Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
znáte někdo tuhle m3?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Yojimbo píše:No ona má docela dost najeto.Interiér je ale jako novej, vůbec bych neřekl, že tolik najezdila.
145 tisíc není dost najeto. Záleží jak jeto! Motor může být zkurvenej už v 50 tis. nebo až v 500. Nechápu ty, co kroutí hlavou nad tím, že má eMko najetý třeba 150 tisíc, že je to moc. Pokud se s vozem jezdí a zachází smysluplně, tak vydrží.
cabal píše:Yojimbo píše:No ona má docela dost najeto.Interiér je ale jako novej, vůbec bych neřekl, že tolik najezdila.
145 tisíc není dost najeto. Záleží jak jeto! Motor může být zkurvenej už v 50 tis. nebo až v 500. Nechápu ty, co kroutí hlavou nad tím, že má eMko najetý třeba 150 tisíc, že je to moc. Pokud se s vozem jezdí a zachází smysluplně, tak vydrží.
Přesně tak.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cabal píše:Yojimbo píše:No ona má docela dost najeto.Interiér je ale jako novej, vůbec bych neřekl, že tolik najezdila.
bohužel to víc jak v 70ti procentech platí , že se sním jezdilo jako nemá , jinak by ty ojnice nelítaly z buh darma

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
xyron píše:Ma to dost novou znacku... to ji prodavajici moc dlouho nema. Byl bych opatrnej...
viz. komentář michala ... jako to že má někdo auto chvíli neznamená že to nutně musí být past

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
a tento kousek znáte ? http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=104559
rxxxr píše:rxxxr píše:Je fakt pěkná ae 450 je raketa....to je cfena e46 m3...
Jinak ta stříbrná je amerika.Velkej problém třeba xenony bez regulace náklonu, původně tam by halogen....
ne ze bych tu E46 chtel kupovat, shanim E36, ale krom xenonu jak pisete je jeste jiny podstatnejsi problem nebo rozdil ?
Využil bych toto vlákno, ať nemusím zakládat druhé podobné.
Můžete mi někdo říct, proč to ještě nezmizelo?
http://www.sportovnivozy.cz/50970-bmw-m3-32-e36-coupe
Viděli jste to někdo? Já to mám na druhém konci republiky...
Díky
Můžete mi někdo říct, proč to ještě nezmizelo?
http://www.sportovnivozy.cz/50970-bmw-m3-32-e36-coupe
Viděli jste to někdo? Já to mám na druhém konci republiky...
Díky
Majitele neznám, auto taky ne, cena určitě dobrá, jestli jsem to dobře pochopil, auto jezdilo okruhy, v tom bych v mém případě viděl otazník. Záleží co s tím plánuješ ? Někdo se teď možná bude divit, ale znám blázny co to auto vidí jako investici, takové vozy, ale také čítají i 500t czk, což je dnes polovina ,,lidově řečeno,, milionové e30 M3
tento potencionál bych v tomto voze asi nehledal. Jestli to chceš na normální ježdění a zábavu tak za ty peníze nic lepšího neseženeš, jestli je to auto cajk, už bych pálil gumy