Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Info o BMW M5 na prodej

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
cruiser

#1 Příspěvek od cruiser »

Zdravim, prosím máte někdo nějákou zkušenost popř. informaci o prodávané černé M5 v autobazaru : http://www.tokraautomobily.cz/ ????Děkuji
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Tahle M5 už tam stojí tak 3roky přinejmenším, před dvěma roky sem se jel s kamarádem podívat na jiné auto v bazaru a při té příležitosti M5 okoukl,neřeknu ti už podrobnosti,je to už dlouho ,ale na pohled je hezká. Měl jsem externí info,že už tam je jinej interier a že by to mělo mít o dost víc namotáno, navíc mě zaměstnanec bazaru řekl,že je to převlečená mrdka(řekl mě to,protože sem mu řekl,že ji nechci kupovat,jen se na ni ze zvědavosti díval) . Pamatuju si,že měla uplně žlutý vysvícený přední světla. To nemusí být směrodatné, jed se na ni napřed podívat s někým,kdo to zná at se nespálíš, blbá koupě = mnohatisícové investice(někdy spíš statisícová) do třeba neprodejnýho auta. Ale s tím musíš počítat i u dobréhu kusu,tohle auto není levná záležitost.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
cruiser

#3 Příspěvek od cruiser »

Děkuji moc za info, pojedu na ni kouknout, píše že to má 214tis, i to už se mi zdá dost, natož ještě aby to bylo stočené ,to předchozí majitel musel asi jezit kolem světa.Ten prodejce tvrdí že si to dovezl sám z italie puvodně pro sebe a že to bylo cele vyybledle a flekaté,pač too bylo zabavené a stálo rok na nějákém odstavném parkovišti, tak to musel nechat přelakovat,tak nevím co je na tom pravdy
blesk666

#4 Příspěvek od blesk666 »

tie km pocitaj ze ak su realne tak to nebude zasadny problem toho auta. velmi malo M5 E39 ma dnes uz menej km. (je to limuzina nie sportove coupe). Skor problem bude ze to bolo mozno skladane - lakovanie lebo to bolo vyblednute:-) Na dvore nam po susedovi parkuje 5rokov nejazdeny Daewoo Lanos v cervenej farbe (cervenu najviac vytahuje slnko) a laku toho auta nic neni. Zeby ciernu na M5-ke za rok viac vytiahlo? tazko.
Cize lakovanie po buracke a k tomu na autobazar.eu kde ma tiez inzerat bolo nieco o tom ze treba doladit detajly (toho by som sa najviac bal). podla fotiek inak zdanlivo pekne auto, interier tiez pekny
Diffusion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Diffusion »

Pokud by jsi chtěl bližší info o tomto autě, tak SZ.
cruiser

#6 Příspěvek od cruiser »

Takže info z dnešní exkurze: byl jsem dnes autobazaru v Brně, se kouknout na tu černou M5 a musím říct, že jste vůbec neměli pravdu :wink: :D , ona to není vůbec mrdka v pěkném kabátě, je to taková vrána že tam není ani ten pěkný kabát :).Tak abych to rozvedl od přední části vozu : světla- vysvícené-drobnost, jiná stěna-drobnost, nový lak-drobnost, místy vrstvy kitu-dle měřáku tl.laku.-podezřelé-drobnost, nedodělávky laku a hrozně odbytý-místy plnič-drobnost.Motor:Vanosy-špatné, ikdyž ne až tak jak jsem si myslel,repas by to spravil.Závada na elektronice motoru(vadné lambdy,snímače vačky,kliky atd.)-vážné závady-některé nelze ani smazat.Vibrace motoru v 3-6tis.ot a horší až nerovnoměrný chod-dosti vážné.Svítí kontrolka DSC: snímač uhlu natoč. volantu.Interiér: svítí airbag:závada na roznětce co je u zámku pásu řidiče(nelze smazat).Jiná palubovka-z obyč. E39,kožený pouze střed.panel u řadící páky,Panel přístrojů-vadný (jak já říkám rozsypaný čaj :)).Přes čelní sklo jdou vidět airbagy v A sloupcích-asi špatně složené(jako vše v inerieru) :), sedadlo spolujezdce-zničená hlavová opěrka a zadní část opěráku sedadla+ sedřená kůže.Prasklé čalounění PP dveří, odlepené čalounění LZ+PZ dveří-hnus(v minulosti pokus o přilepení lepidlem z tavné pistole :).Zadní opěrák s loketní opěrku a dírou pro ski vak, avšak slepá ulice- jiný interiér :).A jako perlička-všechny stříbrné doplňky v ineriéru jsou tak škaredě přelakované, že bych to zvládl asi lépe lakovou tužkou :).V kufru maličká vybitá stará baterka a odtržené prodloužení střechy(na fotkách ještě na autě, nyní v autě a na střeše pouze odtržený lak).Toď asi vše a ted tty pozitivní stránky:kola vypadají dobře a jsou tam ještě dobré gumy-vzadu asi dokonce nové,ale myslím že po těch letech co to stojí na místě asi budou taky k ......... :).Suma sumárum, kdyby to auto stálo kolem 50 tis tak to je zajimavé pro člověka, který si to da do garáže a 2 roky si to pomalu bude dávat do kupy, ale s velkou investicí- auto za 230 tis to není ani z dálky.A pro úplnost, se pan bazarista neobtěžoval ani na 5min. přijít a podat nějakou informaci o tom vozidle, popř. se pobavit o ceně, či se pokusit mi vyvrátit zjištěné závady.:).........
Diffusion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Diffusion »

