Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zrcatka M5 E39

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Meda

#1 Příspěvek od Meda »

Pozoruju temer u vsech M5 E39 co jsem mel pod rukama problemy se sklapenim zrcatek. Nekdy to nejde vubec, nekdy se sklopi jen na pul, nekdy se zase nechce vratit zpet-rad bych to pouzival casteji, ale uz se mi stalo, ze jsem jel se sklopenym zrcatkem jelikoz si postavilo hlavu a pul hodiny nechtelo zpet :)

Tak se ptam-resil to uz nekdo? Jedine, co me napadlo je zo rozebrat, vycistit a znovu namastit prevodove kolecka, ale kdyz uz to budu delat tak bych rad vedel, jestli je tam nejaka znama vada, kterou bych rovnou mohl odstranit..
burner

#2 Příspěvek od burner »

Čus, to promazání ti nepomůže (nebo alespoň mě nepomohlo)...Až to rozebereš, tak zjistíš že v tom převodovym ústrojí je origo bílá netknutá vazelína. Tak jsem se to pokusil rozhýbat celý, a za týden to bylo to samý...Asi se unavuje ten motorek, nebo nevim...Taky mě to dost vadí..
Meda

#3 Příspěvek od Meda »

Jeste me napadlo, jestli nejsou ztraty po ceste v tech slabych dratkach, nebo opravdu jde o unavu motorku? Preci jen tolik prace s tim nemaji a urcite celou zivotnost auta nemakali bez prestavky :)
TT
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TT »

Meda píše:Jeste me napadlo, jestli nejsou ztraty po ceste v tech slabych dratkach, nebo opravdu jde o unavu motorku? Preci jen tolik prace s tim nemaji a urcite celou zivotnost auta nemakali bez prestavky :)

jsou dvě příčiny 1. únava servomotorku popř. dojezdová čidla v zrcátku
2. ovládací panel ve dveřích, resp. konektory s dráty může zde být špatný kontakt. Zahýbal jsem s nimi a bylo to OK.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Meda

#5 Příspěvek od Meda »

Zkousim to ted kazdy den pouzivat, uz se zdalo, ze to bude lepsi, ale opet se to vratilo do puvodniho stavu :( Az se otepli, rozeberu je a uvidime..

Jeste dotaz-kdo z vas M5tkaru mate na E39 nestmivaci zrcatka a chteli by jste je vymenit za fotochromaticka? Rozciluje me jak se to stmavuje :)
Odpovědět