Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pomoc při identifikaci drátu E36 M3 E36

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fatal Design »

Přátele, nevíte co to je za kurva drát ? Vede to někam z motoru kolem pedálové konzole, kolem řadičky a kdoví kam ? Bylo by mi to v celku jedno, ale nějaký trouba mi to protáhnul před očko kam se dává spinač pro tempomat u spojkovém pedálu. Auto bylo původně SMG a předělal jsem na manuál takže teď jsem chtěl dodělat spinač pro spojkový pedál aby se mi nestávalo, že straším lidi omezovačem, když zapomenu zapnutý tempomat a zmáčknu spojku :D , ale vede mi tam tenhle kabel a pokud to nebude nutné nechtěl bych rozebrat 1/2 auta abych zjistil kam to sakra vede :(

Je na tom taky mimo jiné napsáno 80°C 300V

Obrázek
sa-tan666
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sa-tan666 »

pripada mi to jak kabel o cidla abs
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fatal Design »

sa-tan666 píše:pripada mi to jak kabel o cidla abs

Toš, ale proč by to vedlo kamsi k řadičce a možná ještě dál ?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fatal Design »

To jsem z toho jelen ...
Rozebral jsem středovou konzoli a zjistil, že ten drát vede pod telefon (pod loketkou) ... našel jsem tam konektor (viz obrázek). Do toho konektoru vede ještě + a - (červený / černý) ze zapalovače ...
Podařilo se mi to odpojit a protáhnout zpět přes to oko na spinač, takže spinač konečně zapojen a tempomat funguje jak má ... UFF, ale stejně by mě zajímalo co to je za potvoru ...
Skoro mám pocit, že tam měl někdo natažený nějaký budík ... až bude čas, zkusím pohledat kam to vede dále v motoru ...

ObrázekObrázek
Odpovědět