Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Z4 2.5 nejde otevírat střecha

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
lefty86
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lefty86 »

cau panove a damy...no co si budeme nalhavat..cau panove.....Porsim o jakoukoliv radu. Koupil jsem si v březnu z4-ku a prestalo mi fungovat stahovani strechy. Kdyz cudl zmacknu, tak sviti ta dolni oranzova kontrolka, nevydava to zadny zvuk..proste to vubec nereaguje..v kufru jsem zkousel cachrovat s tou polohou, zkousel jsem to jak s polohou "nahore", tak i "dole"...nevite prosim vas cim by to mholo byt??dekuju vam...S pozdravem..

Petr
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

to bude asi v prdeli ten motor co to cele pohani.. bych to tipoval... docela s tim ma zkusenosti člen "Martyn" .. zkus mu napsat... taky koupil Z4 s nefunkcni strechou a tipnul bych si ze uz to bude mit vyresene...
lefty86
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lefty86 »

no to jsi me nepotesil...to necham v servisu penez jak za nabytek, cooo?no v kazdem pripade ti dekuju za pomoc..pokusim se ho kontaktovat..snad me neposle do zádě;-)
jaho

#4 Příspěvek od jaho »

Pokud uvažuješ o značkovém servisu, velmi nedoporučuji CarTec v Liberci. Osobně jezdím do BMW v Žitavě, super přístup a ceny poloviční jak v Liberci.
Odpovědět