Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M5 E39
-
-
Jo, na tuhle M5 jsem se byl podívat před týdnem. Jel jsem 300km tam a zpět a pán majitel mi nechtěl dát ani zajet,ale první co bylo do telefonu jestli sebou přivezu peníze.Provezl mě cca 5km a zaparkoval zase do dvora a říká : Tak co ? Dobrý né?. Přední nárazník neodborně opraven a mlhovka opravena izolepou. Na předním pravém blatníku a dveřích stečená barva a pod levým zrcátkem řidiče se začíná loupat lak ze dveří.Nejsem odborník nebo lakýrník ale vypadala že byla komplet nově stříklá.Lišty pod okny na dveřích nebyli snad ani sundané,protože šla vidět zatečená barva. Z dálky velice pěkná.Jinak má nové letní gumy a v zimě auto nejezdilo,protože prej zimáky jsou drahé.Našel jsem ho na stránkách Sportovní vozy a tam vypadá libově jenže to bylo asi foceno když ji pán před lety koupil. 

-
Zdravím, na fotkách sice dobrá ale co ta cena?200 je poněkud málo za tohle auto aby bylo v top stavu...Záleží na co to auto chceš, pokud na zábavu, jedná se pouze o motor a funkční části.Na kosmetiku bych nehleděl...Hlavně aby cena byla přijatelná!Pokud chceš výstavní kousek, nebo jenom krásný auto na běžný provoz, tak budeš muset hodně přitlačit...A taky zvážit finanční možnosti VS provozní náklady..Pořizovací cenou to celý teprve začíná.Jinak hodně štěstí při koupi, Jirka.
-
jo právě cena se mě líbí, auto taky, ale pokud mě od toho někdo odrazuje tak to už se mně nelíbí, jelikož ten co mě od toho odrazuje taky asi chce M5 a nekoupil ji, asi to nestálo tak úplně za to.. 200k je málo, ale pan mě psal mail a říkal, že je vše naprosto OK, tak nevím..
Chci hlavně motor aby byl vpořádku, ale z venku nechci aby to vypadalo jak zgarb za 50k, o to mě jde.. Nechci koupit auto, které když koupím, abych do něj musel nasypat 50k.. Proto se tady informuju. Jinak dík
Chci hlavně motor aby byl vpořádku, ale z venku nechci aby to vypadalo jak zgarb za 50k, o to mě jde.. Nechci koupit auto, které když koupím, abych do něj musel nasypat 50k.. Proto se tady informuju. Jinak dík

-
Začínala na ceně kolem 250000k a potom slevnil na 229000k.Před týdnem šla pod 200000k tak jsem hned volal a jel.Má ji jeden majitel cca 4 roky a servika do roku 2009 a od té doby najeto cca 5000km takže dobrý.Jenže jsem nemohl vědět že za tu dobu co to auto bylo asi focený ji ten starší pán opticky trochu dodělal. 

-
- Kontaktovat uživatele:
SkybyMPower píše:Zdravím všechny, má cenu kupovat M5 E39 na zimu? Dá se s tím vůbec v zimě jezdit?
Znáte někdo tuhle M5?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/8777561
díky všem za odpovědi.
Jestli chceš kupovat M5 e39 na zimu, tak to na radši zapomeň.
Já ji sice loni před zimou koupil, ale na sníh se podívala jen jednou a to jen z toho důvodu, že jsem do ní jel montovat zabezpečení. Potom stála celou zimu v teplé garáži pod plachtou... Tohle auto prostě není na zimní provoz. Možná s ní někdo v zimě jezdí, ale pro mě jsou tihle lidi hodně zvláštní... Mko je auto pro radost a ne proto aby ho člověk zničil na našich šílených zimních cestách. Možná proto většina M5tek v ČR vypadá tak jak vypadá..
Navíc jízda v zimě s tímto autem se zadním náhonem a takovým výkonem = bláznovství...
-
Armane, už jsem měl 3 BMW a to 320 E36, 328 E46 a 318 E46 Cabrio. Samozřejmě je mi jasné, že to auto potřebuje údržbu, která stojí dost peněz, proto nechci koupit auto, které bude hned ty peníze žádat, proto se tady informuju co o ní kdo ví, abych nemusel hned do ní nasypat těch 50k a víc.. Myslím, že na tom není nic špatného se tady zeptat lidí co už to auto viděli nebo měli a mají s tím zkušenosti..
-
Asi bych s tím autem stejně v zimě nejezdil, na to mám Audi Allroad, ale stejně by mě štvalo že zbytecně leží v garáži, tak proto zvažuji, že ji koupím až na jaro. proto se ptám jestli se s tím dá vůbec v zimě jezdit a rád si nechám poradit, ona za sucha je asi jedno jestli je zima nebo léto, ale na sněhu by to byla trošku sranda...
Jako samozrejme se s tim v zime jezdit da, ale idealne na novych gumach a nacpat si do kufru zavazi co pujde, jinak je to spis o premysleni "mam do tyhle ulicky vjizdet, nebo to radeji nechat zaparkovane na projete hlavni a dojit pesky"
Jednu zimu mam za sebou a musim rict, ze na letosek kupuju dozadu fungl gumy a vzhledem k tomu, ze nemuzu mit plny kufr budu uvazovat jako loni-vjedu tam, nevjedu tam
Mel jsem vzdy jen zadokolky a s tema je to vzdycky slozitejsi, tohle auto neni tolik vyjimka, chce to trochu premyslet..

