Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte tuto e46 m3??

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
m1has

#1 Příspěvek od m1has »

Čau chlapi.

Neznáte někdo tohle eMko ??? Nebo nevíte co to je zač?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8719273

Díky Michal.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Jen selskym rozumem- černá 02 za 360tis = muhehe
ale třeba jsi našel poklad... .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MattyX Moderátor »

už prodáááno :) LiborM na ni volal :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
m1has

#4 Příspěvek od m1has »

MattyX píše:už prodáááno :) LiborM na ni volal :lol:

No ja se na ni byl vcera podivat a dokonce jsem se s ni i povozil.. Mel jsem moznost vyzkouset nekolik eMek a musim rict ze tadle jela nejlip.. Kilometry mozno overit v BMW. co jsem tak zbezne stihl omrkout, ze jsou vsechny dily karoserie v jedny barve a taky jsem si vsiml ze nedavno byly delany brzdy, ze spoda jsem ji nevidel, ale je pekna.. Pri jizde nic nebouchalo, necvakalo, nekrupalo. Motor hezky plynule prede. Spojka zabirala od pulky. Kvalty radi v pohode. Uvnitr hezky cista, zadna spina. Akorat svitila kontrolka tlaku pneumatik.. Me se moc libila..
blesk666

#5 Příspěvek od blesk666 »

preco si ju potom nezobral? alebo preco sa este dohadoval majitel na obhliadke z tebou ak uz mala mat dohodnuteho kupcu?
m1has

#6 Příspěvek od m1has »

blesk666 píše:preco si ju potom nezobral? alebo preco sa este dohadoval majitel na obhliadke z tebou ak uz mala mat dohodnuteho kupcu?

Ja se prave pana ptal jestli by slo u nej nejak zaridit uver nebo splatky s tím ze bych mu mohl dat na ruku stotisic korun.. Rikal ze to nejak poresi a zavola mi, tak uvidime.. Vcera co jsem tam byl tak rikal ze kupce jeste nema.. Mozna ji dnes uz prodal. Kdo ví...
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od LiborM »

Kudla Vojto a jak jsi na to přišel????? :twisted: To sis asi s něčím spletl.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Lion
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lion »

Hanz píše:Jen selskym rozumem- černá 02 za 360tis = muhehe
ale třeba jsi našel poklad... .-)
Za tyhle peníze je to opravdu nějaké podezřelé. :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MattyX Moderátor »

LiborM píše:

počky tak to byla jiná jak si rikal ze pro juru ? :D
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

LiborM
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od LiborM »

MattyX píše:
LiborM píše:

To byla jiná...a Jura musí šetřit na Porsche :-)
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od MattyX Moderátor »

LiborM píše:
MattyX píše:
LiborM píše:[quote="MattyX"]už prodáááno :) LiborM na ni volal :lol:

To byla jiná...a Jura musí šetřit na Porsche :-)[/quote]

jo ta byla ještě levnější myslím :) nebo na to auto který samo hoří :D
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Wii-Jay

#12 Příspěvek od Wii-Jay »

m1has píše:Čau chlapi.

Neznáte někdo tohle eMko ??? Nebo nevíte co to je zač?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8719273

Díky Michal.

Co vim, tak tahle je dotažená ze San Marina (takže Itálie) :-) Respektive to je zapsané ve velkém TP... Ale osobně jsem ji neviděl, ale nemusí to být špatný :-) A co se týče ceny, tak je prý pevná...

Jinak jsem se včera byl podívat na tuto http://www.tipcars.com/bmw-m3/m3-smg-f1-171276.html a je to šrot. Nový lak na levém boku, kapotě, a pravym přednim blatníku, nedržící levý práh, tukanec na levém předním rohu (nic zas tak vážného), kola neskutečně dodřená, SMG nereagovalo jak by mělo, v háji alternátor a nejspíš nejaký ventil - děsně to pískalo a řemen to nebyl, xenony se rozblikávaly asi minutu, levé okénko bylo špatně uchycené či co a nezajíždělo při zavření dveří, navíc tam bylo něco volného, takže se s nim dalo volně hýbat o 10cm do stran - při jízde tam foukalo a klepalo to atd. No ale nejhorší věc je stav interiéru - roztrhaný tapecírungy, silně opotřebené sedačky, hudba absolutně k ničemu, na mnoha místech je všechnomožné lepeno chemoprenem atd atd.

prostě takhle zanedbaný auto jsem už dlouho neviděl - s cenou dolu uz nechce jit, takže asi pro kohokoliv zbytečná cesta - tohle auto by mělo význam tak za 200-220tis kč, víc ani ň, jsem rád že nám majitel řekl na 290tis "NE" :)
m1has

