Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 E46

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od MartyE30 »

sic píše:
MartyE30 píše:
sic píše:[quote="Lion"][quote="sic"][quote="rxxxr"]ale stejne zdaleka nejlevenjsi na trhu ostatni zacinaj tak na 1.1

myslim, ze keby sa realne predavala v tej cene a je v poriadku, uz je davno prec.
Kdo ví co s tím je či co to má za mouchy. Nejlépe zajet mrknout, pořádně prolést a ono už to pak bude dávat větší smysl. :wink: Jako postupem času se stejně tyhle káry budou pohybovat pod mega. 8) Když vidím jak to ted za poslední rok cenově kleslo, tak za další rok se to dá s klidem očekávat.

samozrejme, ze ceny budu klesat, ved aj e46 si svojho casu strasne drzala cenu a lepsie kusky stale drzia. Ale ked ceny e9x su niekde pri 50tis.€+ a niekto to dava za 35tis. tak ked nic ine, je to podozrive :D .[/quote]

Na mobile.de jsou za 39tis.[/quote]

tak bez a kup ! samozrejme treba vzdy pozerat len prvu stranu z 20 mobile.de, ze ? Tych zvysnych par stran je tam uplne na nic :lol:[/quote]

Ty si mi nějakej chytrej, všechny si viděl naživo, že soudíš. Většina je ještě v záruce. A vím, že i to nejlevnější auto na mobile může být lepší než většina ostatních :wink: Kor když se bavíme o dva roky starých autech.
blesk666

#42 Příspěvek od blesk666 »

najlacnejsie auto na mobile.de znamena v podstate to iste co najlacniejsie auto na autobazar.eu, sportovnivozy.cz, sauto.cz... ci podobnych velkych serveroch. Iste aj najalcnejsia M3 E92 bude zvacsa v lepsom stave, ako stav priemernej E30 alebo E36 dostupnej kdekolvek na svete. "Zvacsa" je ale dost podstatne slovicko nakolko -ano hrzdava asi nebude ziadna:-) ale zato dat ju do odpovedajuceho stavu tych drahsich moze presiahnut cenu niekolkych beznych E30, E36:-). Je silne naivne mysliet si ze vsetko v GER su cukriky a na SK len stocene totalky. Obchodnici tam davno pochopili ze "Ost" blok stale miluje auta zo "zapadu" a vdacne im predaju cokolvek:-)
sic

#43 Příspěvek od sic »

MartyE30 píše:
sic píše:
MartyE30 píše:[quote="sic"][quote="Lion"][quote="sic"][quote="rxxxr"]ale stejne zdaleka nejlevenjsi na trhu ostatni zacinaj tak na 1.1

myslim, ze keby sa realne predavala v tej cene a je v poriadku, uz je davno prec.
Kdo ví co s tím je či co to má za mouchy. Nejlépe zajet mrknout, pořádně prolést a ono už to pak bude dávat větší smysl. :wink: Jako postupem času se stejně tyhle káry budou pohybovat pod mega. 8) Když vidím jak to ted za poslední rok cenově kleslo, tak za další rok se to dá s klidem očekávat.

samozrejme, ze ceny budu klesat, ved aj e46 si svojho casu strasne drzala cenu a lepsie kusky stale drzia. Ale ked ceny e9x su niekde pri 50tis.€+ a niekto to dava za 35tis. tak ked nic ine, je to podozrive :D .[/quote]

Na mobile.de jsou za 39tis.[/quote]

tak bez a kup ! samozrejme treba vzdy pozerat len prvu stranu z 20 mobile.de, ze ? Tych zvysnych par stran je tam uplne na nic :lol:[/quote]

Ty si mi nějakej chytrej, všechny si viděl naživo, že soudíš. Většina je ještě v záruce. A vím, že i to nejlevnější auto na mobile může být lepší než většina ostatních :wink: Kor když se bavíme o dva roky starých autech.[/quote]

Nie nevidel som ich vsetky, niektore ani neexistuju a sluzia len ako reklama, zvysne na prvych stranach maju nejasnu historiu, ciastocne burane/totalky, auta kupovane cez 4 krajiny a nakoniec predavane v DE "so zarukou" atd.
Ano su to 2-3rocne auta, a presne tak by mali vyzerat..., co z tych lacnejsi nevyzera, samozrejme na fotkach to vidiet nie je.
Ale to ty samozrejme vies, pretoze podobne ako ja, si taketo auto hladal a nakoniec aj podla svojich predstav kupil :wink:
rxxxr

#44 Příspěvek od rxxxr »

Nezna nekdo??? Prodava se uz hodne dlouho, capek ji ma na moje.auto.cz co me udivuje ze v inzeratu ma najeto min KM nez na moje.auto.cz a to asi o 10 ts. nebo tak.

