Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 M3 3.0 coupé libovka na prodej
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj parkrat sem kolem ni jel a premyslel ze bych hodil woko,stoji ve vyskove pred letistem... mimojine cena byla predtim 300 i za tech 245 jim tam bude hnit dalsi dva roky 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Pokud s ní něco neni po technický stránce, tak nevím proč usuzuješ, že cenovka 245 tis. Kč je přehnaná? Je to normální cena za kterou se tyhle Mka prodávají.MattyX píše:za tech 245 jim tam bude hnit dalsi dva roky
ja netvrdim ze je cena spatna ale jelikoz tam uz stoji uz dva roky tak nekde hacek bude...bud je to cena a nebo technika

ale jinak vypada opravdu moc krasne,takovej idealni darce

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem od člena Addict dostal SZ, jelikož není platící, přeposílám jeho zkušenost, kterou získal při osobní prohlídce této výše uvedené E36 M3 3.0. Děkuju.
Byl jsem se na ni nekdy v zari podivat, jelikoz Mko shanim. Nijak dukladne jsem ji neprochazel,tak jen letmo me poznatky.
-strikane ridicovi dvere,stejne tak jako ridic. prah a nevim jiste jestli i zadni blatnik,takze tukanec tam nejaky byl
-horsi vyfuk da se rict na vymenu
-horsi brzdy
-spolujezdcuv plast. prah ulomen
-odlepena kuze vnitrniho calouneni
-horsi volnobeh(mozna chyba v dlouhem stani,bez projeti)
-kdyz jsem rekl,jestli je mozno si dovest vlastni diagnostiku a vycist si kilometry,tak uz nemluvil tak presvedcive,ze by mela najeto lehce pres 100tis.km
Neprojizdel jsem ji,nedokazu posoudit v jakem stavu je podvozek.
Celkove na me ale i pres ty chyby pusobila pomerne dobre,nejvetsi problem je asi v tom dlouhem stani,ktere se podepisuje snad na vsem u toho auta,nejspis na tom chteli vyrejzovat ranec a budou radi kdyz to prodaji s malou ztratou.
Jinak primo s majitelem bazaru se da o cene jeste jednat,bylo mi od bazarnika receno,ze ji koupili za 240tis.kc.
Pokud by to nebylo strikane,tak uz bych ji mel nejspise v garazi,problem je ze me po telefonu vcelku hodne nabudili a cekal jsem od toho opravdu supr stav.
Snad to alespon takto staci. Addict

Byl jsem se na ni nekdy v zari podivat, jelikoz Mko shanim. Nijak dukladne jsem ji neprochazel,tak jen letmo me poznatky.
-strikane ridicovi dvere,stejne tak jako ridic. prah a nevim jiste jestli i zadni blatnik,takze tukanec tam nejaky byl
-horsi vyfuk da se rict na vymenu
-horsi brzdy
-spolujezdcuv plast. prah ulomen
-odlepena kuze vnitrniho calouneni
-horsi volnobeh(mozna chyba v dlouhem stani,bez projeti)
-kdyz jsem rekl,jestli je mozno si dovest vlastni diagnostiku a vycist si kilometry,tak uz nemluvil tak presvedcive,ze by mela najeto lehce pres 100tis.km
Neprojizdel jsem ji,nedokazu posoudit v jakem stavu je podvozek.
Celkove na me ale i pres ty chyby pusobila pomerne dobre,nejvetsi problem je asi v tom dlouhem stani,ktere se podepisuje snad na vsem u toho auta,nejspis na tom chteli vyrejzovat ranec a budou radi kdyz to prodaji s malou ztratou.
Jinak primo s majitelem bazaru se da o cene jeste jednat,bylo mi od bazarnika receno,ze ji koupili za 240tis.kc.
Pokud by to nebylo strikane,tak uz bych ji mel nejspise v garazi,problem je ze me po telefonu vcelku hodne nabudili a cekal jsem od toho opravdu supr stav.
Snad to alespon takto staci. Addict

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Jako člověk by se na ní musel opravdu podívat a prolíst si jí. Ale jak už sem psal, z fotek vypadá velice pěkně a zachovale.Becx píše:taky po ni pokukuju uz delsi dobu:) znamy se na ni byl divat a pry vypadala velmi zachovale, technicky stav neresil, protoze tehdy byla cena nad jeho fin. moznosti a sleva nebyla realna.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Několikrát jsem ten inz. za poslední měsíce taky otevřel, moc pěkná kára, cena snad taky slušná
To pravé zadní světlo skutečně maličko nelícuje, asi to bylo fakt ťuklé, to je v tom takovej problém, to je tak hrozná závada ?? Zrovna tak jako ten odstín na těch dveřích.
Myslím, že pokud je to dobře opraveno, nedělalo to žádné prase, vše ostatní je tak nějak ready, proč to nekoupit ? Z těchto silných vozů jich je spousta po nějaké odřenině/promáčklině, některé lépe, jiné hůře opravené...si myslím. A ty závady co napsal Lion, to je snad vše opravitelné, snad i v rozumné cenové relaci.
Osobně si myslím, že pokud vše ostatní je tak nějak v cajku a majitel by ještě něco slevil, byl by to super kup ... :palec:

To pravé zadní světlo skutečně maličko nelícuje, asi to bylo fakt ťuklé, to je v tom takovej problém, to je tak hrozná závada ?? Zrovna tak jako ten odstín na těch dveřích.
Myslím, že pokud je to dobře opraveno, nedělalo to žádné prase, vše ostatní je tak nějak ready, proč to nekoupit ? Z těchto silných vozů jich je spousta po nějaké odřenině/promáčklině, některé lépe, jiné hůře opravené...si myslím. A ty závady co napsal Lion, to je snad vše opravitelné, snad i v rozumné cenové relaci.
Osobně si myslím, že pokud vše ostatní je tak nějak v cajku a majitel by ještě něco slevil, byl by to super kup ... :palec:
A co říkáte na tuhle pánové, zná někdo?
http://www.sportovnivozy.cz/9290-bmw-m3-e36-krnov
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:A co říkáte na tuhle pánové, zná někdo?
ano znam byla i na bigu , borec nick FUGO myslim , koupeno od MariaM3 , nechci tu nikoho hanit ani podbne , ale porizovaci cena kolem 120cca , borena na pravej predni roh (kapota ,blatnik ,svetlo , naraznik), spousta veci hodnekrat lakovana (hodne puchyrku na laku co byla naposled k videni pred "renovaci") motor menenej , jeste u predchoziho majitele (pravnik z prahy co to mel vyslovene jen na trestacku na letisti) kazdopadne bud poradne prolezt , a nebo se tomu rovnou vyhnout...
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Díky, já si to myslel, 3.2 za ty prachy to je podezřelé.MattyX píše:papyk píše:A co říkáte na tuhle pánové, zná někdo?
ano znam byla i na bigu , borec nick FUGO myslim , koupeno od MariaM3 , nechci tu nikoho hanit ani podbne , ale porizovaci cena kolem 120cca , borena na pravej predni roh (kapota ,blatnik ,svetlo , naraznik), spousta veci hodnekrat lakovana (hodne puchyrku na laku co byla naposled k videni pred "renovaci") motor menenej , jeste u predchoziho majitele (pravnik z prahy co to mel vyslovene jen na trestacku na letisti) kazdopadne bud poradne prolezt , a nebo se tomu rovnou vyhnout...