Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z4 Jízda v zimě?

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Zpráva
Autor
ZZZZ

#1 Příspěvek od ZZZZ »

Jezdíte někdo 4ku v zimě? Docela vážně uvažuju o zimních gumách. Letos v lednu jsem se na sněhu svez na letních a bylo to úchvatný
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

zdar, na zimu ji strcim do garaze... zimaky nemam..

kazdopadne loni nekdy v breznu jsem vyjel a na snehovym jazyku jsem pekne otestoval DSC ... mrskalo se to jak svine....
xyron

#3 Příspěvek od xyron »

oprava... letos v breznu haha :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od angel_1 »

Ja zimaky koupila k autu :-) Takze mam luxusni poskrabany 17ky :-D ( ted jezdim na 19kach ), urcite auto prezuju, jezdit budu jen kdyz bude sucho. Na zimu jsou pracanti :-) Ja mam na cestu do prace a na zimu Fabku v TDicku. Minuly rok jsem mela E36ku 2.0 v M-paketu.
ZZZZ

#5 Příspěvek od ZZZZ »

partdon
ooh

#6 Příspěvek od ooh »

Nechápu proč se každý "pitomec" ptá jestli se dá se Z4 v tomhle sněhu jezdit.
Jasně že dá, uplně v pohodě. A když umíte řídit je aspoň jízda zábavnější
ZZZZ

#7 Příspěvek od ZZZZ »

Teď si to rozštíp, pitomec a umí jezdit.......

Ty a tobě podobný jsi důvod proč nejezdím na žádné velké srazy, neumí se chovat a plácá nesmysly. Nevim o čem bych si s podobnými lidmi měl povídat.

Za prvé Z4ka je složitý zařízení, zejména Sdrive, protože chodím na německý Z4 forum vím, co tam mají za starosti. Vrzající vršek, přimrzlé okno (pak nejdou otevřít dveře) a to nemluvím o stavu a povaze silnic tam a tady

Za druhé, Z4 má přední nápravu a celou karoserii z hliníku, ne že bych nějak prožíval to že se to opotřebuje, nic méně ta otázka jestli někdo jezdí v zimě s autem jako je zetko byla víc než na místě. To ale pochopí jen jeho majitel.

Mimochodem, to zimní obutí stojí jako tvoje celý auto
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od angel_1 »

ooh: Nebylo to jestli se da v Zku v zime jezdit, kazdy "pitomec" ví že se to da ( proc by to taky neslo ), ale spis jestli si nekdo "nici" auto v tomhle hnusu.
Uz od řidičáku mám dvě auta - Měla jsem 36ku v tuningu ( vyhravala jsem pohary, byla ve vsech casopisech ) a taky jsem sni v zime nejezdila a tak to bylo i s dalšíma autama. Některy auta je proste škoda v zime nicit.

Upřimně: když vidim ty díry a hnus na silnici, tak se mi nechce jezdit ani druhým autem.

Tuhle zimu jsem vytahla Zko asi 3krat a opravdu to neni tim, ze neumim ridit.
xyron

#9 Příspěvek od xyron »

:-) ... po lonske anabazi kdy jsem jezdil mimo prahu bus spojema a mel abstak pri nerizeni po dlouhe 4 mesice jsem letos koupil zimaky a jezdim... a v pohode... :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od angel_1 »

xyron píše::-) ... po lonske anabazi kdy jsem jezdil mimo prahu bus spojema a mel abstak pri nerizeni po dlouhe 4 mesice jsem letos koupil zimaky a jezdim... a v pohode... :-)

Tak kdyz volis bud Z4ka nebo autobus :-) tak je to jasne :-) Kdybych nemela pracanta, tak Zkem taky jezdim porad :-)
ZZZZ

#11 Příspěvek od ZZZZ »

Na sněhu umí jezdit každej, jen je třeba trochu opatrněji.
Já si to užil se Sprinterem dvakrát před vánoci v Německu v těch jejich kalamitách a jízdní vlastnosti každýho osobáku na sněhu a ledu jsou proti 7metrový krávě s šestiválcem vpředu a s lehkým zadním náhonem úplně super.
Za mlada se jezdilo v létě i v zimě, nikdo neřešil zimní gumy, protože to bylo pro většinu finančně nedostupný a jelo to taky a solilo se taky míň než teď, kopce se sypaly škvárou.
Absťák po zetku už mám taky, jestli vyjde počasí, tak to vytáhnu v sobotu i na letních. V zimě jezdím s SUV, stejně s nim najedu jen max 8000 za rok, ani na něm ty zimní gumy nesjedu.
ooh

#12 Příspěvek od ooh »

ZZZZ píše:Teď si to rozštíp, pitomec a umí jezdit.......

Ty a tobě podobný jsi důvod proč nejezdím na žádné velké srazy, neumí se chovat a plácá nesmysly. Nevim o čem bych si s podobnými lidmi měl povídat.

Za prvé Z4ka je složitý zařízení, zejména Sdrive, protože chodím na německý Z4 forum vím, co tam mají za starosti. Vrzající vršek, přimrzlé okno (pak nejdou otevřít dveře) a to nemluvím o stavu a povaze silnic tam a tady

Za druhé, Z4 má přední nápravu a celou karoserii z hliníku, ne že bych nějak prožíval to že se to opotřebuje, nic méně ta otázka jestli někdo jezdí v zimě s autem jako je zetko byla víc než na místě. To ale pochopí jen jeho majitel.