http://www.sportovnivozy.cz/9352-bmw-m3-e46-smg-ostrava
Addict

#45 Příspěvek od Addict »

Mam za to,ze ji resil Syrup,kdyz chtel porizovat M,ale co na ni bylo nebo ne,uz bohuzel nepamatuji,zkus mu napsat.
rxxxr

#46 Příspěvek od rxxxr »

tak sem se po ni zacal pidit, napsal jsem mail jak je na tom auto, clovek mi odepsal ze je TOP a nebourane odpovedel asi hodinu po tom co sem mu napsal ja... u jineho kamose co rozumi Mkam sem se na ni psal a rikal mi: nikdy sem ji nevidel na vlastni oci ale rika se ze je bourana na zadek, tak sem mu napsal jestli si je teda uplne jistej tim ze nebyla bourana na zadek a ze bych se s nima rad sesel, a ze si vemu mericku laku a jestli bude OK tak si ji odvezu.... je to asi tyden a uz mi neodepsal..... jinak byl jsem se kouknout na tu za 530, sediva s cervenou kuzi ta je slusna, ale prodavajici trosku blekotal blbosti to me odradilo: ptal jsem se 19 k tomu nejsou a on: na e46 m3 se nikdy 19 nedavali.... a pak mi rika: tedka nedavno sem jezdil M3 e9x a ta je proste horsi nez tohle auto ten mnohem tezsi motor ve predu je tam proste znat... jediny co bylo na aute prisel jsem k nemu a melo odlepenou takovoutu gumu kolem dveri a silene popraskany madla
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak bouraná rozhodně byla,viděl jsem ji na živo a je dost na pikaču když Vám prodávající tvrdí ,že nebylo nikdy bourané.....ve střeše jsou důlky,nevím z čeho,dveře byly sundávané z auta,kapota taky a pak se ještě v autecu zjistilo ,že ji koupil frajer v autecu a cestou domů ji picnul.Na druhou stranu M3 v top stavu stojí jiné peníze :wink:
Wii-Jay

#48 Příspěvek od Wii-Jay »

Zdravim uživatele, neví někdo něco více o tomto zeleném kousku?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8380478

Byl jsem se na ni podívat a kilometry se zdají být reálné (podle opotřebení interiéru). Je v dobrém stavu. Navíc ta zelená mě prostě bere!! Jediné co jsem zjistil - pohybovala se v okolí Praha-Krč (někde tam majitel bydlel). Micrometrem jsem ji ještě neměřil, ale zajímám se abych si kdyžtak odpustil cestu. Vím, že má najeto celkem dost kilometrů, ale auto hledám víceméně jen na okruhy a na blbnutí, takže pokud je motor a všechny ostatní technické součástky v pořádku, je mi jedno jak starý to je a kolik to má najeto. Důležitý je stav techniky.

Co se týče auta - mám představu M3 E46 rok 2002+ s manuální šestistupňovou převodovkou v co nejlepším technickém stavu za co nejméně. Takže kdyby někdo měl nějaký tip (který třeba není zatím v inzerci), budu jen rád. Pokud by to auto bylo třeba omlácené, odřené a podobně (jen vizuální vady bez zásahu do techniky) tak je mi to jedno, to je to nejmenší.

Děkuji za odpovědi
sic

#49 Příspěvek od sic »

M3maniac píše:Tak bouraná rozhodně byla,viděl jsem ji na živo a je dost na pikaču když Vám prodávající tvrdí ,že nebylo nikdy bourané.....ve střeše jsou důlky,nevím z čeho,dveře byly sundávané z auta,kapota taky a pak se ještě v autecu zjistilo ,že ji koupil frajer v autecu a cestou domů ji picnul.Na druhou stranu M3 v top stavu stojí jiné peníze :wink:

presne tak, za tie peniaze sa proste stav neriesi :!:
sic

#50 Příspěvek od sic »

rxxxr píše:tak sem se po ni zacal pidit, napsal jsem mail jak je na tom auto, clovek mi odepsal ze je TOP a nebourane odpovedel asi hodinu po tom co sem mu napsal ja... u jineho kamose co rozumi Mkam sem se na ni psal a rikal mi: nikdy sem ji nevidel na vlastni oci ale rika se ze je bourana na zadek, tak sem mu napsal jestli si je teda uplne jistej tim ze nebyla bourana na zadek a ze bych se s nima rad sesel, a ze si vemu mericku laku a jestli bude OK tak si ji odvezu.... je to asi tyden a uz mi neodepsal..... jinak byl jsem se kouknout na tu za 530, sediva s cervenou kuzi ta je slusna, ale prodavajici trosku blekotal blbosti to me odradilo: ptal jsem se 19 k tomu nejsou a on: na e46 m3 se nikdy 19 nedavali.... a pak mi rika: tedka nedavno sem jezdil M3 e9x a ta je proste horsi nez tohle auto ten mnohem tezsi motor ve predu je tam proste znat... jediny co bylo na aute prisel jsem k nemu a melo odlepenou takovoutu gumu kolem dveri a silene popraskany madla

vidno, ze si narazil na znalca :mrgreen:
S65(e9xm3) je o 15kg lahsi ako S54(e46m3) :D
rxxxr

