Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SUMMER SEASON 2016 + SRAZY A SPANILKY
RobX5 píše:Užžž ?, tak to je divočina a zároveň palec nahoru, teda pokud nebude v nejbližší době nějaká ta chřipečka, my jsme ještě v teple pod plachtičkou ale škubání už jeee.
Njn, snad neee..

Takže jsi asi zatim neprodal když ještě jezdíš ?

Tak parádička,nene mám to schované, naleštěné a připravené na první pěkný den, ale nespěchám. S prodejem to není tak vážné to jen kdyby se někdo našel, včera jsme to zrovna s přitelkyní řešili, že bez kabria si to léto nedokážeme moc dobře přectavit...to ale asi každy kdo zkusil pár sezón jezdit pod širákem
co jsi vybral za kola, taky pořád pokukuji, ty svoje jsem taky zvažoval pustit jen problém je, že to na moc jiných modelů nesedí vzhledově a na Z4ku padnou jak hrnec na prdel....ale takovýma šprušlema v devatenáctce bych nepohrdnul
...

co jsi vybral za kola, taky pořád pokukuji, ty svoje jsem taky zvažoval pustit jen problém je, že to na moc jiných modelů nesedí vzhledově a na Z4ku padnou jak hrnec na prdel....ale takovýma šprušlema v devatenáctce bych nepohrdnul

Naprosto souhlas, strecha dolu a je to horsi navyk nez na herak...
Styling 203...
mrkni se sem pro ilustraci, nejsem schopnej vypreparovat samotny jpg..
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 4x&asrc=fa
Styling 203...
mrkni se sem pro ilustraci, nejsem schopnej vypreparovat samotny jpg..
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 4x&asrc=fa
Tak to není moc můj šálek kávy, kdybych měnil tak bych už neodolal límcům v 19", líbilo by se mi něco takového co se tu kdysi řešilo...
kdyby někdo měl doma něco takového jako je Breyton Spirit II??
//MOD Killca: obrazky vlozene pres forum mohou videt jen clenove klubu, proto to kolo neni videt
kdyby někdo měl doma něco takového jako je Breyton Spirit II??

//MOD Killca: obrazky vlozene pres forum mohou videt jen clenove klubu, proto to kolo neni videt
- Přílohy
-
- kola.jpg (67.93 KiB) Zobrazeno 28578 x
xyron píše:no me se prave libej a jsou takovy masivni
a hlavne se budou snadno cistit narozdil od tech co mam ted
to každopádně, ty máš k Z4 hardtop- garáž,nebo parkuješ s plátnem venku? Teď by mi to bylo asi hodně líto nechat to v mrazu přes noc třeba.
Jaj, ať už je teplo, já se zatím chodím jen dívat pod plachtu a sem tam to protočím, jetě mě čeká na jaro než vyjedu olej. Snad už v koncem března bude dobře..
RobX5 píše:xyron píše:no me se prave libej a jsou takovy masivni
ty Xyrone, jak jsi psal, že kola máš na cestě, nevíš nechtěl by někdo ty moje? Mám jak nové stylingy 107 s novými pneu 225 a 255 18"
http://aukro.cz/letni-kola-alu-18-vzor- ... 37243.html
presne ty tvoje i s mirne jetejma pneu visej na aukru uz od podzimu za 20 a nikdo nemel zajem takze bych to videl asi jako problem

bohuzel nevim

RobX5 píše://MOD Killca: obrazky vlozene pres forum mohou videt jen clenove klubu, proto to kolo neni videt
Ahaaa, jsem si říkal proč sem nejdou vkládat obrázky, už jsem doma...škoda[/quote]
to killca
dneska jsem poslal platbu za clenstvi tak snad do tydne skoruju

btw. mohl bych se stat moderatorem Z4 sekce .... ?
xyron píše:RobX5 píše:xyron píše:no me se prave libej a jsou takovy masivni
ty Xyrone, jak jsi psal, že kola máš na cestě, nevíš nechtěl by někdo ty moje? Mám jak nové stylingy 107 s novými pneu 225 a 255 18"
http://aukro.cz/letni-kola-alu-18-vzor- ... 37243.html
presne ty tvoje i s mirne jetejma pneu visej na aukru uz od podzimu za 20 a nikdo nemel zajem takze bych to videl asi jako problem
bohuzel nevim, mozna je tu zkus dat do inzerce hm hm
jo, já ti rozumím hm hm...
myslím, že tady u těch kol je problém že opravdu moc na ničem krom z4ky nesedí takže asi zůstanou doma
xyron píše:myslim ze maj stejny parametry i ET co jdou na 3 E46 takze potencialni trh muze byt celkem velkej
to asi mají, myslel jsem ale co se disignu týče, na trojce asi budou vypadat dost divně...pal to čert, když jsem kupoval z4ku, tak jsem chtěl právě tyto kola, teď se dostavila možnost koupě límců, tak uvidím možná je nechám jako náhradní, jen mě štve, že jsem ji dal nové papuče a zase nechat to ležet jen tak nevyužité v garáži, je mi líto, tak možná na další sezónu pokud zůstane doma, uvidím no.