Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě e39 M5

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
pindak1

#1 Příspěvek od pindak1 »

Zdravím,chci se zeptat jestli někdo z klubáků neznáte tuhle M5 ? Zdá se mi ta cena podezdřele nízká na rok 2001.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9278253
Dally

#2 Příspěvek od Dally »

pindak1 píše:Zdravím,chci se zeptat jestli někdo z klubáků neznáte tuhle M5 ? Zdá se mi ta cena podezdřele nízká na rok 2001.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9278253

Neznám, ale jeden pohled na interiér a je jasný, že je to předfacelift, 99tka pravděpodobně. O to víc jsou cena i údajný nájezd podezřelé...
pesa

#3 Příspěvek od pesa »

ja se jel podivat na tuto:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9288651

drobnosti:
- predni plast na svetlech je uplne zlutej
- skoro vsechny kola jsou odreny
- zadni vicko nadrze nelze zamknout
- chybi kompresor misto rezervy
- zadni plato rezonuje od dvou origo subwooferů
- zadni naraznik odreny

zasadni veci:
- sviti kontrolka motoru - pravdepodobne spojitost s prasklou hadici (myslim, ze dil cislo 16)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... separator/

- okamzite po nastartovani sem se lekl jako hrom rachtani retezu, ktere do 5-10sec ustalo
- pri 3tis otacek auto vibrovalo
- dle informaci prodejce byla spojka puvodni, takze pravdepodobne dvouhmotak...

Spocital jsem si investici kolem 80-100czk.
Panove ale rekli, ze pod 300 nepujdou, tak jsem se otocil na pate a odjel si spravit naladu do Auto Hašek, jestli by se nedal sehnat za rozum model E60 M5 :), pry ze dal + kdyz dam navic 28tis, tak mam zaruku na dalsi 2 roky (pro me hlavne na prevodovku a motor)

najit dobrou E39 po faceliftu, ktera bude stat kolem 350tis se rovna zazraku... :(
pindak1

#4 Příspěvek od pindak1 »

Takže jsem se informoval.
1: Podle VIN je to r.v. 2001 US verze
2:Je přečipované,ale neví se kým.
3:Má to vykuchaný katy a koncové laďáky
4:Závada na spojce /Ložisko/ ale plně pojízdné
5:Nebourané a bez koroze

No nevím :?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

USA VIN a napsano z DE, inter predlift a napsano 2002, za 2kila z rodinnych duvodu... ale jestli mas na zadech a za usima nejaky vyrustek podobny s kaprem, proc ne :D
“Ability is what you're capable of doing.”
pindak1

#6 Příspěvek od pindak1 »

No s tím VIN si prdel nedělám poslal mi ho majitel. A s tím interiérem že je předlift tak to jste určili podle čeho? :D A další věc je ta že jsem se chtěl jen informovat jestli ji někdo nezná ne že ji hned kupuji. :D
Dally

#7 Příspěvek od Dally »

pesa píše:- najit dobrou E39 po faceliftu, ktera bude stat kolem 350tis se rovna zazraku... :(

Já právě před pár týdny jednu prodal. :cry: Asi jsem v této zemi nenormální, když prodávám M5, co je naprosto v pořádku, v o třídu lepším stavu než jsem ji koupil (>300k investic) a bez stočených km. Když odečtu cenu kol a nových PS2, šla nakonec pod 300, což mě dost znechucuje, když vídím ty jasné pasti, které se tu prodávají i za víc...
Dally

#8 Příspěvek od Dally »

pindak1 píše:No s tím VIN si prdel nedělám poslal mi ho majitel. A s tím interiérem že je předlift tak to jste určili podle čeho? :D A další věc je ta že jsem se chtěl jen informovat jestli ji někdo nezná ne že ji hned kupuji. :D

Jestli VIN, které ti poslal je v databázi rv. 2001, pak nepatří v tomuto autu! Možnost, že někdo vyměnil facelift, za předfacelift navi, budíky i volant je nesmysl, možnost že někdo vyměnil jen světla a VIN nesedí je mnohokrát pravděpodobnější...

