Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X1 koupě - výběr výbavy
Ahoj,
jsem pevně rozhodnut nad koupí BMW X1 xDrive 18d, byla mi na tento model nabýdnuta velmi slušná cena. Nejedná se o skladovku, ale o vůz ke konfiguraci. Vzhledem k základní výbavě, která je velmi slabá, ale na druhou stranu obsahuje vše důležité, rád bych ho ještě malinko dovybavil, řekněme tak za 100 000 Kč. Vejít se do této ceny po shlédnutí BMW X1 ceníku, který je dlouhý jako knížka je velký problém.
Jedno je jisté 17 Alu kola, černá barva.
Dále nevím a proto bych rád znal vaše názory za co bych měl připlatit. Nemám zájem o věci jako jsou navigace (mám přenosnou), sedadla v kůži atd.
Díky za rady, Marek
jsem pevně rozhodnut nad koupí BMW X1 xDrive 18d, byla mi na tento model nabýdnuta velmi slušná cena. Nejedná se o skladovku, ale o vůz ke konfiguraci. Vzhledem k základní výbavě, která je velmi slabá, ale na druhou stranu obsahuje vše důležité, rád bych ho ještě malinko dovybavil, řekněme tak za 100 000 Kč. Vejít se do této ceny po shlédnutí BMW X1 ceníku, který je dlouhý jako knížka je velký problém.
Jedno je jisté 17 Alu kola, černá barva.
Dále nevím a proto bych rád znal vaše názory za co bych měl připlatit. Nemám zájem o věci jako jsou navigace (mám přenosnou), sedadla v kůži atd.
Díky za rady, Marek
mam stejny motor a dokupovali jsme:
1.xenony
2.automaticka klima
3.sportovni kozeny volant bez cudliku
4.loketni operka
5.tempomat
6.radio profesional
7.lepsi latkove calouneni
8.cerne lakovane listy interieru
9.svetelny paket
ozelel jsem PDC vzadu a ten se hodi, protoze vsechny zrcatka jsou pano a dost to pri parkovani mate, zatim nepoznam rozdil v zrcatku 20cm a 75cm, predek neni problem
vyhrivani prdeli neni spatny, ale u latky neni nutnost, topi to uz po ujeti cca 3km
1.xenony
2.automaticka klima
3.sportovni kozeny volant bez cudliku
4.loketni operka
5.tempomat
6.radio profesional
7.lepsi latkove calouneni
8.cerne lakovane listy interieru
9.svetelny paket
ozelel jsem PDC vzadu a ten se hodi, protoze vsechny zrcatka jsou pano a dost to pri parkovani mate, zatim nepoznam rozdil v zrcatku 20cm a 75cm, predek neni problem
vyhrivani prdeli neni spatny, ale u latky neni nutnost, topi to uz po ujeti cca 3km
-
Tak jsem otevřel konfigurátor....a to je ultrafialový hnus, za co všechno si BMW nechá připlácet... to snad i škodovky mají v základní výbavě. Jako připlácet za KOŽENÝ VOLANT...mazec..
Vzal bych si:
- Tu lepší látku
- Servotronic
- Kožený volant
- Multifunkční volant
- Alarm
- Vyhřívaní sedadel vepředu
- PDC vzadu
- Automatická klimatizace
- Tempomat s brzdnou funkcí
- Rádio Professional
- Bixenony
- Adaptivní světlomety - Opravdu skvělá věc, jezdí se v noci mnohem bezpečněji, s tím dostaneš i senzor deště a světel a samozdřejmě vysokotlaké ostřiky světel.
Celkem je to za 113 000, a ještě bych přihodil dřevo do interiéru, to co dávají do X1 je fakt moc krásné, nevypadá jako tako ty staré, hnusné dřeva, co se hodí tak maximálně na podlahu.
Jestli chceš černou, vezmi si čistě černou a vykašli se na metalízu. Ta černá metla i když ji umyješ, tak jak jsou tam ty třpytivé částečky, tak to auto furt vypadá jak špinavé...vím o čem mluvím. černá je černá
Vzal bych si:
- Tu lepší látku
- Servotronic
- Kožený volant
- Multifunkční volant
- Alarm
- Vyhřívaní sedadel vepředu
- PDC vzadu
- Automatická klimatizace
- Tempomat s brzdnou funkcí
- Rádio Professional
- Bixenony
- Adaptivní světlomety - Opravdu skvělá věc, jezdí se v noci mnohem bezpečněji, s tím dostaneš i senzor deště a světel a samozdřejmě vysokotlaké ostřiky světel.
Celkem je to za 113 000, a ještě bych přihodil dřevo do interiéru, to co dávají do X1 je fakt moc krásné, nevypadá jako tako ty staré, hnusné dřeva, co se hodí tak maximálně na podlahu.
Jestli chceš černou, vezmi si čistě černou a vykašli se na metalízu. Ta černá metla i když ji umyješ, tak jak jsou tam ty třpytivé částečky, tak to auto furt vypadá jak špinavé...vím o čem mluvím. černá je černá

přiklonil bych se k vesměs k caknakis-ovi
kožený volant je otázka vkusu - mám pocit, že když se ti potěj ruce tak se to do něj víc vsakne a pak smrdi, ale je to můj názor.
PDC - dá se to i bez nich, X1 je poměrně malá.
Tempomat - podle toho kde budeš jezdit, každopádně na dlouhé trasy je to bez něj opruz.
Světla - tam bych rozhodně nešetřil a dal to nejlepší.
Barva nebo lišty v interieru je otázka vkusu, to si musí každej rozhodnout sám.
kožený volant je otázka vkusu - mám pocit, že když se ti potěj ruce tak se to do něj víc vsakne a pak smrdi, ale je to můj názor.
PDC - dá se to i bez nich, X1 je poměrně malá.
Tempomat - podle toho kde budeš jezdit, každopádně na dlouhé trasy je to bez něj opruz.
Světla - tam bych rozhodně nešetřil a dal to nejlepší.
Barva nebo lišty v interieru je otázka vkusu, to si musí každej rozhodnout sám.
-
IvetaX5 píše:PDC - dá se to i bez nich, X1 je poměrně malá.
No ja bych alespon zadni PDC vzal urcite, X1 ma sice necelych 4,5 metru, ale pres zadni okno neni tak dobre videt, takze PDC je dle meho nazoru nutnosti

Na parkovani je taky fajn couvaci kamera, ale to uz se musi kupovat i navigace, a to uz je celkem dost penez ..
-
Ahoj,kupoval jsem loni na podzim 2.0xdrive a doplácel
1.xenony s ostřikovači
2.radio profesional
3.sportovní volant
4.servotronik
5.ovládání radia na volantu
6.vyhřívání předních sedaček
7.lepší potahovou látku
8.ztlumovací vnitřní zpětný zrcátko
9.parkovací senzory předek a zadek
10.automatická klima