Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M3 E36 BAZAROVÉ NABÍDKY
mame na to slovensky vyraz: "macka vo vreci" to su tie za 5-6tis Eur. pod touto hranicou su tie co uz dojazdili teda istota (pojazdne M-ko neni o tom ze to nastartuje a da sa na tom odist o tom su snad zhnile Favority za 1tis Eur na vozenie cementu:-) nad 6tis zacina byt pojazdna loteria s kozmetickymi vyhradami a lepsie to uz nebude. ostetne su nahodile javy nie vseobecny jav
blesk666 píše:mame na to slovensky vyraz: "macka vo vreci" to su tie za 5-6tis Eur. pod touto hranicou su tie co uz dojazdili teda istota (pojazdne M-ko neni o tom ze to nastartuje a da sa na tom odist o tom su snad zhnile Favority za 1tis Eur na vozenie cementu:-) nad 6tis zacina byt pojazdna loteria s kozmetickymi vyhradami a lepsie to uz nebude. ostetne su nahodile javy nie vseobecny jav
u vás sou favortity za 1000E? Sežeň mi kupce za 500 E a dovezu ti jich kolik budeš chtít

-
To co napsal Spajky, s tím se dá asi taky souhlasit.
Já pozoruju vícew aut, dlouho...Měl jsem Sportíka, Tajpára Civic...Vím jak to je a co značka, odlišuje se to...Konkrétně a momentálně opravdu věřím tomu, že M3E36 3.0 slušnou (kde hned neodejde motor) za 160tisíc, seženu...
Je to otázka času, ne vše jsou pasti. Pokud někdo potřebuje prodat, musí s cenou dolů.
Určitě přijde doba, kdy ceny slušných E36M3 pod 200tisíc nepůjdou, na to si, ale ještě počkáme.....
Já pozoruju vícew aut, dlouho...Měl jsem Sportíka, Tajpára Civic...Vím jak to je a co značka, odlišuje se to...Konkrétně a momentálně opravdu věřím tomu, že M3E36 3.0 slušnou (kde hned neodejde motor) za 160tisíc, seženu...
Je to otázka času, ne vše jsou pasti. Pokud někdo potřebuje prodat, musí s cenou dolů.
Určitě přijde doba, kdy ceny slušných E36M3 pod 200tisíc nepůjdou, na to si, ale ještě počkáme.....
-
Čauky Blesku, ven nekoukám zrovna na tohle auto..Němci si svých vždy vážili, takže jsou tam prostě cenově vejš..Naopak jiné značky koupíš zas levnějš. Co jsem koukal musel bych mít tak 10tis.eur tam, abych koupil něco slušnýho.
Co má zle opravené ten z Trnavy?? Víš něco více? Díky za info, jsem s ním, akorát v kontaktu...tak by mě to zajímalo.
Co má zle opravené ten z Trnavy?? Víš něco více? Díky za info, jsem s ním, akorát v kontaktu...tak by mě to zajímalo.
-
-
vitek1 píše:Ciste nahodou tohle nekdo mistni nezna ?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=82226
dik
ja ano