Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M5 e34 na prodej prosím info
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:Hurdy píše:ao tom vím,ale nic víc než info od majitele nemám.Je to dovezené radkem 750iA,to mi taky řekl.
To je ta ze "švýcar"?
nn měl dvě , z tej ze švýcar chtěl používat motor do tříci

tadle není škaredá , sam bych o ni přemýšlel , ale , lak není puvodni (puvodne diamantka - foto pod kapoty chybi tam je černo nikoli fialovo) , interier neorigo (puvodni v barve tapecu) a nema to origo podvozek (tedka supersport)
sumasumarum pekna m5 za pekny penize , ale pro fajnsmekra co hleda vyvonenou originálitku to není

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
MattyX píše:Rendis píše:Hurdy píše:ao tom vím,ale nic víc než info od majitele nemám.Je to dovezené radkem 750iA,to mi taky řekl.
To je ta ze "švýcar"?
nn měl dvě , z tej ze švýcar chtěl používat motor do tříci
tadle není škaredá , sam bych o ni přemýšlel , ale , lak není puvodni (puvodne diamantka - foto pod kapoty chybi tam je černo nikoli fialovo) , interier neorigo (puvodni v barve tapecu) a nema to origo podvozek (tedka supersport)
sumasumarum pekna m5 za pekny penize , ale pro fajnsmekra co hleda vyvonenou originálitku to není
Fajnšmekr si nekupuje M5 za kilo....
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Tak jsem na to jel 330km a nestojí za to motor houpou otáčky,když je to studené tak hodně pak se po vypnutí sytiče uklidní ale nepravidelný běh má pořád,do toček jde dobře,ale zdravě nevypadal,na předek to bylo bourané vyměněná příčka a chladič,klima nefunkční navíc je to olejnička jak motor tak diferák,karoserie ok drobná koroze,dost nefunkčních věcí po el.stránce.Podvozek super tvrdy ok,brzdy ok,převodovka a spojka ok,akorát ten motor jinak by byla už doma.
Hurdy píše:Tak jsem na to jel 330km a nestojí za to motor houpou otáčky,když je to studené tak hodně pak se po vypnutí sytiče uklidní ale nepravidelný běh má pořád,do toček jde dobře,ale zdravě nevypadal,na předek to bylo bourané vyměněná příčka a chladič,klima nefunkční navíc je to olejnička jak motor tak diferák,karoserie ok drobná koroze,dost nefunkčních věcí po el.stránce.Podvozek super tvrdy ok,brzdy ok,převodovka a spojka ok,akorát ten motor jinak by byla už doma.
No,ale ten motor je nejdůležitější a nejdražší věc.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:Syrup píše::D
JJ...Ty mi asi dáš za pravdu že.
jj