Noo ja premyslela co na denni jezdeni a ta E90 je asi nej.
Ja pocitam ze si Zko necham urcite tak 5let. Mam ho zatim jen chvilku a mam ho moc rada Navic nevim co jinyho bych si misto nej koupila Jediny co bych chtela je novy Dodge Ram ale to je uplne o necem jinem
janzat píše:Ahojte, chceme v březnu kupovat Z4, dojedeme si pro ni do Německa a chtěl bych Vás poprosit, na co si dávat konkrétně u tohoto modelu pozor. BMW známe, vozíme tak 3-4 auta ročně pro sebe, známé a kamarády, většinou trojky nebo pětky. Z4 ještě ne, takže mě zajímá na co se zaměřit, co nepřehlédnout, jakoáu výbavu chtít apod. Zatím máme představu, že by to měla být Z4 3,0si, rok 2006, kabrio/roadster, xenony, kůže...
co dál? co doporučíte nebo naopak? Díky moc
Nějaké poznatky? Poraďte, ať se mezi Vás můžeme brzo zařadit
hlavne to musi mit windshott a pak uz podle chuti, ale cim vic vybavena tip lip... M interier (hlavne sedadla + vyhrev), navi, poradny kola atd atd....
No ja mela v podminkach vyhrivany el. sedacky, m-paket, navigace profesional, tempomat, HIFI Systém BMW Professional DSP, individual interier, manualni prevodovku a par dalsiho Pokud auta vozis a vyznas se, tak poznas v jakem jsou stavu.
Kdyz budes chtit s necim poradit, dej vedet, mam ten motor
jeee, no tak to je paráda, že mě mezi sebe vezmete )) Nj, já ji používám i jako služebáček, tudíž celoročně ... Uznávám, že cabrio bez střechy je luxus ale s tou budkou je to děsný. Kdežto coupé je zatraceně sexy každý den :-*
aby byly videt prilozene fotky i pro neklubaky, musi se vlozit napriklad na server http://www.imageshack.us a pak sem hodit direct link mezi prikazy [code:1][img]a[/img][/code:1]
kazdopadne je tu to tema fotogalerie, pokud se nevyuzije, tak ji zase zrusime
Killca píše:aby byly videt prilozene fotky i pro neklubaky, musi se vlozit napriklad na server http://www.imageshack.us a pak sem hodit direct link mezi prikazy [code:1][img]a[/img][/code:1]
kazdopadne je tu to tema fotogalerie, pokud se nevyuzije, tak ji zase zrusime
super, díky za info. Já nejsem moc dobrej v tom čtení okolo ale již jsem si vše pečlivě naštudoval )