Zdravim,
zvazuji o koupi m3 e46,vim,ze je toho tady hromada,ale muze mi nekdo trochu poradit na co si davat pozor? Psali jste,ze r.v. 01 maji spatne saly,tedy pokud neprijeli na svolavaci akci. Mam jednu vyhlidnutou,je to prave r.v. 01 puvod nemecko......... Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupe e46 m3
m3 se ted daji sehnat za pekny penize, ale osobne bych volil roky 5/03
a dal.. radsi bych si priplatil a koupil peknej kus. osbni dojem mi prijde, ze roky do12/02 nejedou tak jako 03 a dal... servisni knizka a prvni majitel nedelaji z auta unikatni kousek, ... stjne vse poznas az provozem.
Jestli je z D a je jeste tam vem auto a majitele do autoriz. servisu na prohlidku a dignostiku.Jestli je vse jak ma vyjedou ti co se s autem delalo, maji centralni sys.
Davat pozor na vse
stav diferaku - vule v poloosach? chod motoru,houpani otacek?brzdy - jestli bodou sjety kotouce pod dovolenou mez auto nebrzdi jak ma. dalsi a dalsi pakarnicky
auto je jinak pecka :palec: nevim co dal,jestli autum, nerozumis vem si sebou nekoho kdo vi co a jak, jinak se utopis v servisu... tak stastny lov
a dal.. radsi bych si priplatil a koupil peknej kus. osbni dojem mi prijde, ze roky do12/02 nejedou tak jako 03 a dal... servisni knizka a prvni majitel nedelaji z auta unikatni kousek, ... stjne vse poznas az provozem.
Jestli je z D a je jeste tam vem auto a majitele do autoriz. servisu na prohlidku a dignostiku.Jestli je vse jak ma vyjedou ti co se s autem delalo, maji centralni sys.
Davat pozor na vse

auto je jinak pecka :palec: nevim co dal,jestli autum, nerozumis vem si sebou nekoho kdo vi co a jak, jinak se utopis v servisu... tak stastny lov

Otázka taky na co to chceš, jestli to má být víkendovka na pár km ročně a bude se hřát v garáži, připlatit si za historii atd. se určitě vyplatí.
Jestli to chceš na okruh a bežnej provoz, tak bych asi nehledal top 05 rok, zbytečně drahý a beztak brzo hodně věcí odrovnáš, 01 která má udělaný šály a doložený servis, je na bežnou huntovačku dostačujcí
Jestli to chceš na okruh a bežnej provoz, tak bych asi nehledal top 05 rok, zbytečně drahý a beztak brzo hodně věcí odrovnáš, 01 která má udělaný šály a doložený servis, je na bežnou huntovačku dostačujcí

-