Ahoj, po zimě přestalo fungovat PDC - dlouze pípá po zapnutí... Když jsem obešel všechna čidla, jedno netiká. Koupil jsem nové, po výměně nefunguje. Když to čidlo dám jinam, funguje. Problém je asi v nějakém kontaktu nebo tak...
Neřešili jste to už? Koukal jsem do ETK a ani tam nejde objednat nějaký kabel, co by propojoval to čidlo s jednotkou...
Jo a je to přední boční pravé...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 a problém PDC
ahoj,bude někde seklej kabel,taky se mi to stalo,jsem prohrnoval nárazníkem sníh a ony jsou namotané mezi výstuhou a vrchním plastem,tak asi bude muset nárazník dolu a prohlédnout kabely.... Zkus i to staré čidlo dát jinam a jestli tam tiká,tak to bude kabelem,i bosch diagnostika umí říct,které kolik ukazuje,ale to ja v tomhle případě asi zbytečné
čidlem to není, tikají citelně, jedno trochu méně... Když jsem ho vyměnil za nové, nic se nestalo... Začlo to v zimě když se nejvíc solilo, zlobilo to, někdy fungovalo někdy ne. Teď vůbec. Ale asi před týdnem to cca 5sek zase fachčilo, prostě kontakt nebo tak něco!
Budu si muset udělat čas a sundat ten nárazník jak říkáš
Budu si muset udělat čas a sundat ten nárazník jak říkáš