zdravím všechny
kolega chce koupit X5 před faceliftem, rok tak 02-03 ale nemůže se rozhodnout jestli 3.0 benzín či naftu.
u benzínu se trochu bojí spotřeby ale asi by jí skousnul (možná by byla i varianta s plynem) ale u nafty se bojí dražších oprav trysek, převodovky, turba - přeci jen nevíte kdo s tím předtím jezdil
děkuji za rady
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 3.0 benzín nebo nafta???
ajfel píše:je to presne jak pises ... a rozhodnuti je jen na nem![]()
nic vic Ti tu nikdo nenapise ...
... ja se taky rozhodoval ... nakonec nemam 3.0i ale 4.4i a nelituju niceho
zdravím, v 4,4i je ale jenom automat, tak starost o náklady na převodovku zůstávají - nebo jak jsou automaty u 4,4 spolehlivý ???
odesel mi i automat na e34 ... dal jsem za repasi 40tkc ... nadseny jsem nebyl, ale vim, ze ted bude bez problemu.
proste je to auto, podelat se muze cokoliv
na to je pak nejlepsi neco co nejjednodussiho s jednoduchou technikou, co si clovek opravi sam
.... a jsem zase u s105 ... na te jsem delal vsechno sam doma ... ale ... jsem rad, ze uz to je vsechno jinde
jsem rad, ze mam doma x5 a ze je naprosto uzasna a bombasticky se s ni jezdi
proste je to auto, podelat se muze cokoliv

na to je pak nejlepsi neco co nejjednodussiho s jednoduchou technikou, co si clovek opravi sam

jsem rad, ze mam doma x5 a ze je naprosto uzasna a bombasticky se s ni jezdi

Já bych se toho automatu nebál, je pravda že repase něco stojí, na manualu ti zase odejde spojka, která taky není zadarmo. Pro mě rozhodně do takového auta patří automat, prostě je to na ježdění pohoda, tohle auto není pro nějaké bláznění ale spíš na pohodovou jízdu. Já osobně mám 4.4i a jsem spokojenej