JO jo taky se mi zda, ikdyz nekdy fotky matou....Vyjel jsem si cebii ta zatim sedi. ALe je to dovoz z D takze predpokladam nejaky to stočeníčko....Vikend se na to jedu podivat, tak uvidime co z toho vybehne....Je to sice SMG, ale tak snad to nebude takovy pruser, jak se tu pise...
Naživo samozřejmě poznáš nejvíce. Fotky jen napoví, zda to má cenu se jet na auto podívat. Stočené to vůbec nemusí být. Vem si, že je to auto pro radost (víkendy, letní sezona). Chce to prostě vidět.
trochu jsem se po tom pidil a narazil jsem na cloveka co to auto servisoval...tento clovek mi rekl nejake info o aute a sam majitel mi rekl jine info....
Nevim komu verit, jsou tam podstatne rozdily v info....
wat69 píše:trochu jsem se po tom pidil a narazil jsem na cloveka co to auto servisoval...tento clovek mi rekl nejake info o aute a sam majitel mi rekl jine info.... Nevim komu verit, jsou tam podstatne rozdily v info....
Nakonec jsem od koupi upustil....
Někdy mám pocit, že je lepší nevědět a nechat to osudu...jestli se ti líbí a i cena je evidentně OK tak bych neváhal....Nevěřim, že by na tomhle autě mohli být nějaké velké průsery...posuď co vidíš, případně si sebou vem mechanika, projeď se a máš to....
wat69 píše:trochu jsem se po tom pidil a narazil jsem na cloveka co to auto servisoval...tento clovek mi rekl nejake info o aute a sam majitel mi rekl jine info.... Nevim komu verit, jsou tam podstatne rozdily v info....
Nakonec jsem od koupi upustil....
Někdy mám pocit, že je lepší nevědět a nechat to osudu...jestli se ti líbí a i cena je evidentně OK tak bych neváhal....Nevěřim, že by na tomhle autě mohli být nějaké velké průsery...posuď co vidíš, případně si sebou vem mechanika, projeď se a máš to....