Mimochodem, to zimní obutí stojí jako tvoje celý auto

Klasika chytráčků teoretiků, ty tvoje rádoby odborný chytrosti. Copak Ty jsi za panačka, že ses do mě tak pustil?! :D
Ty mě zřejmě dobře znáš, podle tvých soudů na mojí osobu.
Za klávesnicí je každý hroznej hrdina, odborník a borec, ale skutečnost bývá jiná.

Tak ses rozčílil a pěkně si mi to nandal, až jsem se musel sám nad sebou zamyslet, jaký jsem to vlastně hovado. :D

Tu poslední větu si trefil přesne. :wink:
ooh

#13 Příspěvek od ooh »

ZZZZ píše:Na sněhu umí jezdit každej, jen je třeba trochu opatrněji.
Já si to užil se Sprinterem dvakrát před vánoci v Německu v těch jejich kalamitách a jízdní vlastnosti každýho osobáku na sněhu a ledu jsou proti 7metrový krávě s šestiválcem vpředu a s lehkým zadním náhonem úplně super.
Za mlada se jezdilo v létě i v zimě, nikdo neřešil zimní gumy, protože to bylo pro většinu finančně nedostupný a jelo to taky a solilo se taky míň než teď, kopce se sypaly škvárou.
Absťák po zetku už mám taky, jestli vyjde počasí, tak to vytáhnu v sobotu i na letních. V zimě jezdím s SUV, stejně s nim najedu jen max 8000 za rok, ani na něm ty zimní gumy nesjedu.

Aha tak ne studentík, ale chytrej ex komunista co mu teď patří svět!
ooh

#14 Příspěvek od ooh »

angel_1 píše:ooh: Nebylo to jestli se da v Zku v zime jezdit, kazdy "pitomec" ví že se to da ( proc by to taky neslo ), ale spis jestli si nekdo "nici" auto v tomhle hnusu.
Uz od řidičáku mám dvě auta - Měla jsem 36ku v tuningu ( vyhravala jsem pohary, byla ve vsech casopisech ) a taky jsem sni v zime nejezdila a tak to bylo i s dalšíma autama. Některy auta je proste škoda v zime nicit.

Upřimně: když vidim ty díry a hnus na silnici, tak se mi nechce jezdit ani druhým autem.

Hezky si navázala na výlev pana chytráka. Máš pravdu, taky mám dvě auta. Ale postupem času trochu změníš životní hodnoty. Taky jsem byl podobný "pacient s nejakým tím pohárem za auto" ,ale jak stárnu mění se to.
Nicméně perfekcionista jsem a budu celý život.. Taky si nechci ničit mazla, ale zničí mi ho jiní (couvání, dveře).
ooh

#15 Příspěvek od ooh »

ZZZZ píše:Na sněhu umí jezdit každej, jen je třeba trochu opatrněji.

Za tvýho mlada ale jezdila pětina aut co teď a jejich rychlosti a brzdy byly taky trošičku jinde než ten tvuj současnej 7mi metrovej koráb s šestiválcem vpředu. :D A Benzín stál kolik 2Kč? 4Kč? nebo 8kč litr?

Pouč nás blbce a chudáky ještě trochu, prosím.
ooh

#16 Příspěvek od ooh »

Ještě pro pana ZZZZZZ ora, ten muj pitomec v prvním příspěvku nebyl na Tebe přímo, ale na všechny co se na to s hroznym udivem od prvního sněhu ptaji..
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od angel_1 »

ooh píše:
angel_1 píše:ooh: Nebylo to jestli se da v Zku v zime jezdit, kazdy "pitomec" ví že se to da ( proc by to taky neslo ), ale spis jestli si nekdo "nici" auto v tomhle hnusu.

Hezky si navázala na výlev pana chytráka. Máš pravdu, taky mám dvě auta. Ale postupem času trochu změníš životní hodnoty. Taky jsem byl podobný "pacient s nejakým tím pohárem za auto" ,ale jak stárnu mění se to.
Nicméně perfekcionista jsem a budu celý život.. Taky si nechci ničit mazla, ale zničí mi ho jiní (couvání, dveře).

Musis parkovat chytre, aby Ti to nejaky nouma neomlatil. auto pred Zkem jsem mela 4roky a nikdy se mi nestalo, ze by mi do nej nekdo vrazil, nebo nacouval. Ale je pravda ze jsem ho nikdy nemela zaparkovany na sidlisti. Tam chapu ze lidi jsou bezohledny. U obchodaku parkuju vzdy dal od ostatnich. Horsi je stav silnice v CR :-(
ZZZZ

#18 Příspěvek od ZZZZ »

ooh píše:Ještě pro pana ZZZZZZ ora, ten muj pitomec v prvním příspěvku nebyl na Tebe přímo, ale na všechny co se na to s hroznym udivem od prvního sněhu ptaji..

Zatímco ty se jako pitomec chováš, na to se nedá reagovat. V tomhle vláknu jsem se ptal jen já. Nepleť se mezi nás, tady je to pro majitele Zetek. Pro inteligentní lidi.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od angel_1 »

Prestante se dohadovat :-) Vzdyt je to jedno. Nikdy se treba nepotkate a na netu je kazdy "hrdina", tak mavnete rukou a kaslete na to. Co se tyka jizdy v zime, tak si myslim ze to resi dost lidi, nejen lidi se Z4kou :-)
ooh

#20 Příspěvek od ooh »

angel_1 píše:Prestante se dohadovat :-) Vzdyt je to jedno. Nikdy se treba nepotkate a na netu je kazdy "hrdina", tak mavnete rukou a kaslete na to. Co se tyka jizdy v zime, tak si myslim ze to resi dost lidi, nejen lidi se Z4kou :-)

Ty jsi prostě angel. :D
Odpovědět