Zdravím, tento týden jsem si přivezl od známého X5 r.v. 2004 je to 4,4i. Nějaký čas mu stála na dvoře a musel ji nastartovat pomocí kabelů. Radio prý šlo naprosto normálně, ale při zkušební jízdě nehrálo. Po zkušební jízdě jsme zvedli kapotu a odpojili baterku v tu chvíli jsem otočil klíčkem a on baterku znovu napojil. Rádio začalo normálně hrát. Myslel jsem že je po problému. Sepsali jsme kupní smlouvu atd. Při návratu k autu jsem chtěl nastartovat ale nešlo to. Vložil jsem proto kód do palubního počítače, nastartoval jsem a odjel sem. Po cca půl km rádio přestalo znovu hrát.
Nefunguje ani přehrávání CD z měniče a GPS na mě taky nemluvila (obraz na palubním počítači normálně funguje). Z repreaků jde slyšet zvuk, ale jen velice velice potichu. Prosím o jakoukoliv radu nebo doporučení co s tím, nebo kam s tím zajít (mimo originálního servisu, kde by mi asi naúčtovali nemalé peníze).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 e53 r.v. 2004, nehraje autorádio
Dobrý den,
děkuji za briskní odpověd, ale bohužel jsem ze severu čech od Liberce. Mohl by jste mi prosím příčinu závady popsat třeba na email libor.pradka@gmail.com ? (soukromé zprávy mi bohužel ještě nejdou, dnes jsem se zaregistroval)
Velice děkuji.
děkuji za briskní odpověd, ale bohužel jsem ze severu čech od Liberce. Mohl by jste mi prosím příčinu závady popsat třeba na email libor.pradka@gmail.com ? (soukromé zprávy mi bohužel ještě nejdou, dnes jsem se zaregistroval)
Velice děkuji.