Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 E53 - škubání

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Berny
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Berny »

Zdravim, mam trochu problém s autem, když dojíždím bez plynu (např. křižovatka), tak začne intenzivní škubání od přední nápravy. Dříve se mi zdálo, že když zrychluji tak od 160 km/h, tak to trochu škubalo, teď už to ale nedělá a závada se začala projevovat, když pustim plynovej pedál. Nemá někdo stejnou, nebo podobnou zkušenost. Je to X5ka, 3.0d, rv. 2005, automat. Díky
vlastnemec

#2 Příspěvek od vlastnemec »

Berny píše:Zdravim, mam trochu problém s autem, když dojíždím bez plynu (např. křižovatka), tak začne intenzivní škubání od přední nápravy. Dříve se mi zdálo, že když zrychluji tak od 160 km/h, tak to trochu škubalo, teď už to ale nedělá a závada se začala projevovat, když pustim plynovej pedál. Nemá někdo stejnou, nebo podobnou zkušenost. Je to X5ka, 3.0d, rv. 2005, automat. Díky

Ahoj, u svojeho tenhle problém nemám, ale jelikož, jsem měl spoustu aut v automatu, usuzoval bych problém v převodovce, pomalu ale jistě jde do kytek, je to můj názor a zkušonost na jiných autech, nevím co má x5 za převodovku ale většinou využívali americké třeba z3 2.8 měla GM, určitě bych to hned řešil jak se rozjedou planetky atd. je to v prdeli úplně, jestli jsi z moravy můžu doporučit borca v ostravě, za něho dám ruku do ohně. BMW to stejně řeší tak že to posílá do specializovanejch opraven, teda pokud jsou poctiví a soudní.

Je to můj názor, já bych začal tímhle, hodně štěstí.
vlastnemec

#3 Příspěvek od vlastnemec »

Ahoj, dobral ses něčeho, celkem mě to zajímá, mám stejný auto, tak ať vím co mě možná čeká.
Berny
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Berny »

Tak problém byl v zadní rozvodovce (diferáku). Roztrhla se tam klec satelitních kol. Pro lepší představu přidávám fotku.
Přílohy
DSC00158.JPG
DSC00158.JPG (61.46 KiB) Zobrazeno 1717 x
Odpovědět