Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z3 M Jaký máte názor na koupi

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Marty_ »

Co rikate na teto naslaply roadster? Technicky asi e36 coz,takze ok, ale jde mi o to, jestli je mozne brat tohle auto jako "investici" - mam slusnou nabidku na naaadhernou individual kocicku, rv bohuzel "97, ale fakt krasna ve vypada peknem stavu a za rozumne penize.
Vzdycky jsem tohle prditko chtel a ted je moznost splnit si sen, ale nerad bych na tom provaril batoh - preci jen v Mku to neni vubec levna sranda..
Da se to za par mesicu / let vubec v cr realne prodat za 350-400k jakou to ma podle mobile apod hodnotu?
Jo a jeste jedna vec - je mozne ze je v "97 protiprokluz? Prodavajici to tvrdi, moc se mi nechce verit..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No bohužel technika není jen z e36 ,ale je tam spousta věcí ještě z e30 :wink: motor je asi 5x rychlejší než kára a podvozek. Na masírku na léto super ,ale jak píšeš ,abys to prodal tady v čr za 400 je utopie nebo obrovské štěstí. Běž do Z4M je dražší ,ale podle mě úplně něco jiného :wink: nebo kup alpinu roadster S :wink: bohužel v německu je Z3M pořád velmi v ceně ,ale u nás je to trochu jinak....jak se vším.Nejlevnější kábro do kterého bych šel je Z4 3,0i :wink: myslím poměr výkon - cena.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ty woe zamrzl mi noťas
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

je to takovej krizenec mezi e36 a e30... nekdo ji to dava za zle , nekomu zase ta "motokarovitost" vyhovuje no... takze jizdni vlastnosti jsou ciste o preferencich jedince ;) co se tyce investice , tak bych to nebral osobně , leda že by byla zadarmo skoro :lol: ona totiz velice výhodná koupě se i tak může velice rychle obrátit v obrovskej provar (hlavne diky motoru :roll: ) a co týče nasledovnýho prodeje , tak nejak si porad drzi cenu znatelne lip jako e36tky ktery i za smesny peniz je dneska problem udat , ale na druhou stranu za 400+ bych uz osobne jako do vikendovky šel do e46 m3... a imho ceny z4 uz se taky dost priblizuji tejto cenovce takze hodne aut podobnyho raženi za podobnou cenu z toho udělá prodej na mesice neli roky...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Odpovědět