Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V kolika letech jste si koupili Mko - m5board

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
fanda1

#41 Příspěvek od fanda1 »

Taky tady na Hodonínsku žádnou M5 nepotkávám. Teda před vánoce jela předemnou jedna m5 e60 stříbrná ale ta jen projížděla ze slovenská směr břeclav a dálnice...zvuk brutální a to zrychlení taky....
burner

#42 Příspěvek od burner »

22let (2009) M5 E39 Praha, nelitu ale ty naklady me obcas drtej...Jeste kdyz nam Kalousek takhle zatapi s benzinem :-(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

To se mi líbí, emka od 19 do 22 let :D buď jste moc šikovní nebo máte hodný rodiče :D páč moc kluků ve 20ti 50k měsíčně nebere,protože 50k měsíčně je minimum na živení M5 e39 :wink: tedy pokud v tom jezdíte :D ale jinak klobouk dolů, v 19ti ve 20ti našetřit na emko v pěkným stavu a pak ho ještě uservisovat.
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fatal Design »

M3maniac píše:To se mi líbí, emka od 19 do 22 let :D buď jste moc šikovní nebo máte hodný rodiče :D páč moc kluků ve 20ti 50k měsíčně nebere,protože 50k měsíčně je minimum na živení M5 e39 :wink: tedy pokud v tom jezdíte :D ale jinak klobouk dolů, v 19ti ve 20ti našetřit na emko v pěkným stavu a pak ho ještě uservisovat.

AMEN ...
Hypno

#45 Příspěvek od Hypno »

Fatal Design píše:
M3maniac píše:To se mi líbí, emka od 19 do 22 let :D buď jste moc šikovní nebo máte hodný rodiče :D páč moc kluků ve 20ti 50k měsíčně nebere,protože 50k měsíčně je minimum na živení M5 e39 :wink: tedy pokud v tom jezdíte :D ale jinak klobouk dolů, v 19ti ve 20ti našetřit na emko v pěkným stavu a pak ho ještě uservisovat.

AMEN ...

baba spadla z kamen :D
burner

#46 Příspěvek od burner »

Samozřejmě že mám i druhý auto, a to že je to pomoc rodičů to je kec na kterej narážím pokaždý když někam dorazim...Tomu se říká život v Čechách...Než ti to někdo pochválí nebo řekne dobrá volba, tak přijde klasická první česká otázka "kde jsi na to vzal?", "a kolik to stálo?" :ja_nic: Nikdo nevidí tu námahu a sebeodříkání co za tím stálo(a denně stojí,udržet to v provozu), jen kecaj v hospodě jak všechno stojí za hovno, a jak ty se máš...

M3maniac: To si neber nijak osobně, jen reaguju na tvůj příspěvek jako námět na komentář k tomuto tématu...(určitě se s tím setkává víc lidí)
Meda

#47 Příspěvek od Meda »

Presne, jak pise burner, koupil jsem si prvni M5 E39 ve 24 letech a clovek se setkava s podobnymi nazory, nastesti prej vypadam blbe a vsichni me tipuji starsiho, tak to obcas projde bez reci :)

Ale par let zpet. kdyz mi bylo 22 let, delal jsem nejaky cas osobniho ridice s rok starou S klassou v opravdu plne vybave (ne jako vsichni uvadi v inzeratech :) ) a kdyz jsem prijel nekam natankovat na pumpu tak to byly teprve pohledy kde vzal takhle mladej kluk na novou karu za 4,9m :) Nastesti jsem vsem vzdy stihnul rict ze to neni moje driv, nez me vsichni odsoudili :)
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Fatal Design »

A ty mi chceš Medo tvrdit, že sis na tu M5 E39 ve 24 letech vydělal sám a živíš to taky sám ??
Hypno

#49 Příspěvek od Hypno »

Fatal Design píše:A ty mi chceš Medo tvrdit, že sis na tu M5 E39 ve 24 letech vydělal sám a živíš to taky sám ??

Ne, má na to příspěvek od státu. Na debilní otázku debilní odpověď.

