A ani se nepochlubil ?
http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-m3-e ... 18038.html
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak kdo prodává ... M3 E30 !
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KOMA píše:Tak jednicku to auto klidne stat muze, ale musi to byt top. Ma to naladeny na evo sport, taky to tak mam, ma tam i ty sedacky evo, nebo jsou v klasice?
je to obyc 2.3 s optikou evo , vevnitr obyc sportsitze pocalouneny do neceho v podobe semiše ci alcantry , nejaky dalsi doplky co do origa maji daleko...
sto lidí sto chutí , kdybych mel mega na tricu tak si nekoupim tudle

ono pak staci aby byla sportgetribe na repasek , motor v haji jako kazdej druhej a dalsi veci co se k tomu naskladaji a dalsiho pul mega lita v luftě

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
MattyX pravdu máš
Za 1 seženeš ojetý evo, ale dalších 500 a víc mít nachystáno na servis, pokud člověk chce mít libovku. Já koupil klasiku obyč 2,3jku a naladil na evo sport, tak nějak aby se mi to líbilo a bylo to tak jak jsem chtěl, převodovka ani motor natom nebyli nejhůř a beztak tam spapalo těch 500+ na servise
Popravdě, kdybych to chtěl prodat, musím chtít tak 1,2 a možná i něco navrch, mno naštěstí mě to snad nepotká, ale tuším, že bych to asi nedostal...

Za 1 seženeš ojetý evo, ale dalších 500 a víc mít nachystáno na servis, pokud člověk chce mít libovku. Já koupil klasiku obyč 2,3jku a naladil na evo sport, tak nějak aby se mi to líbilo a bylo to tak jak jsem chtěl, převodovka ani motor natom nebyli nejhůř a beztak tam spapalo těch 500+ na servise

Popravdě, kdybych to chtěl prodat, musím chtít tak 1,2 a možná i něco navrch, mno naštěstí mě to snad nepotká, ale tuším, že bych to asi nedostal...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze jsi z brna tak nekdy bych dojel kouknout na tricu klidne
jako mozna znas z brna jednu ktera je opravdu po kompletni renovaci od R.K. a tam taky pytel penez padnul
todle auto je opravdu bezedna studna , imho kdyz mi das mail tak ti poslu foto jak to auto vypadalo po dovozu a muzes porovnat

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar