jsem novým majitelem X5 r.v. 2004 a chtěl bych se optat na 2 věci. Tak za prvé, jde do navigace přehrát čeština??? A za druhé, nemá někdo k tomuto autu manuál v češtině? Předem dík
Majitelu X5 je ti sice mene nez jinych modelovych rad , ale nemuzes pocitat ze tu jsou kazdy den.. ale treba ti k danemu problemu poradi nekdo z jinych , musis vyckat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
o tom, že čeština je jen neoficiální vím, to mi řekli i přímo v BMW, že oni ji nemají, ale že někde v Praze to dělají, jen na to ještě nemají certifikát. Na ten manuál se v BMW optám, jsem zvědav To je tu opravdu tak málo majitelů X5-tek?
Pár nás tady je, ale konkrétně já používám navigaci externí (a po tom co jsem viděl v akci navigaci v E60 jsem tomu víc než rád) a manuál mám origo v němčině a v el.podobě v angličtině (což mi úplně stačí). Takže bych ti stejně nepomohl.
Maca píše:Pár nás tady je, ale konkrétně já používám navigaci externí (a po tom co jsem viděl v akci navigaci v E60 jsem tomu víc než rád) a manuál mám origo v němčině a v el.podobě v angličtině (což mi úplně stačí). Takže bych ti stejně nepomohl.
Jestli jsi viděl v E60 navi Business, tak to je opravdu tragádie, ale Profi nemá chybu
no, já mám tu profi a taky mi to připadne jako tragédie. Aspoň zatím. Mám ji jen chvilku, ještě jsem vše nezkoušel. Ale zatím mi vadí, že to zná snad jen silnice první třídy a dálnice, jak sjedu z hlavní, tak jsem mimo pozici. Ale třeba se to tam bude dát navolit, ještě to musím více prozkoumat
Nevím která z těch variant to byla (už je to skoro 2 roky - ještě než jsem kupoval X5, když mi známej dohazoval E60). Byloto jak píše Skrtic, hlavní tahy a velký města v poho, ale většinu km stejně najezdím po II. a III. třídě, městečka, vesnice a tam je podrobná mapa k nezaplacení
To bude tím, že jste měli starý mapy, já z toho byl taky dlouho rozčarovanej, až poslední mapa 2007-2 je použitelná.
Čeština tam oficiálně nahrát nejde. Navigace Professional už je ve verzi 2007 dobrá , a Business se už do E60 hóně zlepšil. Zvládá opravdu malé vesničky včetně ulic a Č.p. Zatím jsme pro němce plebs, takže s češtinou ofic nemožno počítat.
Prosim zda by me nekdo poradil jak se da vymazat vymenu oleje u X5. Kamarad si koupil X5 a nevi jak na to. Lze to vyresit podobne jako u E34. Poradi me nekdo dekuji.
Ani za 500kč se na to dá koupit nulovačka.............Nebo drátama, ale tim bych to nedělal.........může se to posrat...........Jestli chceš, tak přijed a já ti to vynuluju... nebo v bmw to dělaji za 300kč.........
no, to ti udělají skoro v každým servise a víc jak 100kč si za to ani nemůžou říct. Mně intervali u aut nulujou zdarma, protože je to práce ani ne na 5 minut. By se museli stydět, kdyby si za to něco vzali Jinak, jak je to s tou mapou do navigace, tou novu, nemáte ji tu někdo?
Caris píše:Prosim zda by me nekdo poradil jak se da vymazat vymenu oleje u X5. Kamarad si koupil X5 a nevi jak na to. Lze to vyresit podobne jako u E34. Poradi me nekdo dekuji.
Dej si trochu casu na google a mas to, dela se to ciste pres budiky pokud uz nemas klasickou diag zasuvku v motorovem prostoru.
Caris píše:Prosim zda by me nekdo poradil jak se da vymazat vymenu oleje u X5. Kamarad si koupil X5 a nevi jak na to. Lze to vyresit podobne jako u E34. Poradi me nekdo dekuji.
Dej si trochu casu na google a mas to, dela se to ciste pres budiky pokud uz nemas klasickou diag zasuvku v motorovem prostoru.
Přesně. Nemá-li už kulatou zásuvku v mot. prostoru, pak přes budíky. Je to shodné s E39.
mamouschek píše:Čeština tam oficiálně nahrát nejde. Navigace Professional už je ve verzi 2007 dobrá , a Business se už do E60 hóně zlepšil. Zvládá opravdu malé vesničky včetně ulic a Č.p. Zatím jsme pro němce plebs, takže s češtinou ofic nemožno počítat.
Jj, já teď jezdím na 1/2008 a nemůžu si stěžovat. Podrobná až až.