Já jsem si na e34m5evo vydělal a živím v 22 taky sám, co je na tom zvláštního ?

Asi to bude tím, že jako většina vrstevníků netrávím většinu času v hospodě, u pc, nebo flákáním se na VŠ, ale pracuju. Ten rok úsilí, přesčasy a víkendy v práci už nikdo nevidí...

V rodině s tím nesouhlasí, ale většina lidí a přátel v okolí, kteří mě znají, jsou naprosto v pohodě. Na kecy závistivejch čecháčků se můžu...
Rendis

#50 Příspěvek od Rendis »

Hypno píše:
Fatal Design píše:A ty mi chceš Medo tvrdit, že sis na tu M5 E39 ve 24 letech vydělal sám a živíš to taky sám ??

Ne, má na to příspěvek od státu. Na debilní otázku debilní odpověď.

Asi to bude tím, že jako většina vrstevníků netrávím většinu času v hospodě, u pc, nebo flákáním se na VŠ, ale pracuju. Ten rok úsilí, přesčasy a víkendy v práci už nikdo nevidí...

V rodině s tím nesouhlasí, ale většina lidí a přátel v okolí, kteří mě znají, jsou naprosto v pohodě. Na kecy závistivejch čecháčků se můžu...

nerozčiluj se.On to nemyslel špatně.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Fatal Design »

Hypno píše:Ne, má na to příspěvek od státu. Na debilní otázku debilní odpověď.

A) Aha, tak tomu rozumím. Nic debilního na mojí otázce nevidím. Mohl ty peníze zdědit, dostat, vyrát ...
B) Na tom že máš ve 22 letech M5 E34 nevidím nic zvláštního. To není drahé auto na pořízení a dílů je dnes všude spousta ... já myslel ve 24 letech M5 E39, což je +70% ... a to je dost rozdíl, že ...
C) Práce šlechtí, taky jsem tu furt ...
D) Asi žádná rodina nebude souhlasit s M5 Exx ve 22letech - rozumím jim.
E) "Na kecy závistivejch čecháčků se můžu " ... to já taky ! Frýdek-Místek !!! ... a E34 ti nezávidím, neboj ...
F) Někdo s 13ti příspěvky a hubou plnou nesmylných agresivních keců mě nemůže rozhodit ... :pivo2:
Hypno

#52 Příspěvek od Hypno »

Fatal Design píše:

A) Aha, tak tomu rozumím. Nic debilního na mojí otázce nevidím. Mohl ty peníze zdědit, dostat, vyrát ...
B) Na tom že máš ve 22 letech M5 E34 nevidím nic zvláštního. To není drahé auto na pořízení a dílů je dnes všude spousta ... já myslel ve 24 letech M5 E39, což je +70% ... a to je dost rozdíl, že ...
E) "Na kecy závistivejch čecháčků se můžu " ... to já taky ! Frýdek-Místek !!! ... a E34 ti nezávidím, neboj ...
F) Někdo s 13ti příspěvky a hubou plnou nesmylných agresivních keců mě nemůže rozhodit ... :pivo2:

Jedinej, kdo tu plácá nesmyslný kecy, jseš ty.

Do toho, kde někdo sehnal/vydělal peníze na e39m5, ti abolutně nic není, slušně řečeno. To je každýho osobní věc a takovejma otázkama akorát ukazuješ na svojí přízemní úroveň, omezenost a nulovou sociální inteligenci. Já se taky kolegy neptám, jaktože si může dovolit hypotéku, kde vzal kámoš na nový MLko, nebo z čeho zaplatil tamten přestavbu bytu, nebo novou kuchyni.

Nevím, kde sis vycucal 70% e39m5 ku e34m5. Většina originálních dílů stojí v důsledku podobně - brzdy, ramena...Pochybuju, že na e39m5 stojí jeden tlumič 36 talířů, jako u e34m5. Spousta dílů karoserie je na e34m5 navíc dražší. A nechápu, proč bych si měl dávat do auta nějaký klumpry z Autokelly, nebo ACI. Opravdu jsem si to auto nekupoval, abych pak šetřil na dílech. Pokud to tak děláš ty, tak ti Mko nepatří do rukou.