"Závada na spojce" je většinou klasická výmluva, když M5 nemá výkon...

Odstranění katalyzátorů je prznění auta, ne vylepšení, často se dělá hlavně proto, že katy byly špatné a výměna na majitele moc drahá. Z hlediska zvuku/výkonu je mnohem rozumnější x-pipe+koncový díl než odstranit katy a řešit problémy s A/F poměrem a emisema. Možná myslel rezonátory, ne katy...
pesa

#9 Příspěvek od pesa »

2 Dally: co sis koupil po teto "bestijce"? :D
danulah

#10 Příspěvek od danulah »

Pánové neznáte někdo tuhle M5.VIN píše v inzerátu WBSDE91090GJ21020.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9435589
danbrown

#11 Příspěvek od danbrown »

hm, vypadá podezřele hezky - podle fotek. Stálo by to za vejlet
pindak1

#12 Příspěvek od pindak1 »

Prolistuj starší témata ohledně e39 M5 a máš tam napsané že je to vylítaná vrána. Měněný a špatně složený interier z důvodu že původní byl plesnivý,celý auto nově nastříkaný atd... Pamatuji si že se dlouho prodávalo v Brně a mělo přední optiku bílou a né s oranžovým blinkrem. Chtěl jsem se na něj jet podívat ,ale po tom co jsem si přečtl se mi už ani nechce. :?
bmw--jury

#13 Příspěvek od bmw--jury »

M5 e39 nějak nesleduji ale na fotkách vypadá ta s tím oranžovím blinkrem moc dobře ... :D
danulah

#14 Příspěvek od danulah »

bmw--jury píše:M5 e39 nějak nesleduji ale na fotkách vypadá ta s tím oranžovím blinkrem moc dobře ... :D

fotky jsou super,cena taky,ale dalších 100t asi do ní vrazit,kdyby někdo byl poblíž podejte info díky,myslím že se taky prodávala v Brně a v inzerátu bylo nutno dodělat a nejdou airbagy ale nevím jestli je to ona
Dally

#15 Příspěvek od Dally »

danulah píše:
bmw--jury píše:M5 e39 nějak nesleduji ale na fotkách vypadá ta s tím oranžovím blinkrem moc dobře ... :D

fotky jsou super,cena taky,ale dalších 100t asi do ní vrazit,kdyby někdo byl poblíž podejte info díky,myslím že se taky prodávala v Brně a v inzerátu bylo nutno dodělat a nejdou airbagy ale nevím jestli je to ona

Vypadá dobře? Pánové vy jste komici. Bouraný až to bije do očí, zbastlený po vrakáčích (např. dát na e39 M5 oranžový blinkry, přestože z výroby mohla mít jen bílý, a zadek bílej, svědčí o mnohém), celolak stylem poprášíme to zvenčí nějakou přibližně stejnou, ale vlastně úplně JINOU BARVNOU! (zevnitř je origo carbonschwarz, zvenčí normální černá! :lol: majitel byl asi slepec, ani ty kola nemají ani zdánlivě tu barvu co mají mít) a kryty víka hlavy válců asi ztratili, když se to snažil někdo "odborně" vrátit do oběhu. Jak je na tom podvozek a agregáty si odhadněte...
Diffusion
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Diffusion »

Tomuhle autu pomůže jedinné:
Shodit ze skály, nebo zapálit.
Kdo viděl tak ví o čem mluvím...
Upřímně lituju toho kdo do toho zase skočí...

danulah píše:Pánové neznáte někdo tuhle M5.VIN píše v inzerátu WBSDE91090GJ21020.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9435589
Risa525

#17 Příspěvek od Risa525 »

Kluci co tahle M5?

víte o ní něco?

http://auto.bazos.cz/inzerat/12363915/B ... Dohoda.php
Odpovědět