Má někdo zkušenost s automatickou převodovkou u vozu X5? Dočetl jsem se že má výdrž tak do 250000tis.km, potom je třeba oprava. Co je na tom pravda? Chci si koupit X5 a váhám mezi automatem a manuálem. Já se kloním k automatu. Může někdo poradit? Děkuji Karkul[url][/url]
Když jsem prodával E39 co jsem měl kdysi, tak měla přes 250tis.km (tacho), sám jsem s ní najel něco přes 100tis. a automat byl úplně v pohodě (uznávám, že to byl jinej model než u X5 a byl to i benzín, ale pro šťourali dodávám, že náplň převodovky jsem nikdy neměnil ).
Tím chci říct, že stát se může všechno, ale že bych kvůli automatický převodovce v noci nespal, to zrovna ne.
Na tuto otazku mi v BMW rekli.ze tak 120-140tis na repas je normalni a cena je asi kolem 60tis.tak parada.Cetl jsem ze to nekde dokazou i za 20tis.,ale co v ni vse vymenej to uz neuvidis?
Nemalujte čerta na zeď. Mám 3 litra D 250000 km a zatím nebyl problém. Olej a filtr jsem měnil v převodovce ve 220000. Vytekla z toho pěkná břečka, ale na magnetu bez pilin, jen kal od lamel.
Jak ten čas letí pár příspěvků zpět píšu, že mám 150 tis. a dneska už je to přes 200 tis. km Ale převodovka pořád v pohodě, olej jsem neměnil (ťuk ťuk na dřevo )