Ad koupě ojetiny, většina e39m5 je v zuboženým stavu a tomu odpovídá cena. Buď nedostanou potřebnej servis, nebo s tím lidi jezdí jak prasata a podle toho to vypadá, nebo oboje dohromady. U e34m5 se jejich cena za poslední rok a půl pomalu zdvojnásobila a slušnej kus nenajdeš pod 15k eur. A tady u nás v ČR si mladej kluk co chce machrovat, spíš koupí nějakou e39m5 za 200 tis. v hrozným stavu, než aby dával 350 tis. za slušnou e34m5. Čili opět plácáš bláboly.

A když už to taháš do osobní roviny a zmiňuješ to, tak je mi tě za ten Frýdek-Místek opravdu líto :huh:
ARMAN

#53 Příspěvek od ARMAN »

Obrázek
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Fatal Design »

Hypno píše:
Fatal Design píše:

Jedinej, kdo tu plácá nesmyslný kecy, jseš ty.

Do toho, kde někdo sehnal/vydělal peníze na e39m5, ti abolutně nic není, slušně řečeno. To je každýho osobní věc a takovejma otázkama akorát ukazuješ na svojí přízemní úroveň, omezenost a nulovou sociální inteligenci. Já se taky kolegy neptám, jaktože si může dovolit hypotéku, kde vzal kámoš na nový MLko, nebo z čeho zaplatil tamten přestavbu bytu, nebo novou kuchyni.

Nevím, kde sis vycucal 70% e39m5 ku e34m5. Většina originálních dílů stojí v důsledku podobně - brzdy, ramena...Pochybuju, že na e39m5 stojí jeden tlumič 36 talířů, jako u e34m5. Spousta dílů karoserie je na e34m5 navíc dražší. A nechápu, proč bych si měl dávat do auta nějaký klumpry z Autokelly, nebo ACI. Opravdu jsem si to auto nekupoval, abych pak šetřil na dílech. Pokud to tak děláš ty, tak ti Mko nepatří do rukou.

Ad koupě ojetiny, většina e39m5 je v zuboženým stavu a tomu odpovídá cena. Buď nedostanou potřebnej servis, nebo s tím lidi jezdí jak prasata a podle toho to vypadá, nebo oboje dohromady. U e34m5 se jejich cena za poslední rok a půl pomalu zdvojnásobila a slušnej kus nenajdeš pod 15k eur. A tady u nás v ČR si mladej kluk co chce machrovat, spíš koupí nějakou e39m5 za 200 tis. v hrozným stavu, než aby dával 350 tis. za slušnou e34m5. Čili opět plácáš bláboly.

A když už to taháš do osobní roviny a zmiňuješ to, tak je mi tě za ten Frýdek-Místek opravdu líto :huh:

Já myslím, že inteligentní lidi už si názor udělali. Zbytek nemá cenu komentovat.

:smich: :smich2:
Meda

#55 Příspěvek od Meda »

Samozrejme, ze jsem si na to vydelal sam :)

Jen abych to upresnil-nikdy jsem nic nevyhral, nezdedil a ani nedostal nic ve vyssi hodnote, nez 5t Kc :)

Druha vec je jak clovek se svyma financema naklada, ja treba nehraju automaty, nechodim za kurvama ani nejezdim 4x rocne na dovolenou, pak ti penize na auto zbydou :)
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Fatal Design »

Meda píše:Samozrejme, ze jsem si na to vydelal sam :)

Jen abych to upresnil-nikdy jsem nic nevyhral, nezdedil a ani nedostal nic ve vyssi hodnote, nez 5t Kc :)

Druha vec je jak clovek se svyma financema naklada, ja treba nehraju automaty, nechodim za kurvama ani nejezdim 4x rocne na dovolenou, pak ti penize na auto zbydou :)

Tak to jsi šikovnej (bez ironie) ! :cool2:
A ano to mám taky, jak jde o M ... jen do toho platím ještě hypotéku a mám 2 malé děti ;)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od matal Moderátor »

