Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 - koupě
chce to jezdit a hledat .. najit peknou x5 asi nebude uplne sranda ..
ja koupil nedavno x5 (4.4i 2001) za vice nez 2x tolik, nez je v danem inzeratu
... a nestezuju si ... je to moc pekne auticko
videl jsem par aut v ceskych bazarech kolem 200-300tkc a vsechno melo hodne daleko k tomu, co bych chtel ...
ja koupil nedavno x5 (4.4i 2001) za vice nez 2x tolik, nez je v danem inzeratu

... a nestezuju si ... je to moc pekne auticko

videl jsem par aut v ceskych bazarech kolem 200-300tkc a vsechno melo hodne daleko k tomu, co bych chtel ...
tomas74 píše:zdravím, na SAUTO.CZ je X5 4,4i za 177000 kč, přijde mi to docela nízká cena v porovnání s jinými, neznáte někdo tohle auto nebo nebyl jste někdo se na něj kouknout ???? díky za pomoc
Nehlede na to ze v nemecku pod 200 000 nejdou x5 a tady v cechach je pod 200 000 to musi byt hoooodne nedostatku ,bmw kupovat jen v nemecku a jeste lip s uplnou servisni historii ,tez premyslim o koupe x5 ale na toto rozhodne nema se cenu ani divat ,staci jen ty fotky ,proste cesko Bmw hruza, Forever Nemecko
-
Podle me zkusenosti,prozatimni:) .
Koupil jsem me pod 190 tisic kc
Rok 2001,cerna metaliza,chrom packet,4.4i najeto 185 tisic km v plne vybave,prvni majitel v cr a servis 10 let pouze bmw,mam vytistenou historii cca 3 cm do vysky a4 papiru,na aute je ve 140 tisicich menena komplet automaticka prevodovka za novou zadny repas.
Na aute zatim zadne chyby nevidim,zadny zavady se neprojevili ale klepu na drevo
K autu je jeste dalsi sada na zimu plus 2 krat drzaky na kola za auto a na strechu vse origo bmw.
Ono je to asi o tom najit spravny inzerat ve spravny cas ale i pod 200 se daji sehnat solidni kusy se solidnima km zadny postahovany ital ci nemec ktery mel 400 tisic a je bez servisky,bez te bych auto uz nejspis nekupoval:)
Uvidime jak se projevi casem
Koupil jsem me pod 190 tisic kc
Rok 2001,cerna metaliza,chrom packet,4.4i najeto 185 tisic km v plne vybave,prvni majitel v cr a servis 10 let pouze bmw,mam vytistenou historii cca 3 cm do vysky a4 papiru,na aute je ve 140 tisicich menena komplet automaticka prevodovka za novou zadny repas.
Na aute zatim zadne chyby nevidim,zadny zavady se neprojevili ale klepu na drevo

Ono je to asi o tom najit spravny inzerat ve spravny cas ale i pod 200 se daji sehnat solidni kusy se solidnima km zadny postahovany ital ci nemec ktery mel 400 tisic a je bez servisky,bez te bych auto uz nejspis nekupoval:)
Uvidime jak se projevi casem

Ahoj, taky přemyšlím o koupi X5, http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-x5-z ... 58300.html, koukal jsem na tuto, může někdo poradit, nebo kdo je poblíž okouknout. Moc km nenajezdím, tak jsem shledal 3.Oi jako zlatou střední cestu. Dík za info.[/u]
Tak zajímala by mě spolehlivost převodovky, nejsem fanda automatu, ale do takového auta asi nic jinýho nepatří. Co se týče ceny dílů do podvozku, elektronika vevnitř, stahovačky atd..., brzdy a spotřeba. Vzhledem k tomu že jezdím málo tak nafta vzhledem k údržbě mi moc nepřipadá v úvahu. Dál ještě spoleh na ten diferák co se 4x4 týče atd..
Díkes
Díkes