Já ti to říkal :wink:

cruiser píše:Takže info z dnešní exkurze: byl jsem dnes autobazaru v Brně, se kouknout na tu černou M5 a musím říct, že jste vůbec neměli pravdu :wink: :D , ona to není vůbec mrdka v pěkném kabátě, je to taková vrána že tam není ani ten pěkný kabát :).Tak abych to rozvedl od přední části vozu : světla- vysvícené-drobnost, jiná stěna-drobnost, nový lak-drobnost, místy vrstvy kitu-dle měřáku tl.laku.-podezřelé-drobnost, nedodělávky laku a hrozně odbytý-místy plnič-drobnost.Motor:Vanosy-špatné, ikdyž ne až tak jak jsem si myslel,repas by to spravil.Závada na elektronice motoru(vadné lambdy,snímače vačky,kliky atd.)-vážné závady-některé nelze ani smazat.Vibrace motoru v 3-6tis.ot a horší až nerovnoměrný chod-dosti vážné.Svítí kontrolka DSC: snímač uhlu natoč. volantu.Interiér: svítí airbag:závada na roznětce co je u zámku pásu řidiče(nelze smazat).Jiná palubovka-z obyč. E39,kožený pouze střed.panel u řadící páky,Panel přístrojů-vadný (jak já říkám rozsypaný čaj :)).Přes čelní sklo jdou vidět airbagy v A sloupcích-asi špatně složené(jako vše v inerieru) :), sedadlo spolujezdce-zničená hlavová opěrka a zadní část opěráku sedadla+ sedřená kůže.Prasklé čalounění PP dveří, odlepené čalounění LZ+PZ dveří-hnus(v minulosti pokus o přilepení lepidlem z tavné pistole :).Zadní opěrák s loketní opěrku a dírou pro ski vak, avšak slepá ulice- jiný interiér :).A jako perlička-všechny stříbrné doplňky v ineriéru jsou tak škaredě přelakované, že bych to zvládl asi lépe lakovou tužkou :).V kufru maličká vybitá stará baterka a odtržené prodloužení střechy(na fotkách ještě na autě, nyní v autě a na střeše pouze odtržený lak).Toď asi vše a ted tty pozitivní stránky:kola vypadají dobře a jsou tam ještě dobré gumy-vzadu asi dokonce nové,ale myslím že po těch letech co to stojí na místě asi budou taky k ......... :).Suma sumárum, kdyby to auto stálo kolem 50 tis tak to je zajimavé pro člověka, který si to da do garáže a 2 roky si to pomalu bude dávat do kupy, ale s velkou investicí- auto za 230 tis to není ani z dálky.A pro úplnost, se pan bazarista neobtěžoval ani na 5min. přijít a podat nějakou informaci o tom vozidle, popř. se pobavit o ceně, či se pokusit mi vyvrátit zjištěné závady.:).........
papyk

#8 Příspěvek od papyk »

Takže jinými slovy ,,super kup,, :lol:
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od LiborM »

Ještě větší vrána,než jsme čekali.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
cruiser

#10 Příspěvek od cruiser »

Přesně tak :), bych to nechtěl ani zadara bo by to byla jen ostuda :).No musím hledat dál.....:(
annri

#11 Příspěvek od annri »

Ty vole, to je hrozny co se prodava za vybydlenky a za kolik penez!!
blesk666

#12 Příspěvek od blesk666 »

a ze treba doladit par detajlov:-)
V poistovni sa tomu hovori totalka. Ist sa na to pozret viac ako 100km tak som pekne nasrany ako niekto paradne zavadza s fotkami snad ineho auta:-)
davcer

#13 Příspěvek od davcer »

Tak ja to teda zadara beru, no.... :lol:
cruiser

#14 Příspěvek od cruiser »

Na fotkách je to naarnžované jak nějaká Geisha a jsou udělané fotky jen dobrých nepoškozených míst.
KamilAC

#15 Příspěvek od KamilAC »

Taky se přidám. Interiér v ní je ode mně, s tím že byl částečně přešitý,jelikož jsem ho prodával poničený. Auto jsem na vlastní oči neviděl, jediné co vím,že majitel ho koupil hodně levně v Itálii s tím, že tam stálo hodně zanedbané ale nebourané, interiér byl zničený a plesnivý, proto koupil ten ode mě. Původně v něm byla krémová kůže. Přístrojovku do Mka jsem už neměl, tak tam nejspíš dal obyčejnou, stejně tak i tunel. Auto přivezl, komplet rozebral, vyměnil co bylo potřeba, je po celolaku a znovu poskládané. Co se týče stavu, nemůžu se vyjadřovat protože nevím. Každopádně auto si dovezl prý pro sebe pro radost,a za dva měsíce už viselo na internetu, toť můj příspěvek. :wink:
Odpovědět