http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/z4/9960673
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zná někdo tohle Z4 Coupé?
Nebyl jste se někdo v posledním půlroce podívat na tohle Z4C? Objevilo se začátkem podzima z Belgie, od té doby různě putuje po republice. Až na pár kosmetických drobností mi přijde, že je to krásný kousek, dobře vybavený, pěkná barevnost. Za tu cenu přemýšlím, kde je háček?

No tak ma to najeto 150 tisic, jsou v tom zakladni sicny, mpaket to taky nema (vidim tam akorat mkovej volant, otazka je jestli v tom neni treba mkovej podvozek), vybava je takovej standart .. neni tam ani navi .. kola to ma hnusny.... a je to coupe.. kabria jsou drazsi.. takze cena je celkem asi odpovidajici..
Navi nemam ani v kábru a nechybí, sportsitze sice škoda ale bílej interiér je paráda, kola se mi právě líbí (narozdíl od spousty) a coupé jsem vždycky viděl dražší 0:)
Cenově to ale odpovídá preFL modelům o rok až dva starším, proto jsem chtěl zkusit, jestli už ho někdo neviděl osobně, jak moc bude vybydlený a co neni vidět na fotkách… Třeba jak sedyvlk6 něco naznačoval? Už tam nějakou dobu stojí, tak se obávam, že to nebude zrovna terno…
Až budu mít cestu po D1 v týdnu, tak se tam stavim mrknout.
Cenově to ale odpovídá preFL modelům o rok až dva starším, proto jsem chtěl zkusit, jestli už ho někdo neviděl osobně, jak moc bude vybydlený a co neni vidět na fotkách… Třeba jak sedyvlk6 něco naznačoval? Už tam nějakou dobu stojí, tak se obávam, že to nebude zrovna terno…
Až budu mít cestu po D1 v týdnu, tak se tam stavim mrknout.
-
xyron píše:No tak ma to najeto 150 tisic, jsou v tom zakladni sicny, mpaket to taky nema (vidim tam akorat mkovej volant, otazka je jestli v tom neni treba mkovej podvozek), vybava je takovej standart .. neni tam ani navi .. kola to ma hnusny.... a je to coupe.. kabria jsou drazsi.. takze cena je celkem asi odpovidajici..
kabria jsou dražší ? dovol abych se zasmál

-
Jelikož kupé sháním a trh znám dokonale.
Kupé v top stavu do 4 kil se koupit nedá, ani tady ani v německu .
kdežto kabrii je všude po stovkách a dá se vybírat i podle výbavy.
Sám víš že inzeruješ a ani obraz ani zvuk... kdybys měl kupé tak už ho nemáš.
Ta jebka za 300 z belgie je za 300 asi z nějakého důvodu, vůbec to neodráží cenu kupé.
Kupé v top stavu do 4 kil se koupit nedá, ani tady ani v německu .
kdežto kabrii je všude po stovkách a dá se vybírat i podle výbavy.
Sám víš že inzeruješ a ani obraz ani zvuk... kdybys měl kupé tak už ho nemáš.
Ta jebka za 300 z belgie je za 300 asi z nějakého důvodu, vůbec to neodráží cenu kupé.
Deliquente píše:Ta jebka za 300 z belgie je za 300 asi z nějakého důvodu, vůbec to neodráží cenu kupé.
Jj, proto jsem to sem postnul… Viděl jsem taky většinou za 440–480k… Je to hlavně trošku ležák, už v ČR bude skoro půl roku.
Chtěl jsem se tam v týdnu stavit, ale různý kalamity po Evropě mě zdržely, tak zatim nemam info, v jakym je stavu.
-
janbrasna píše:Deliquente píše:Ta jebka za 300 z belgie je za 300 asi z nějakého důvodu, vůbec to neodráží cenu kupé.
Jj, proto jsem to sem postnul… Viděl jsem taky většinou za 440–480k… Je to hlavně trošku ležák, už v ČR bude skoro půl roku.
Chtěl jsem se tam v týdnu stavit, ale různý kalamity po Evropě mě zdržely, tak zatim nemam info, v jakym je stavu.
Ta cena je silena... kdyby byla ok tak je do tydne pryc.
Bude podle me stocena tak o kilo + detaily .
V nemecku ladim jednu a pohybujeme se kolem 16tisic ecek a to jsem ji nevidel.
Kupe je vzacne proste, jak z3 tak z4. Kabrio je spotrebka.