[quote="pran22"]mam bmw x5 e53 motor3,0 benzin a topeni se mi nerozbehne dle diagnostiky to pise zavada
1 přerušeni plamene ,zhasl během provozu vyhrivani
2 podpěti nebo přepetí ,nezavisle /pomocne topení ,detekovano přepetí
co myslite[/quote
A když smažeš závady, hodí to zase ty samé?
To neznám, řešil jsem to diag. Webasto test a kabel od VAG-COM na K-Line.
Jde tam vše otestovat a zjistit chyby. Pokud bys měl zájem můžem na to mrknout, jsem z Kolína.
pavel530d píše:Jen tak pro informaci. Pokud se bufet nerozjede, tak mě pomohla rada ho na nějakou dobu (cca hodina) odpojit od napájení (prostě vytáhnout konektory) a pak začal fakt fungovat.
Mám podobný problém že sa nerozbehne, len ked odpojím a hned napojím napätie, potom funguje ako má 24hodín,potom musím znovu odpojiť. Nevie niekto čo túto chybu spôsobuje?
překodovat přihřev na nezavisle není problem, na E53, E38, E39 to je mam za chvilku a v menu vam krom standluftungu přibude i standheizung a mužete si to spustit kdy chcete, druha možnost je ten telestart za par tisic no.
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo netuší kolik pinů musí být zapojených u konektoru do HID. Nastavím časovač na topení, ten se zapne, ale to je vše. Nic nefouká ani nehřeje. Teplota kolem 1 stupně, paliva dost.
musíš nastavit heat a když ho tam máš tak je to přebastlené, což je perfekt, jestli se webasto nespustí, tak bych šel nato diagnostikou, může být problém ve webastu, nebo v autě. Ještě jeden dotaz, dokážeš to pustit tou ikonou pod časovačema, když je motor vypnutý, jestli ne tak je to bloklé nějakou závadou.
JaraX píše:překodovat přihřev na nezavisle není problem, na E53, E38, E39 to je mam za chvilku a v menu vam krom standluftungu přibude i standheizung a mužete si to spustit kdy chcete, druha možnost je ten telestart za par tisic no.
Kolik by mě stálo překodování na nezávislé topení? Jsem ale z Prahy a do Olomouce je to z ruky.
Promiň za překlep, samo že 7kil to jest 700Kč. Asi budu potřebovat udělat ty zadní měchy, zas vyběhl můj oblíbený selflevel, ale po Tvé kalibraci to vydrželo dlouho, možná kdyby bufík nevycucal baterku tak ještě déle. Jo ještě jsem se dozvěděl že to může utíkat i přez nějakou sponu u měchu, máš s tím nějakou zkušenost?