ta cena je podezřelá. Ujde motoricky. Ale nejela líp než moje bejvalka 3.6tka, 380hp je kec a je to 5tikvalt hezky vykvedlanej. Podvozek je nějakej paskvil vytlučenej sníženej.
Tak to nakonec nemá ani 6kvalt jak bylo psáno v inzerátu?
teda ta v champagni je mazel.. koukal jsem na ni nedavno a jen to prejel ocima jako nejakou peknou jetou e34 na kterou nekdo nabastlil paralelly.. ale beru zpet. Pokud to bylo servisovane jak by melo, tak ty km jsou vpoho.. jestli nekdo ceka na M5 co ma najeto 110.000, at si pripravi castku zase o par desitek az stovek tisic vetsi..
ted jen cekat kdo se toho ujme a nacpe tam bilou optiku, protoze je cool
ted jen cekat kdo se toho ujme a nacpe tam bilou optiku, protoze je cool