Ahoj lidi,potřeboval bych poradit jak vyřešit zatékání do auta kolem bočních okének nebo musim koupit nové gumy, které určitě budou stát ranec.Díky moc
PavelJandak píše:Ahoj lidi,potřeboval bych poradit jak vyřešit zatékání do auta kolem bočních okének nebo musim koupit nové gumy, které určitě budou stát ranec.Díky moc
prvně si to pořádně vyčisti abys tam neměl bordel. Mě dřív teklo kolem prvního sloupku s předním oknem, ale vyčistil jsem a v pohodě. co jsem na to koukal, tak by tam šlo nějaky čertovo hovno přidat. nějakej černej silikon, nějakou housenku tam kde je to vymačkany.
pokud ti teče voda na okraji střechy a okna. Tak to chce zalepit ten gumovej trojúhelníček co je tam vloženej. Včera jsem to vyčetl. Co nevidět se do toho sám pustím
Celkem častá věc. Taky mi to kdysi na jedný straně úplně netěsnilo. Ladili mi to v servisu a pokud si dobře pamatuju, tak se s tím dalo hejbat nejen v pantu ve střeše, ale i sklem ve dveřích i samotnýma dveřma. Celkem se o tom diskutovalo i na http://www.bmwz3club.cz