No tak v elektrice je až moc...včera se vrátil v noci domů...a cestou mu auto hlásí, že má slabou baterku a v zápětí mu automaticky vyplo ventilátor topení, rádio a postupně další věci, v podstatě vše kromě světel...
Na mě trochu moc přetechnizované...
jaho píše::lol: No tak v elektrice je až moc...včera se vrátil v noci domů...a cestou mu auto hlásí, že má slabou baterku a v zápětí mu automaticky vyplo ventilátor topení, rádio a postupně další věci, v podstatě vše kromě světel... Na mě trochu moc přetechnizované...
jaho píše::lol: No tak v elektrice je až moc...včera se vrátil v noci domů...a cestou mu auto hlásí, že má slabou baterku a v zápětí mu automaticky vyplo ventilátor topení, rádio a postupně další věci, v podstatě vše kromě světel... Na mě trochu moc přetechnizované...
koukám jaho že máš novej obrázek v profilu.. .. akorát to je teda E89 ...
Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale mám na majitele Z4 dotaz. Jak je to auto hlučné uvnitř za jízdy? Jel jsem Celicou z 2003. Přišlo mi to šílené, hluk že se nedalo mluvit. Jak je na tom tedy z4, myšleno se střechou nahoře. S hardtopem v zimě se dá provozovat? A poslední pro mně nejdůležitější, slyšel jsem že z4 má EDC tlumiče. Tzn jízda je velmi pohodlná, je tomu tak? Případně od kterého roku ?
DDT píše:Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale mám na majitele Z4 dotaz. Jak je to auto hlučné uvnitř za jízdy? Jel jsem Celicou z 2003. Přišlo mi to šílené, hluk že se nedalo mluvit. Jak je na tom tedy z4, myšleno se střechou nahoře. S hardtopem v zimě se dá provozovat? A poslední pro mně nejdůležitější, slyšel jsem že z4 má EDC tlumiče. Tzn jízda je velmi pohodlná, je tomu tak? Případně od kterého roku ?
Zdar,
se strechou nahore je to v klidu... pokud jsi nekdy v Praze tak neni problem ti to predvest Jinak o EDC tlumicich nic nevim ale auto na 18 normalnich pneu je v pohode, neni to nijak extremne tvrdy. V zime to jde akorat je to dost lehka a silna zadokolka takze se na to musi davat bacha. V zime neni problem ani s normalni strechou, akorat to asi nechce parkovat na ulici kde to zmokne a zmrzne...
DDT píše:Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale mám na majitele Z4 dotaz. Jak je to auto hlučné uvnitř za jízdy? Jel jsem Celicou z 2003. Přišlo mi to šílené, hluk že se nedalo mluvit. Jak je na tom tedy z4, myšleno se střechou nahoře. S hardtopem v zimě se dá provozovat? A poslední pro mně nejdůležitější, slyšel jsem že z4 má EDC tlumiče. Tzn jízda je velmi pohodlná, je tomu tak? Případně od kterého roku ?
Pokud mě paměť neklame, EDC má až nová Z4 (E89 - od r. 2009) a to ještě jako příplatkovou výbavu (Adaptive M suspension - kromě 35is, ta už ho má v sérii).
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
Nemůžu sehnat kloudná kola na E85, 18 nebo 19. Nevíte o něčem? Jedny jsem sehnal, ale mají et 20, tak bych musel investovat do širokých podložek a nejsem si jistý finálním efektem. Děkuji za tip...
blueboy píše:Nemůžu sehnat kloudná kola na E85, 18 nebo 19. Nevíte o něčem? Jedny jsem sehnal, ale mají et 20, tak bych musel investovat do širokých podložek a nejsem si jistý finálním efektem. Děkuji za tip...
shanis primarne origo BMW nebo nejaky repliky, nebo solo vyrobce ala BBS, Breyton atd ?
Sháním něco, co by dobře vypadalo a zároveň se na tom dobře jezdilo... Samozřejmě nejlíp originály, ale nebráním se ničemu... Na Z4 se mi líbí spíš jednodušší typy kol, jako M6, ale nechci itala..
blueboy píše:Sháním něco, co by dobře vypadalo a zároveň se na tom dobře jezdilo... Samozřejmě nejlíp originály, ale nebráním se ničemu... Na Z4 se mi líbí spíš jednodušší typy kol, jako M6, ale nechci itala..
zkus zapatrat tady v inzerci alu - pneu prodej, na bazosi, na sauto.cz .... pripadne aukro... good luck !