Chtěl bych Vám říct, co se mi stalo v jednom nejmenovaném originální BMW servise na severní moravě.
Na mé M3 e46 prosakoval olej někde nahoře u víka.. nebo kde, to není důležité a proto jsem odvezl M3 do servisu na opravu-výměnu těsnění. Při sepisování zakázky mi bylo řečeno, že je jakási "AKCE BMW-software zdarma a že to nařizuje BMW. OK a nechal jsem je dělat svou práci.
Po cca desíti dnech mi volali, že mám auto opravené a oprava stojí cca 7000kč,- Ok... ihned jsem si jel pro M3. Zaplatil jsem a po usednutí do vozidla jsem si všiml, že svítí kontrolka převodovky SMG???? Tak jsem toto šel za technikem reklamovat a oni odvezli M3 zpět do dílen a po cca hodině mi jí opět předali, že je vše OK. Chyba lávky, po cca pěti sekundách se kontrolka opět rozsvítila??? A následovalo další zajetí do dílny, kdy tam již toto zůstalo do dalšího dne. Druhý den volali, že si mám dojet, že kontrolka stále svítí, ale že je venku sníh a já mám letní pneu, bla-bla-bla, tak není možno M3 projet a tato že časem určitě zhasne??? OK.... ještě před odjezdem do BMW jsem si doma napsal na kus papíru, že pokud nezhasne, budu toto reklamovat atd... a předal to k jejich podpisu. Toto se ale nelíbilo vedení a vozidlo bylo na další dny odstaveno do jejich servisu. Po cca 10 dnech, bezesných nocí, kdy komunikace z jejich strany byla celkem na bodu mrazu jsem se domohl aspoň náhradního vozidla zdarma. Po cca třech týdnech uznali, že se "nějak kousl nový software-adaptace 6rychl. stupně" a že budou měnit celou převodovku SMG za úplně novou, kdy toto celé cca 170 000kč,- hradí BMW německo, které nařídilo přehrání softwaru.
Tak to nakonec dobře dopadlo a BMW se zachovalo korektně...ale ty nervy kolem.
Tak jsem jen chtěl říct, pokud chcete novou SMG převodovku.... tak rychle na moravu do BMW

Do dnešního dne jsem ale nepochopil, co se vlastně stalo a proč museli měnit celou převodovku????
Zdar
Možná toto patří do jiné sekce, ale nejsem si jist, jestli M3kaři do jiné než tady chodí

Jinak má M3 je na prodej v sekci ...BMW Prodej