Tak přesně tyhle světla jsem koupil.S xenonovou výbojkou to svítilo podle mě špatně,tak jsem je rozlepil,vyndal čočku mimochodem má dost matnou parabolu,proto to moc nesvítí,asi.Naimlantoval jsem tam bi-xenon čočku s Tiguana a nejen,že to dost dobře vypadá,ale hlavně to svítí podle mých představ. A kroužky,co tam jsou od korejců šli taky ven a nahradily se origo kruhama z faceliftu E53,do nich bílé diody a jsem spokojený.Dal bych fotku,ale bohužel jsem neplatící,tak jestli je sem někdo hodí,můžu poslat do mailu.
signum píše:Tak přesně tyhle světla jsem koupil.S xenonovou výbojkou to svítilo podle mě špatně,tak jsem je rozlepil,vyndal čočku mimochodem má dost matnou parabolu,proto to moc nesvítí,asi.Naimlantoval jsem tam bi-xenon čočku s Tiguana a nejen,že to dost dobře vypadá,ale hlavně to svítí podle mých představ. A kroužky,co tam jsou od korejců šli taky ven a nahradily se origo kruhama z faceliftu E53,do nich bílé diody a jsem spokojený.Dal bych fotku,ale bohužel jsem neplatící,tak jestli je sem někdo hodí,můžu poslat do mailu.
to si mohol radsej upravit asi tie povodne svetla...
e46 po FL ma taky uz lepeny svetla, kdyz do nich lidi chtej vkladat angel eyes, tak se svetla vymontuji a hodi do trouby az de hrubou rukou svetlo rozpulit, stejne tak lepena svetla na e30
nevim jestli horkovzduska je OK, ono to chce asi stabilni teplotu rovnomerne po povrchu, prinejmensim na e30, e36 a e46 to po vyndani z trouby jde a myslim ze to kluci delali i na e39 a e38
Stejně s tím zašlím plexi na origo lampách moc neuděláš a ty korejské jsou nové a navíc se nerosí a já jsem dokonce do dna světla vyřízl obdelník kvůli novému startéru od osramu,který jsem přišrouboval pouze přez origo těsnění startéru ze spod světla a voda se tam zatím nedostala.