Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 E53 3.0i manual, BC nezobrazuje hodnoty

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hurdy

#1 Příspěvek od Hurdy »

Nevíte náhodou proč nefunguje zobrazení bc v přístrojovce.Mačkám tlačítko BC na páčce a nic se neděje display neukazuje nic tma,v čem může být problém.Díky
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

tak to nejspis jsou vadne samotne budiky, pokud displej nezobrazuje nic, pokud zobrazuje posledni danou volbu, nebo hodiny a na stisk tlacitka BCto nic nedela, tak je jen zapotrebi rozebrat packu blinkru a procistit kontakty

jinak dostanes se do servisniho testovaciho rezimu? (drzet leve tlacitko na budikach, kdyz naskoci test00/01 naklepat se levym az na TEST19, pustit, vyckat na lock OFF a rychle tukat treba na test07, kde je teplota vody, digitalni rychlost a digi otacky motoru, jestli aspon neco funguje)

pripadne jsou videt ujete kilometry?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Hurdy

#3 Příspěvek od Hurdy »

ujete km celkový stav je normalně vidět jen udaje pod ním prázdno vubec nic nesvítí.
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

vyzkousej jeste ty testy a potom bych si pujcil od nekoho budiky a vyzkousel, zda nebudou ukazovat spravne

kdyz budou ukazovat spravne, mas v haji budiky

kdyz budou ukazovat stejne spatne, nejspis je chyba nekde jinde, v napajeni budiku - kabelazi

nejlepsi by bylo to zkusit nacist u nekoho na diagnostice, nekdy reknou, co je vadne rovnou, jestli jsi z okoli prahy, tak je tu diagnostiku hodne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Ivo »

Mě to de vypnout a zase zapnout , vlezu do Menu na BC a tam je na to kolonka
danulah

#6 Příspěvek od danulah »

Hurdy píše:Nevíte náhodou proč nefunguje zobrazení bc v přístrojovce.Mačkám tlačítko BC na páčce a nic se neděje display neukazuje nic tma,v čem může být problém.Díky

Já měl ten sám problém a bylo jen urvaným vodičem k tlačítku .....
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Joshuax »

Oprasim stare tema, ale trosku s jinym problemem

Neznate nekoho kdo opravuje tyhle displaye, aby zobrazovaly vsechny znaky ?

Packa a vse funguje, ale ne vsechny znaky. Test palubovky jasne prokazuje nesvitici body ci cele casti bloku, takze to neni pak moc citelny.

Jelikoz chci menit radio za neoriginalni, tak prijdu o info o spotrebe atd, tak bych rad prvni doresil prave cast palubovky venovane BC, abych to info mohl mit tam.

Diky
airbone

#8 Příspěvek od airbone »

ja to opravujem :wink:
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Joshuax »

A na copak to prijde ? Navic bydliste SK, ze bch chtel nekam posilat budiky postou, to se mi vazne moc nechce :?
farel

#10 Příspěvek od farel »

Skusím to dát sem třeba nedostanu kartáč.
Prosím kdo ví ať poradí:mazal jsem oil servis a nějak ty políčka nesvítí všechny ale nesvítí žlutá a čevená,při testu všechno svítí a ještě sem si při tom mačkání přehodil ukazatel teploty takže mě to ukazuje F a ne C nevíte někdo jak to přehodit zpátky,a když už se mi tak daří tak nevíte náhodou proč mi diag. nevidí a nesmaže kontrolku opotř. brzd. obložení,senzory nejsou prodřený.Předem moc děkuji za rady.
Odpovědět