Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sezóna 2011

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
cabal
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cabal »

Zdravím kolegové,

1) na kdy chystáte, že oprášíte M-power a vyrazíte na první letošní projížďku? Já mám auto odstaveno již od 1. listopadu a plánuji vyjet koncem března. I když teď jak bývá přes den 10°C už bych i vyjel :) jenže díry nejsou zalátované, ještě nepršelo, takže sůl na silnicích stále přetrvává a kamínky jsou rovněž všude ....

2) Jaké opravy/úpravy plánujete na letošní sezónu. Já mám vždy enormní výdaj na jaře (oleje, gumy, serviska, náplně a drobné opravy)?

Jak je to u Vás?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

No kurva se cejtim jak kar teda, já už to dnes nevydržel a po 5ti dnech sucha jsem musel aspoň 40 km, takhle navečer, když neni provoz najet, je to zas po 5ti měsících - něco nepopsatelnýho, alespoň pro mě :twisted: :twisted: :twisted:

Mi neřikej, že když na to celej den svítí slunko, v noci to vymrzne a pak zas vyschne, to celý xkrát dokola, že tam nějaký zbytky soli zbydou

štěrk souhlasim, proto sem jel, když toho moc nejezdí :) No a už se opakuju, tady u nás na jihu nemáme až tak zlé cesty :)
papyk

#3 Příspěvek od papyk »

Já to ještě nemám složené, špajska je už přetěsněná ale mechoš mi po zimě nějak zlenivěl toš snad to složí do jara :lol: Ale už mi to škube vším možným a protáh bych ju, mršku 8)
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od coupe328 »

To si delate kluci srandu,ze jste to pres zimu takhle natvrdo odstavili :D Vzdyt se dalo naprosto v klidu i pres zimu na letnich nekolikrat projet,sul se nema kam lepit kdyz je sucho :)
Diffusion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Diffusion »

Já už ho občas protáhnu na výlet, když je pěkně. Po výlětě vždy putuje zpátky do graráže pod plachtu. :wink:
cabal
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cabal »

papyk píše:Já to ještě nemám složené, špajska je už přetěsněná ale mechoš mi po zimě nějak zlenivěl toš snad to složí do jara :lol: Ale už mi to škube vším možným a protáh bych ju, mršku 8)

Jaro začíná 21.3. tak ho popožeň, u jakého mechoša ho máš (jestli nechceš veřejně SZ), protože já mám taky mechanika až ve Vsetíně ;)

Spajky píše:....je to zas po 5ti měsících - něco nepopsatelnýho, alespoň pro mě :twisted: :twisted: :twisted:

To mi říkej, já zase budu mít husí kůžu. Celou zimu jsem jezdil v e30 1.6iA. Já jsem dycky prvních 14 dní ještě vyjukanej, jak do eMka sednu. Vlastnosti, podvozek, zrychlení....

Spajky píše:Mi neřikej, že když na to celej den svítí slunko, v noci to vymrzne a pak zas vyschne, to celý xkrát dokola, že tam nějaký zbytky soli zbydou

No to so piš, že zůstane, ale pořád to chce, aby zapršelo. To by zvířata v lesích chcíply :)

coupe328 píše:To si delate kluci srandu,ze jste to pres zimu takhle natvrdo odstavili :D Vzdyt se dalo naprosto v klidu i pres zimu na letnich nekolikrat projet,sul se nema kam lepit kdyz je sucho :)

Tak třeba mně hlavně vadí, co dělá sůl s podvozkem a lítá i když je sucho. A potom především kamínky a díry. To je děs. Teda alespoň tady na šumpersku.
papyk

#7 Příspěvek od papyk »

To Cabal:Já mám svého dlouholetého mechoše a kamaráda zároveň M.Gavurníka, ty jezdíš za Krampotou, to vím, ten je na mě moc drahý :wink:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Spajky »

Jako ta sůl co zbude je pouze v podobě prachu, kterej se na auto stejně imo nenalepí, musim tomu začít věřit, jinak bych nenáviděl sám sebe za to, co sem tomu autu proved :lol:

Jinak stejně nejlepší je ten pocit když jedeš, řídíš, soustředíš se a pak zjistíš, že se směješ radostí :lol: :lol:
cabal
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od cabal »

Spajky píše:... a pak zjistíš, že se směješ radostí :lol: :lol:

jak malej kluk co? :) taky se mi to stalo :D
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hyena »

Prvni bude nevim kdy a povede jenom do servisu... na delsi dobu(znovu-repas difu) :?
Planu je moc...krupice malo :)

Ten solnej prach co se zveda za prednimi koly, se normalne na auto nalepi i za suchaObrázek
KEHO rennsport
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od LiborM »

Já nechám výjezd až na duben, mám na ní ještě nějakou prácičku.
Času je málo a peněz ještě mín :lol:
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak já už s M6 vyjel, nevydržel jsem to.. cca 70km..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fatal Design »

Chystám taky výdaje - když už, tak už ... :)

- nové svíce NGK (už namontováno)
- SB předních ramen (objednáno)
- SB zadních ramen (objednáno)
- SB příčných ramen (objednáno)
- SB diferenciálu (objednáno)
- SB motoru (objednáno)
- napínák rozvodů (objednáno)
- nový oil + filtr (v podstatě objednáno)
- nový oil do difu (už v garáži)
- těsnění ventilového víka + pod svíčky (objednáno)
- ventilové víko (krásné - mám v garáži)
- světla DJ Auto H1+H1 (objednáno)
- AE (domluveno)
- letní gumky
- kované Motorsporty (v jednání)
- GT rohy
- domakání některých drobností z přestavby SMG
- rozleštění laku
+ spousta kokotinek :)
Odpovědět