Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 M3 3.0 brzdy

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
m4zzy

#1 Příspěvek od m4zzy »

Ahojte,
mám takový zásadní problém. Mám e36 M3 ale s motorem 2.8. jinak krom převodovky, motoru a výfuku mám M3 techniku.
Problém mám s přední levou brzdou. Při brždění to sem tam kvičí a i při pojíždění. Jednou po přijetí z práce, když to pištělo při brždění skoro pořád sem to šel omrknout a od brzdy sálalo teplo, celý elektron byl dost teplý no a kotouš vařící. A to jsem nebrzdil nějak extra moc a dlouho. Ostatní kotouče v poho.
Celkem mě to děsí. Jak jsem měnil kola tak jsem si všiml, že kolo trochu brzdí, ale ně nějak zásadně. Mohlo by to být tím? to se mi neche věřit, že při takovém malém "samobrždění" to vygeneruje tolik tepla.
Nevíte někdo, co s tím? nejlepší to bude asi rozebrat, vyčistit, a dát zase dohromady. Díky za rady
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Ahoj

Problém je určitě v tom, bud je zarezlý pístek ve třmenu, plovoucí čepy nebo je kouslá destička. Je potřeba to rozdělat a podívat se na to,případně zrepasovat brzdič,nebo sehnat jinej. Ještě je možnost, že je brzdová hadice uvnitř rozpadlá, že pustí tlak kapaliny k brzdiči ,ale nazpět ne, to se taky stává. Kdyby sis s tím něvěl sám rady, mohu ti nabídnout své služby.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
m4zzy

#3 Příspěvek od m4zzy »

Ahoj,
Pokud bys mi s tím píchl byl bych moc vděčný. Sám do toho nechci rýpat, protože s tím nemám žádné zkušenosti. Každopádně zítra s tím přijedu do Brna. Pokud bys našel čas někdy tento týden tak se přizpůsobím a mohli bychom se domluvit.
Odpovědět