Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Respektuji, ale nesouhlasím. Z4 Coupé, zejména pak v Mku je sen. Ale když už mam mít nepraktické auto a nemám peníze na obojí, tak pochopitelně inklinuji k roadsteru, aby z toho měla něco i moje maželka. Z3 mne osobně bohužel nic moc neříká, krom tedy BMW Z3 Hartge H50
Abych tady mohl taky plnohodnotně krafat do skupiny, tak ke stávajícím modrobílým vrtulkám doma jsem si přidal jedno E85 za oceánem, které jsem tu vybral pro kolegy.
Je to postarší slečna, BMW Z4 Roadster 2.5i, preface, automat, cca 80.000 mil, Sterling šedá, Oregon kůže, v podstatě holátko, zajímavý je asi jen M podvozek a sport interiér.
Výhoda Kalifornie je, že tam hadrák může parkovat kdekoliv bez obavy o nějaké závistivce a smažky s nožem v ruce, a hlavně že střecha dole je normální i v prosinci ;) Takže trochu balzám na duši oproti věčně frustraci z kupé v Praze, kde to je bohužel nutnost…
Prcek je ve fajn stavu, exteriér krom pár jizev z běžného používání za ty roky (na jaře doleštim a vyretušuju) celkem OK, výhoda je absence vody/sněhu/soli v těhle končinách, takže nikde ani známka budoucího průseru, všechno netknutý. Jízdně/motoricky naprosto super stav, předchozí majitelé řidičsky zdrženliví (tady se jezdí předpisově, no…) a poctiví na servisu, takže nečekam nějaký průser. Amerika nemá úplně nejlepší stav silnic, takže prcek je trochu vyklepanej, ale to jsou tady všechny auta, i daleko komfortnější. Jediná blbá americká specialita jsou slabý brzdy, další půjdou zásadně EU spec. Servis tady je indy kousek od baráku a dva celkem dobře hodnocení autorizovaní do 20min radiusu.
Zatim spokojenost, poměr cena/výkon super, vypadá mladší než ve skutečnosti je. A přesto že to neni V8 co jsem zvyklej, tak tady je R6 krásně praktický.
Všichni zazimovaní, což je jasné, tak první příspěvek v novém roce ode mě ...
Dlouho jsem o tomhle foru vůbec neměl potuchy. Narazil jsem na to dnes, tak jsem se lognul.
Takže aby se začal vyrovnávat ten poměr k těm kabrioletům, tady jedna modrá Z4 Coupé z Mostu ...
k tym eSPéZetkam: m4Zlik, dyž byl ešče v Reichu, tak měl v SPZ přesné označení typu.... WO-Z430....
já si teda na SPZ nehraju (auto jezdí na benzín, ne na SPZ) ale řízením osudu (a díky temu, že su ze Zlínského kraje) mám v SPZ jak Z, tak 4, tak i 3 a 0.... akorát ne tak pěkně "ordlich", jak to m4Zlik měl v Reichu...