Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X6 3.0d

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
dgic

#1 Příspěvek od dgic »

Zdravim vyměnil jsem si destičky i se senzorem,ale pořád mi to hlasí chybu.dnes jsem zjistil že to píše i špatnou kapalinu,musí se ta kapalina smazt aby to šlo resetovat??.Pry to jde vymazat přez ixdrive??To samé počítač uč mi píše že mám 11300přejeto ale nevim jak to smazat děkuji.
ajfel

#2 Příspěvek od ajfel »

u starsich aut desticky po vymene senzoru zmizely tusim po par km ...
kapalina je casovka - chce to reset na diagnostice ...
servis to same...

proste vymenit brzdovku,zajet na diagnostiku a nechat to smaznout ...

petr
dgic

#3 Příspěvek od dgic »

destičky se nesmáznou po par km, musi to jít ručně i olej.na x5to jde ručně taky n počítači tam něco je ale moc se v tom nevyznam budu ho muset hodit do čestiny.Jinak jsem to zjištoval na diesel forum a tam tvrděj že to jde,alůe je to složitější než samotná výměna.
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

jde to na pc, predpokladam ze mas obrazovku, takze olej, inspekce i desky by se mely dat smazat v menu v servis sekci

pripadne je jeste moznost ze nove cidlo je sice zapojene, ale v konektoru je spatny kontakt, to se stava velmi casto, vsichni resi milionovy utraty kolem, proc to nejde a ono staci jen prociustit konektor
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
dgic

#5 Příspěvek od dgic »

Jo na obrazovce v servisni sekci nabidka resetu je ale nevim proč to nejde budu muset vlítnout někam do bmw moji diagnostikou to smazat nejde.

Nemáte někdo servistní data na geometrii náprav potřebujuto kolegovi seřídit a v počítači to nemám díky
Odpovědět