Mě se začaly líbit právě ty duplexy, ale ty ceny jsou nehorázný, když si vezmeš, že solo eisenmann stojí cca 800EUR a duplex 1400EUR, tak chtějí za metr trubky, kousek vlnovce a dvojitou koncovku 500EUR...
Když duplex, tak jedině na Z4 M Ne je to docela hezký, ale už to chce k tomu i Mkovej zadní nárazník. Na normalním zetku je to takový nijaký Eisenman duplex má škaredej zvuk, normální Eisenmann má výrazně lepší zvuk
možná by nebylo od věci, když už jste u těch úprav, si na přední kapotu namontovat tankovou věž s kánonem (třeba z Tigra nebo Pantera), aby ta Z4 byla ještě "tvrdší"
Včera jsem při projíždění fór našel borce, který si na obyčejné Z4 udělal duplex od katu z Z4M...musel vyměnit kastlík na baterku za M-kový, kde je baterká podélně, zbytek kufru zadekloval a tím mu na pravé straně vzniklo místo pro koncový tlumič.
Zajímavý počin...
TomikTT píše:Když duplex, tak jedině na Z4 M Ne je to docela hezký, ale už to chce k tomu i Mkovej zadní nárazník. Na normalním zetku je to takový nijaký Eisenman duplex má škaredej zvuk, normální Eisenmann má výrazně lepší zvuk
Co prosím znamená škaredý zvuk?
Já mám představu jen lehce posílit hlučnost v hlubokých tónech...nechci vysokotónový, plechově znějící ječák...
vysledny zvuk je proste problem... dokud to tam nedas a nenastartujes, tak mas proste zajice v pytli...
malokdo z nas si muze dovolit ten luxus, co jsem videl onehda na you tube, kde si manik na masinu koupil 6 ruznych vyfuku od 6 vyrobcu a ty si otestoval a nakonec si nechal ten co se mu nejvic libil...
ani ruzny videa se zvukem vyfuku nemaji zadnou vypovidaci schopnost...
TomikTT píše:Když duplex, tak jedině na Z4 M Ne je to docela hezký, ale už to chce k tomu i Mkovej zadní nárazník. Na normalním zetku je to takový nijaký Eisenman duplex má škaredej zvuk, normální Eisenmann má výrazně lepší zvuk
Co prosím znamená škaredý zvuk? Já mám představu jen lehce posílit hlučnost v hlubokých tónech...nechci vysokotónový, plechově znějící ječák...
Pokud ti jde o hluboký zvuk cca do 2800 ot/min tak to dělají právě klapy ve výfuku. Stačí je vyndat a úkol splněn. Klapka utlumuje zvuk právě v nízkých otáčkach. U duplex Eisenmanu mi vadí takový ten plechový zvuk jako má M3 E46 s origo výfukem ve vyšších otáčkach. Klapka by měla být vidět v koncovce výfuku. Podívej se do ETK, zda ji mas vubec na autě. A jinak je o tom povídaní i zde na foru: http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=117035. Já klapku nemám, nemusel jsem to řešit.
S Etienem souhlasím, výfuk je velice individualni zálezitost. A zvuk se mění s tím jak se výfuk vypaluje, atd ... Just Try It
He, a to Ti přijde, že to má málo hluboký zvuk, já teda 3.0si nikdy neslyšel. Si najdu 3.0si někde na youtube Já bych dal ten Bastuck a slyšel jsem ho na M3 E46 a to byl orchestr, krása.
Dnes jsem komunikoval s jedním prodejcem v Německu, který prodává Eisenmanna i Bastuck. Na můj požadavek jen mírného nárustu hlučnosti a v nízkých tónech mi doporučil tlumič Bastuck. Odhadem nárust hlučnosti 20% u samotného tlumiče, u kompletu (vč.prostředního tlumiče) je nárust 50%.
Eisenmann je hlučnější a navíc ve vyšších tónech...
A jo. No 2.5L zní jinak nez 3.0 právě v těch hlubokých tonech je to znát. Na duplex bych se vyprd, je to hezký, ale to budeš kvuli tomu měnit celý zadní nárazník? To už pak vyjde docela draho ne?
xyron píše::D možná by nebylo od věci, když už jste u těch úprav, si na přední kapotu namontovat tankovou věž s kánonem (třeba z Tigra nebo Pantera), aby ta Z4 byla ještě "tvrdší"
To je dobrá cena, ale stejně je to děsně předražený...
Mám nabídku ještě na Bastuck za cca 12tis.
Tak nevím, nevím...asi si to všechno nejdříve někde poslechnu a pak se rozhodnu...