Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupit ci ne tuto E34 M5?

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
butthead740

#1 Příspěvek od butthead740 »

Auto vypada celkem dost zachovale a ma zajimavou cenovku tak nevim, pride mi ze ma dost najeto tak aby to nebyla navonena bida :-)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Rendis

#2 Příspěvek od Rendis »

U M5 je všechno o servisu. Pokud je to alespoň trosku servisovaný a né úplně vyhoněný a oježdený tak cena je super. Ale já osobně si stejně myslím,že tam nejaký servis bude nutný. Uz podle budíku výměna oleje a filtru. Tím začneš ....
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
butthead740

#3 Příspěvek od butthead740 »

nebo sem pak nasel v cechach za 140tkc "pry" v top stavu, ale zname ty top stavy u nas bych to prejmenoval na stop stav u nekterych vraku a zase je pravda ze vsechny auta z de co sem mel byly celkem vune, ne zadny rozvandrovanci jak tady, nejvic me tady pobavily kdyz sem bral E38mu na alpinach 20" a byla snizena tim ze ji urizly pruziny 8O
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

pokud mysliš tu fialku tak prodejce lže už i o tom že ji sam osobně dovezl z německa v tom připadě o zbytku neni potřeba ani přemyšlet, koupil ji cca za stejnou cenu jak teď prodava pak na ni chtěl navařit kilo nebo tak nějak, měl ji klubak z e30.cz ktery ji sem dovezl z .de pak prodal někomu a ten ji zase prodal asi tomuto podnikateli, poznavaci zanameni jsou přešity sedačky s alakantrou uprostřed a motorovy prostor v černe barvě jelikož se auto přesřikalo na fialku ještě v německu protože se barva zrovna libila majiteli
butthead740

#5 Příspěvek od butthead740 »

hm no bezva jak rikam auto resp takovyhle urcite ne z cech, ta z de ma ev jasnou historii a pan ji ma 12 let coz evidentne byl mazlik, ja bych ji chtel taky jen na week a pekny pocasi, huntit ji denne po meste by byl nesmysl.no po zime se snad nakej peknej kousek vylihne, jen me na tom nemecku sere mraky kilometru, more casu v prdeli a pak ti tady u nas ty dementi ani neuznaj nemeckou technickou proste masakr..
Hurdy

#6 Příspěvek od Hurdy »

Tohle potvrzuju ja osobně ji chtěl koupit ještě když byla v praze v bazaru za 90tis a už tenkrát tam nešel dobře motor v nízkých otáčkách a přímo s majitelem,který to dovezl jsem mluvil a byl to top kousek,ale pak to prodal nějakému praseti z prahy ten s tím pálil gumy a kurvil to a pak jsem to viděl já a nebrat,ten co to má teď tak si myslí že na tom zbohatne:-))
ARMAN píše:pokud mysliš tu fialku tak prodejce lže už i o tom že ji sam osobně dovezl z německa v tom připadě o zbytku neni potřeba ani přemyšlet, koupil ji cca za stejnou cenu jak teď prodava pak na ni chtěl navařit kilo nebo tak nějak, měl ji klubak z e30.cz ktery ji sem dovezl z .de pak prodal někomu a ten ji zase prodal asi tomuto podnikateli, poznavaci zanameni jsou přešity sedačky s alakantrou uprostřed a motorovy prostor v černe barvě jelikož se auto přesřikalo na fialku ještě v německu protože se barva zrovna libila majiteli
butthead740

#7 Příspěvek od butthead740 »

Tak to je skvely, jako za 90de a dat ji do kupy by porad vcelku byla zajimava cena, tak ev nezbyde nez hledat u helmutu tam se semtam aspon nakej slusnej kousek objevi..
hulda
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od hulda »

hmmm :)
Radek

#9 Příspěvek od Radek »

fialku jsem dovezl z rise ja, bylo to auto po velkých investicich delaných v risi...nemec mi ukazoval faktury co do toho dal za par tisic euro...pred prodejem sem nechaval merit tlaky a na vsech 6ti OK...motor behal pekne, co jsem to pocital podle inzeratu, tak uz to ma po me asi tretiho majitele :? a jeste nedavno to bylo stale na cistopisu...jinak ja auto prodaval z duvodu, ze e31 u me nad m5 vyhrala a zustala...
butthead740

#10 Příspěvek od butthead740 »

Proboha co s tim ty lidi delaj, jestli byla ok tak proc si ji prehazujou jako brambor, jestli si koumaci nemysleli ze to bude auto na denni jezdeni se spotrebou do 10ti.. kazdopadne ted uz asi auto dost utrpelo pod bicema trapitelu :evil:
Kane

#11 Příspěvek od Kane »

Myslím, že jsi to přesně vystihl...borec si koupí m5 na denní ježdění a pak zjistí, že to žere a že je občas také třeba nějaký servis a už jde auto z baráku ...
butthead740

#12 Příspěvek od butthead740 »

nejvic me rozsekal borec kdyz sme kupovali S6 stav celkem peknej 5let jeden majitel a pak tenhle frajer, sem se ptal kdyz je to auto podle vas tak skvely proc ho prodavate koukal jak puk a pak rek no vite preci jenom ten V10 docela papa... tvl ja sel do kolen, ty lidi si koupi stado opic a maj pripraveno deset bananu 8O
Odpovědět