Hypno: nic ve zlém, ale zas tak nás tu nehoupej, tady nejsi na VWforum..
E34 je prostě stará a dlouho nebude veterán,aby se její cena nějak výrazně navyšovala jako např. u E30 M3, M5 E34 je momentálně nejlevnější Mko, které se dá koupit, jako ano..jsou kusy na mobile.de i za víc jak 15k É, ale to je tak s každým modelem BMW..
No a náhradní díly na Mka jsou všeobecně dražší než seriovky, ale s tím musí každý počítat.. M3maniak má tak trochu pravdu, Mka všeobecně nejsou levá záležitost..
Mě nijak nevadí,že máš ve 22letech M5ku, doba je taková,že i mladej kluk si může vydělat a ty káry jsou cenově dostupný, tak proč ne..
Tak hlavně opatrně,ať tu nevysí nějaké parte..
:wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ja jsem to vůbec nemyslel špatně, jen málokdo se přizná jak to doopravdy je....jste hold dobří ,pokud je to co píšete pravda. :wink: já nejsem ten typ co někomu něco závidí, jen prostě si koupit emko v 19ti je něco jako kokotina. Pokud tedy někdo nebydlí u maminky a náklady na život nejsou 2000 měsíčně. Protože za rok na pěkný emko nikdo neviděla. Až na vyjímky a těcj je fakt málo. Jen mě to zaráží, protože jezdit v emku chce taky nějakou řidičskou zkušenost a taky si myslím,že by člověk měl začít na staré popelnici a stoupat po krůčku víš a víš.....jak v kvalitě auta tak v kvalitě jeho ovládaní.... :wink:
burner

#59 Příspěvek od burner »

M3maniac píše:ja jsem to vůbec nemyslel špatně, jen málokdo se přizná jak to doopravdy je....jste hold dobří ,pokud je to co píšete pravda. :wink: já nejsem ten typ co někomu něco závidí, jen prostě si koupit emko v 19ti je něco jako kokotina. Pokud tedy někdo nebydlí u maminky a náklady na život nejsou 2000 měsíčně. Protože za rok na pěkný emko nikdo neviděla. Až na vyjímky a těcj je fakt málo. Jen mě to zaráží, protože jezdit v emku chce taky nějakou řidičskou zkušenost a taky si myslím,že by člověk měl začít na staré popelnici a stoupat po krůčku víš a víš.....jak v kvalitě auta tak v kvalitě jeho ovládaní.... :wink:

Jj, názor se kterým souhlasím...Já si to auto koupil hlavně na hraní, takže mi finance hodně šetří auto druhý...Jinak je to moje 6. auto (podle mě je ten postup taky důležitej) nicméně u motorek jsem ho nedodržel, každej to odsuzoval a když jsem začal jezdit soutěže (po XX tis km na silnici) tak se každej hrozně divil...Mko mě lákalo, protože bmw je to moje druhý a (je zbytečný zmiňovat kvalitu značky) chtěl jsem něco s dostačujícím výkonem na dokonalý pocit z jízdy a zábavu.Hrozně jsem chtěl V8, zkrátka to byl sen, jak je tomu i u jiných.A když už V8, tak tahle je ideální :D Dnes už vím, že na to moje vykroužení nájezdů v boku a zkrátka víc sportovní jízdu by bývala byla lepší M3 E36...Ale nebyla V8, a to jsem chtěl...Jinak k řidičským schopnostem, někdo na to má talent a padne mu to do ruky hned, a někdo se to prostě učí déle...Ale pokud nemá nasr.no v rukách, výsledek bývá stejný...Asi ta moje není zrovna z nejkrásnějších kusů, jak říkám jde hlavně o zábavu ale dávám autu co potřebuje a ono mi to vrací...Nejsem typ člověka co by to leštil v garáži a jednou za čas jel na sraz...Každýmu dává Mko co od něj očekává, ale vždycky je to super :D Tím bych to asi uzavřel...Jinak už při otevření tohoto tématu bylo jasné kam se v naší republice bude debata ubírat, bohužel...
amusko

#60 Příspěvek od amusko »

37r., 3,2l manu
Odpovědět