Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vibrace plynového pedál ve vysokých otáčkách

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anton
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Anton »

Zdravim, chtěl bych se zeptat, čim by mohlo být, že cca od 5000 otáček mi začně brnět plynovej pedál. Je to celkem citelný, nejvíc asi na trojku při těch 6-7,5 tis otáček.
Může to dělat třeba načatej setrvačník?
Konkrétně se jedná o m3 3.0 ale to asi není důležitý.
RomanM3

#2 Příspěvek od RomanM3 »

3.0 ma prece plyn udelany lankem...nechapu jak by mohl ten pedal drncet. a jinak neni nikde v aute citi zadna vibrace?dela ti to i na neutral, kdyz treba stojis?neni jen ten pedal nejak uvolneny v podlaze nebo tak neco? mel jsem tohle auto doma nekolik let a nenapada me neco, co by to mohlo zpusobovat... :roll:
Anton
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Anton »

no na volnoběh to nevim, páč to takhle netočim, ale můžu to zkusit, nicméně si myslim, že to bude dělat jen při zátěži.
Právě se chci zeptat jestli to nemůže dělat setrvačník. Protože v nízkých otáčkách, když se to třeba podtočí, tak tam něco zacinká a někdo mi řikal, že by to mohl bejt načatej setrvák.
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od LiborM »

Řekl bych,že to nic není, jen se přes lanko přenáší vybrace od motoru. Neřeš to....
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Anton
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Anton »

LiborM píše:Řekl bych,že to nic není, jen se přes lanko přenáší vybrace od motoru. Neřeš to....

Tom jsem chtěl slyšet :D[/b]
Odpovědět