Maca: Kola i gumy jsou novy, vyvazeny a nazuty v Barumu. Zimni mam 225 a letni 235 a 275. Ty vibrace jsou hlavne pri vetsim brzdenim napriklad z 130km/h na 80 km/h. Jak rikam, tahne to lehce vlevo, ale staci trochu nekvalitni silnice a volant jezdi zleva do prava a to asi o 30 stupnu (kdyz sleduju ramena volantu). Zkusim tam hodit zimni a projet to. Diky
Kadlik: Obe predni ramena jsem menil pred rokem, tak to se mi zda moc brzo, za tu dobu jsem najel asi 10 000 km. Brzdovy pedal je v poradku, zadne pulzovani ani v malych ani ve velkych rychlost s brzdenim. Ty kola jsou dvoudilny s limcem a slysel jsem, ze kdyz nekdo s podobnyma kolama vjede do diry, tak musi hned na prevazeni, protoze se ten limec pohne (zkrouti), tak nevim. Zkusim vymenit ty kola za zimni,jak rikal Maca a uvidime, co to udela.
Na přípravu zapomeň. TV je u navigace v LZ blatníku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tzn že ťahať káble odpredu?? som sa dotešil, to už nevedeli do zväzku pribaliť kábel navyše do budúcna mám tam menič, zosik a navi, ostávajú tam navyše nejaké dva konektori, modrý s čiernym, ale to nepasuje
Úplně jednoducho až tak ne. Potřebuješ kabeláž k propojení s navi a s rádiem, potom takový dvě krabičky co se přidělaj jako splittery k radioanténě (vyhřívanýmu zadnímu sklu) a k nim kabely (předpokládám, že je to stejný, jak u E39, ze které E53 vychází). Další věc je, má-li cenu shánět analogovej tuner, kterej bude za chvilku k ničemu. Chtělo by to asi hybrid, ale ten bude za ranec.
Tak s tým analogom je to bohužial tak.. Ale mám ho možnosť vymontovať z e39 za 100e, a nejaké 2 roky by to mohlo ísť,potom sa aj auto predá... Nejakú krabičku pri blatníku mám čo ide anténa do nej a z nej. Ten prepojovací kábel by sa dal použiť(vybrať) z e39?