Jednu zimu mam za sebou a musim rict, ze na letosek kupuju dozadu fungl gumy a vzhledem k tomu, ze nemuzu mit plny kufr budu uvazovat jako loni-vjedu tam, nevjedu tam

Mel jsem vzdy jen zadokolky a s tema je to vzdycky slozitejsi, tohle auto neni tolik vyjimka, chce to trochu premyslet..
-
s mojí bejvalkou 328 sem si jezdil úplně v pohodě v zimě, ale jak říkáš, chce to přemýšlet a mít nové gumy+to zaváží, první jsem jezdil bez závaží a taky se to dalo, ale nevyjel jsem skoro nic...se závažím je to lepší, ale jde to i bez něj. Mám 4x4 takže když vím, že pojedu na hory tak si nevemu M5.. Přemýšlel jsem ještě nad Audi RS6, ale M5 zatím vítězí, jednak v ceně, ale hlavně nemá turba..
Všechny M5 byly testovaný na sněhu a se zimním provozem nemají problém.
Záleží jen na příčetnosti/umu řidiče a nešetřit na gumách:
http://www.youtube.com/user/TheHarrismo ... PIkTQeVeZc
Záleží jen na příčetnosti/umu řidiče a nešetřit na gumách:
http://www.youtube.com/user/TheHarrismo ... PIkTQeVeZc
přesně jak píše Dally,problém bych neviděl v tom že je sníh ale spíš v tom kdo to auto ovládá.Minulý rok jsem vezli z německa s kolegou M5 E39 k němu domu na vysočinu.BMW bylo o Mnichova,tudíž cesta domu v CZ nikoliv po dálnici ale po našich slávnýchh cestách,sněhu tři prdele obzvlášť tady u nás.Jelikož se s tím bál a já najezdím desetitisíce km ročně měl jsem tu možnost řídit tenhle klenot asi 200km po sněhu.Pokud si člověk dává pozor,není se čeho bát,nezaznamenal jsem žádný rozdíl oproti své 530da.jenom snad musel člověk ještě jemněji reagovat na plyn.Jediný co mě sralo tak byl ten blbej pocit máchat tak krásný a jedinečný bmw v těch sračkách,apropo,za mě je M5 pouze pro zábavu a víkendové ježdění,v zimě má stát pěkně naleštěná v garáži a čekat na první jarní paprsky.
Nahoďte sem odkaz ze sportovních aut,ten co je nahoře nefunguje a jelikož mám teď v merku jeden kousek,pro známého,tak bych nerad jezdil zbytečně.Dík.
Nahoďte sem odkaz ze sportovních aut,ten co je nahoře nefunguje a jelikož mám teď v merku jeden kousek,pro známého,tak bych nerad jezdil zbytečně.Dík.

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
-
je pravda že na foto vypadá pěkně,škoda že realita je jiná
Co se fotek týče nemyslím si že budou starší jak tady někdo zmiňoval,dle SPZ.Prostě to pán pěkně naladil a věděl co má a co nemá nafotit.Jinak já myslel tuto,takže se připojím a kdyby někdo něco věděl tak prosím o info.
http://www.sportovnivozy.cz/21288-bmw-m ... alozkaFoto

http://www.sportovnivozy.cz/21288-bmw-m ... alozkaFoto
SkybyMPower píše:jo právě cena se mě líbí, auto taky, ale pokud mě od toho někdo odrazuje tak to už se mně nelíbí, jelikož ten co mě od toho odrazuje taky asi chce M5 a nekoupil ji, asi to nestálo tak úplně za to.. 200k je málo, ale pan mě psal mail a říkal, že je vše naprosto OK, tak nevím..
No, když já ji kupoval, věděl jsem že je to jenom na srandu.Vím že někde stříkaná byla (každá bude), úplně chybělo audio(To chybí do dneška, nepotřebuješ ho tam) atd. Motor taky nějakej olej vezme, ale to vezme každýmu s kým jsem se setkal(někdo to jen nepřizná, ale u 8válce je to zcela normální)...Ale auto si užívám, teď mě sice čekají tlumiče a ramena, jinak auto je spolehlivý.Jak jsem již říkal, když budeš chtít top, neskutečně ho zaplatíš a bude ti líto lítat s ním pro zábavu na našich cestách... a jak jsem zahlédl konverzaci o zimě, né že by to nešlo.Ona je to tedy popravdě ještě mnohem větší sranda, ale toho auta ti bude líto...Tak jsem ho taky nakonec dal do garáže, a po nocích bokoval ve sněhu radši s 530D

-
viz můj odkaz
jinak jestli kupuješ auto na zimu nebo jaro nebo léto je dle mne úplně jedno,vždy záleží na aktuální nabídce Já osobně bych si M5 nebo už jakékoliv BMW koupil na zimu protože toho moc přes zimu nenajedu a mohl bych jí těch pár měsíců vylepšovat a na jaro pěkně vyjed