Ahojte,
nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť.
Keď nemám v aute bluetooth ale mam ho v X6. Je možné to nejak prehodiť do X5?
A ešte posledné. Neviem, či mám v aute bufík. Neviete mi niekto poradiť ako by som to zistil? V menu mam tu moznost na priame kurenie taku zasednutu a je tam len casovy interval ale aj tak fuka studeny vzduch. Myslim ale, ze tam bude bufik lebo aj ked je zima, tak auto kury uz po pol kilometri. Mám 3.0sd
co se týká bufíku se ohni pod auto a hledej další výfuk malý pruměr cca 4cm.interval pátrám taky. brzdovka kolegovi blikala taky tak jsem ji dolil a ok v nádobce bude čidlo zkusit propojit jestli to dá pokoj pokud ne čidlo je špatný
Co sa týka bufiku, tak ziadny vyfuk nole nie je. To som samozrejme pozeral ako prve. Uz som si komplet rozobreal totiz bufik na Galaxiku, takze nieco o tom viem. Len neviem kde ho na X5 hladat. Mam tuto otazku hodenu na slovenskom fore, ceskom a nemeckom. Na skovenskom mi pisali najsko ze je v motore, potom ze pod autom a na nemeckom pisu ze E70 uz nema bufik ale len elektricky dohrev ktory sa neda prerobit na nezavysle.
Ja sa len potrebujem dopatrat k pravde...
Co sa tyka intervalu, tak asi sme sa nepochopili. Svietil mi interval a nie chyba. Brzdovku som skontroloval a je este ok. Len potrebujem ten interval presunut na dalsiu dobu kontroly. Takze ziadne vadne cidla ani nic podobne ale riesim interval.
a ten interval se neda resetovat v pc normalne na obrazovce? Jestli ne, musis vyhledat diagnostiku a resetnout to na ni
s tim bufikem, osobne bych se priklanel k nemecke verzi elektro dohrevu, jinak vzdy bmw davali webasta do motoru ke spolujezdci, do diry, kde u e36 byla jednotka ECU, u e46 tam byl system DSC a u novejsich tam jsou prave webasta
EDIT: koukni sem do odstavce "Auxiliary heating" a do "Accessories and retrofittings" na obrazek install.kit independent heater
to jsou dva stroje, ktery jsou jako webasto, pokud je tam nenajdes, tak je nemas, koukni na tvar
E70/71 (ostatně jako všechny auta po E53) už opravdu nemá u dieslu sériově montované webasto jako příhřev. Příhřev je tam elektrický. A pokud webasto má (příplatková výbava) tak rovnou jako nezávislé topení se všemi výhodami jaké má.
Pokud ho tam chcete, tak jedině komplet dostavba za x desítek tisíc dukátů.