#51 Příspěvek od rxxxr »

panove, byl by nekdo z okoli ostravy ochotnej kdyz mu poslu 500 na ucet jet se mi kuknout na to sedivy Mko co prodavaj za 439 na skoda auto.... nekdo spolehlivej prosim M3maniac nebo speedy nebo tak nekdo... dik kdyz tak mi poslete sz
Addict

#52 Příspěvek od Addict »

rxxxr:
Me kdyz chytaly minuly rok roupy na e46 M3,tak jsem posledni vyjizdku sezony spojil prave z Rymarovem,kde stala podle popisu ta ,na kterou se nejspis ptas.
Bohuzel jsem tam prijel uz za sera,takze jsem toho moc nevidel,snad jen nelicujici kapotu,naraznik,dirka v calouneni ridicovi sedacky a par chyb v lakovani-nejaky karambol tam asi byl.
Na me moc nezapusobila a akorat me ujistila v tom,ze e36 mi zustane asi delsi dobu,protoze jsem nevidel opravdu peknou(podle mych predstav) e46 do 500tis.kc.

Je to ona?
http://www.addict.estranky.cz/fotoalbum ... #photo_135
DAVe_1

#53 Příspěvek od DAVe_1 »

ta je tva ta zluta 36ka? masakr :)
Wii-Jay

#54 Příspěvek od Wii-Jay »

Vážně nikdo nic neví o této M3? :(

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8380478
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#55 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

logicky- otevri si mobile.de a dej si M3 e46 od r.v.2004 nahoru a podivej se na kolika zacinaji... tohle je dovezene z DE... a jestli je relativne cerstve dovezene, neni vubec o cem...
“Ability is what you're capable of doing.”
blesk666

#56 Příspěvek od blesk666 »

za tu cenu 2004-ka parada. oplati sa ist rychlo pozriet.
Wii-Jay

#57 Příspěvek od Wii-Jay »

Takže nikdo nic konkrétního - když ji nikde nikdo neviděl, je to lepší, než kdyby ji někdo viděl třeba na nějakých závodech do vrchu nebo v moulovský Mimoni atp. Dovoz z Nemecka to sice je, ale už před delším časem a jednoho majitele to v ČR už mělo.

Děkuji za info :wink:
MYKY

#58 Příspěvek od MYKY »

mohu říci a souhlasit s maniacem,pokud koupíš nějakou M3 kolem 400 tak si nachystej vážně na začátek 50-100tis/rok na servis.Nějaké svíčky filtry čepík a hlavně olejík, brzdy. Pak zjístíš že to jede ale nic moc nebrzí tak lupneš 50ku do brzd a už to zas brzdí a nejede tak výfuk a sání a neustále dokokokola :-)pokud nemáš rozum tak se zamiluješ :beautiful:
Wii-Jay

#59 Příspěvek od Wii-Jay »

Tak jsem nedal na vaše rady a tu zelenou M3 jsem jel prohlédnout podrobněji. Pár drobností měla, ale aspon to nebylo stylem - v bazaru naleštěný každý šroubek, copak asi skrývají...

Přijel jsem do bazaru, byla celkem ušpiněná. Obešli jsme celé auto - stříkaný byl levý přední blatník. Pár dílů bylo odřených z parkoviště - přední, zadní nárazník, dveře spolujezdce. A pak je tam dlouhý šrám na pravém zadním blatníku - tipoval bych to na nějakého nenechavce a jeho klíč. Jinak po technické stránce je to auto v super stavu a v ceně do 500 to byla nejlepší volba :) :wink:

Ono u tohoto kusu byla asi problém barva zevnějšku, interieru a obložení interiéru - vetsine lidi se to nelibi. Ja tu kombinaci žral :wink: 8)

Takže pro shrnutí. I za 400 se dá koupit pěkná M3 E46 - ale vyjímka potvrzuje pravidlo, řekl bych že 95% M3 v ceně okolo 400 budou špatné - měl jsem prostě štěstí :!:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Lion »

To Wii-Jay: Takže jsi jí nakonec koupil?
Odpovědět