Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e39 M5 ztráta výkonu

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bercek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bercek »

Ahojte stalo se mi z ničeho nic při jízdě že mi motor přestal táhnout jak má, mám v podezření vanosy, má s tím někdo skušenost??? Děkuji
qeuin Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od qeuin Člen Klubu »

pokud to neni obrovsky rozdil ve vykonu a treba se i zmenil zvuk motoru, tak to muzou byt cidla vacky
Bercek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bercek »

No ten rozdíl je celkem velký jak kdyby to nejelo na všechny válce ale závadu to háže jen asi něco s nízkým tlakem oleje na vanosu
burner

#4 Příspěvek od burner »

solenoidy ti spatne oteviraji, tudiz i blbej tlak obcas kolisani otacek na volnobeh za studena a pocit z vykonu, jak na sedm valcu, je to tak?Ted jsem to resil taky...
Meda

#5 Příspěvek od Meda »

burner: A jak jsi vyresil ty solenoidy, nebo co jsi s tim nakonec delal?
burner

#6 Příspěvek od burner »

Meda píše:burner: A jak jsi vyresil ty solenoidy, nebo co jsi s tim nakonec delal?

Vymenilo se to platicko kde jsou ty ctyri ventily a je klid.Ja mel jeste problem s jednou vackou.Ale to co tady pise kolega, s nejvetsi pravdepodobnosti vyresi vymena tech ventilu.
Bercek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bercek »

Uplně přesně jsi popsal co mi to dělá. Jak nákladná byla ta oprava a jak je složitá jestli to zvládnu opravit sám. Díky
Odpovědět