#13 Příspěvek od m1has »

Na tu SMG F1 z Hradce jsme se byli taky podívat.. Fakt děs běs, ani to moc nejelo, uvnitř zanedbaný, špína, zničený, odřený hnus, kola odřený, lak na píču, nějak mi to přišlo moc měkký, řadilo to pomalu, při řazení rány od zadku, kámoš co seděl v zádu říkal že hraje jenom jeden reprák z tech tří co tam jsou :P
Wii-Jay

#14 Příspěvek od Wii-Jay »

m1has píše:Na tu SMG F1 z Hradce jsme se byli taky podívat.. Fakt děs běs, ani to moc nejelo, uvnitř zanedbaný, špína, zničený, odřený hnus, kola odřený, lak na píču, nějak mi to přišlo moc měkký, řadilo to pomalu, při řazení rány od zadku, kámoš co seděl v zádu říkal že hraje jenom jeden reprák z tech tří co tam jsou :P

Jo tak to sedí - pořád mleli o tom, že je tam skvělá muzika a jak je tam výfuk hamann atd atd :lol: Tak jsme mu řekli, ať si muziku klidně vyndá, protože by stejnak skončila v kontejneru a ten poslední díl výfuku, že mu klidně na místě odmontujeme :mad: :twisted: Ani tak nechtel jít dolu, za 250 bych to možná vzal 8)

Ale asi bych se stejně cukal... 200 je přiměřená cena... Jinak majitel řekl, že dolu nepujde, že to radši to auto zapálí a nechá shořet - takže pro kohokoliv úplně zbytečná cesta... :idea:
m1has

#15 Příspěvek od m1has »

Wii-Jay píše:
m1has píše:Na tu SMG F1 z Hradce jsme se byli taky podívat.. Fakt děs běs, ani to moc nejelo, uvnitř zanedbaný, špína, zničený, odřený hnus, kola odřený, lak na píču, nějak mi to přišlo moc měkký, řadilo to pomalu, při řazení rány od zadku, kámoš co seděl v zádu říkal že hraje jenom jeden reprák z tech tří co tam jsou :P

Jo tak to sedí - pořád mleli o tom, že je tam skvělá muzika a jak je tam výfuk hamann atd atd :lol: Tak jsme mu řekli, ať si muziku klidně vyndá, protože by stejnak skončila v kontejneru a ten poslední díl výfuku, že mu klidně na místě odmontujeme :mad: :twisted: Ani tak nechtel jít dolu, za 250 bych to možná vzal 8)

Ale asi bych se stejně cukal... 200 je přiměřená cena... Jinak majitel řekl, že dolu nepujde, že to radši to auto zapálí a nechá shořet - takže pro kohokoliv úplně zbytečná cesta... :idea:

Mě teda pán tvrdil že měl už CSL a M5 e60 a M5 e39... A že ta muzika v tom autě stála 200tisíc a ještě nějaký bláboly...
A to jsme jí neviděli ani zvednutou... Ale když jsem viděl ten interier a exterier, hned jsem si udělal obrázek jak "tam dole" asi tak vypadá... No a s tím zapálením.. Aspoň by dostal prachy od pojišťovny (pokud jí má pojištěnou) určitě dřív než si to někdo koupí.. :P
cabal
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od cabal »

Nechci načínat nové vlákno, a proto olomoučáci nebo někdo, znáte tuhle M3 E46?

inzerce: http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
video: http://www.youtube.com/watch?v=jL5gi0U4P20
rxxxr

#17 Příspěvek od rxxxr »

Taky by mě zajímalo, nezná někdo tuhle modrou z olomouce?
honsska

#18 Příspěvek od honsska »

Docela by mě to taky zajímalo,už tam visí podezřele dlouho 8)
rxxxr

#19 Příspěvek od rxxxr »

Ještě jsem našel jednu zajímavou na tipcars.cz, je to "golden arrow" za 450.000,-. Je upravená od Krámského:

http://www.kramsky.cz/Tuning/K15.php

Zarážej mě dvě věci, v tom popisu u Krámskýho se píše, že má mít nějaké carbon sání, ale na fotkách na tipcars je vidět normální airbox. A pak je to počet km vs. cena vs. úpravy. Pokud je v dobrym stavu tak by měla být podstatně dražší, v říši klidně 25 tisíc ééé.

Nezná někdo, nemá někdo info?
Každopádně kdyby někdo věděl o pěknym kupé, ideálně MT v tmavý po FL, tak mě piště na Rudysar@AQE.cz
Odpovědět