Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz na majitele m3 E46
Na kolik přijde slušná E46 M3 ? Koukal jsem se a je jich dost mezi 350-400tis na netu. Tak těžko říci ale pokud člověk hledá snad do 400k najde něco slušného.
Dle mě M3 je idealni leštěnka do garáže protože za 5-10let furt bude mít vysokou hodnotu pokud ji člověk dopřeje co má mít.
A pak taky ta radost na okruhu až si člověk zajezdí pochopí že je to prostě radost .... nebo někde
Takže i já bych volil M3 je to vyladěný MOTORSPORT a kult BMW prostě jedna z nej M3 co byla vyrobená spolu s M3 E30
Kdežto 335i je jen rychlé BMW které je dopované turbama a oproti M3 nemá takovou duši a taky se cenově ychle propadne.
Dle mě M3 je idealni leštěnka do garáže protože za 5-10let furt bude mít vysokou hodnotu pokud ji člověk dopřeje co má mít.
A pak taky ta radost na okruhu až si člověk zajezdí pochopí že je to prostě radost .... nebo někde
Takže i já bych volil M3 je to vyladěný MOTORSPORT a kult BMW prostě jedna z nej M3 co byla vyrobená spolu s M3 E30

Kdežto 335i je jen rychlé BMW které je dopované turbama a oproti M3 nemá takovou duši a taky se cenově ychle propadne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Po prodeji M5ky zvazuju co si koupim do budoucnua. Kdyz pominu nejaky normalni spotrebak, tak bych rad ke kabriu prikoupil M3 e46, ktera je mym snem uz nekolik let, anebo prave 335i...
Tuhle jsem se v 335i svezl, konkretne 2011 kabriu... a muzu rict ze sice to jede jako prase, ale to auto na me pusobi tak nejak "gumove"... nevim jak to rict, asi bych to bliz specifikoval ze to nema dusi. Zvuk docela fajn, meziplyny taky dobry, ale proste me to nejak neoslovilo.
335i je asi fajn spotrebak na kazdej den, ale jako dalsi lestenku do garaze urcite zvolim M3, atmosferu ktera po nasazeni tech spravnych vyfuku vyloudi z ty 3.2ojky takovy zvuk az se jezej chlupy na ruce a do toho ma vykonu na rozdavani po kilech...
Tuhle jsem se v 335i svezl, konkretne 2011 kabriu... a muzu rict ze sice to jede jako prase, ale to auto na me pusobi tak nejak "gumove"... nevim jak to rict, asi bych to bliz specifikoval ze to nema dusi. Zvuk docela fajn, meziplyny taky dobry, ale proste me to nejak neoslovilo.
335i je asi fajn spotrebak na kazdej den, ale jako dalsi lestenku do garaze urcite zvolim M3, atmosferu ktera po nasazeni tech spravnych vyfuku vyloudi z ty 3.2ojky takovy zvuk az se jezej chlupy na ruce a do toho ma vykonu na rozdavani po kilech...
Syrup píše:Po prodeji M5ky zvazuju co si koupim do budoucnua. Kdyz pominu nejaky normalni spotrebak, tak bych rad ke kabriu prikoupil M3 e46, ktera je mym snem uz nekolik let, anebo prave 335i...
jaký vejvufuky máš na mysli? dííky.
jestli je tu rec o vyfuku na m3 tak jsem poridil od supersprintu ( http://www.supersprint.com/en/prod-c-27 ... _80_l.aspx) chybelo tam 5 cm k prirube na origo svod, takze si to budete muset doladit sami...na to kolik to stoji bych cekal ze to bude uz ready to race... 

- Přílohy
-
- supersprint ex..jpg (91.4 KiB) Zobrazeno 2367 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kamarad montoval tento typ ...
http://www.supersprint.com/en/prod-c-274-7150-8758-rear_exhaust_oo_80_r__oo_80_l.aspx
a sednul tam teda jak prdel na hrnec... necekal sem ani teda ze by to bylo jinak , koncovky sednuli presne do vyrezu , napojeni jakbysmet a jeste v tom uchyceni to maji udelanu tak ze se to da vuci sobe ty dily spasovat aby to sednulo prave presne , takze to co tu vidim z tvy fotky me teda celkem prekvapilo
http://www.supersprint.com/en/prod-c-274-7150-8758-rear_exhaust_oo_80_r__oo_80_l.aspx

a sednul tam teda jak prdel na hrnec... necekal sem ani teda ze by to bylo jinak , koncovky sednuli presne do vyrezu , napojeni jakbysmet a jeste v tom uchyceni to maji udelanu tak ze se to da vuci sobe ty dily spasovat aby to sednulo prave presne , takze to co tu vidim z tvy fotky me teda celkem prekvapilo

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
tezko rict, mozna zmetek mozna mam jiny stredovy dil, ale vse je origo...rekli mi ze si musim koupit i ten sredovy dil ze to nekdy nesedi
... ja na to cumel jeste vic jak kokot, ze se tohle muze stat u takovy znacky...Mozna je to polsko, ale bral jsem to od Lexaniho, zataveny s papirama... ale stredovyy dil koupim casem