Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 Nema nekdo zkusenost?4.4i dulezite
no na těch svíčkách jsem najel asi kolem 1500 až 2000 km. ale i mechanik mi pozvrdil to že i když ty bošky co tam oba máme jsou přímo na to auto a plyn ale že ne vždy jdou správně takže tam dám spátky ty čtyřbodovky a doufám že se to zpraví.no jinač ty moduly nevím,možná je seženeš s nějaké bouračky ale otázka je zakolik.mechanik mi říkal že začínají od 1400 za ks ale ty nemají ani značku
takže jsem zvolil zlatou střední cestu a šel do bosch snad to vydrží.je to dost peněz ale bez toho to nepojede.v pondělí to vyzkouším a potom ve středu mám vplánu takovou delší cestu takže se uvidí

hmm to teda nevím ale spíše si myslím že je to obráceně že ty moduly posraly ty svíčky.že když ten modul nefunguje tak se ta svíčka v tom tlaku co je ve válci prostě zničí.možná že ty máš moduly vpohodě a jen třebas vyměníš svíčky.jinač já ty svíčky pujdu taky zkusit vrátit protože mě dost sere že jsem vyhodil 2500 za svíčky které mi jsou na dvě věci tak snad to pujde.
-
To je divne musi tam byt nejaka pricina toho ze se to tak kurvi neni preci mozny aby to z niceho nic zacalo tak sypat..
A jak ti dopadli ty svicky a moduly pomohlo to trosku nebo to auto mas porad rozdelany?
Ja nevim jestli to chces vyresit levne tak se zkus kouknout po nejaky bouracce a koupit pouzity tak bych to nejspis resil pokud bych toho mel povice.
Jinak ja zatim jezdim vsechno ok jen prumerna spotreba 18 litru,ale uz sem najel asi 800 km od toho posledniho vymazani chyb a nic se zatim neukazalo tedka pres vikend jsem najel asi 500 KM a teda az na tu spotrebu to jede i vykon dobry.
To je jasny clovek si koupí drazsi a vetsi auto tak vsechno stoji vic,ale taky se kazdy auto nezacne takhle sypat otazkou je co to tam mas vlastne za ten system lpg jak dlouho tam je atd jestli neni uz neco na tom spatnyho a nekazi se tim auto.
A jak ti dopadli ty svicky a moduly pomohlo to trosku nebo to auto mas porad rozdelany?
Ja nevim jestli to chces vyresit levne tak se zkus kouknout po nejaky bouracce a koupit pouzity tak bych to nejspis resil pokud bych toho mel povice.
Jinak ja zatim jezdim vsechno ok jen prumerna spotreba 18 litru,ale uz sem najel asi 800 km od toho posledniho vymazani chyb a nic se zatim neukazalo tedka pres vikend jsem najel asi 500 KM a teda az na tu spotrebu to jede i vykon dobry.
To je jasny clovek si koupí drazsi a vetsi auto tak vsechno stoji vic,ale taky se kazdy auto nezacne takhle sypat otazkou je co to tam mas vlastne za ten system lpg jak dlouho tam je atd jestli neni uz neco na tom spatnyho a nekazi se tim auto.
-
Tak otazka je ta jestli to auto bude chtit nechat kdyby ano tak priplatim za novy,ale kdyz do nej nasype ranec tak tezko rict asi by se mi taky hodne znechutilo:)
Kazdopadne jsou tady na klubu kluci co shaneji dily za super penize napsal bych to tady na klubu do sekce koupim co potrebujes a uvidis ze se ti nekdo ozve treba s 30% cenou dolu..
klucina mi nabizel poloosu na predek za 2000 novou se vsim vsudy atd tak to zkus takhle.
Kazdopadne jsou tady na klubu kluci co shaneji dily za super penize napsal bych to tady na klubu do sekce koupim co potrebujes a uvidis ze se ti nekdo ozve treba s 30% cenou dolu..
klucina mi nabizel poloosu na predek za 2000 novou se vsim vsudy atd tak to zkus takhle.
zdárek no auto jsem dal už do kupy a jezdím.zatím vše vpoho akorát vstřiky jsem zatím neměnil a zkouším je rozhejbat valím teďkom jenom na 100 oktanovej benál tak snad to pomuže.jinač ten altím prostě jen tak odešel asi stáří nebo co.musel jsem koupit novej od bosch za 16 800.no jinač věřím tomu že tady by mi možná někdo sehnal levnější ale potřeboval jsem to dát co nejdříve do kupy tak jsem vzal novej .jinač ti řeknu že jsem proje snad celej net a alťák na 4.4 není možné sehnat.na 3.0 diesla seženeš všechno ale to naše je problém
jo a svíčky jsem vyměnil dal jsem tak ty NGK-BKR6EQUP . jo jinač mohl by ni někdo říct jak je to stěma altákama,že ten starej se vrací zpátky do bosche ?

hmm to je škoda bo bych to klidně objednával s USA.
cajik8: jinač mě napadlo že co by ti mohlo dělat že máš tak velkou spotřebu že mužeš mít vháji nějakou lambda sondu ta ti to taky zvyšuje.no jinač to že se nám pořád rozsvicuje ta kontrolka motoru bude asi tím plynem mají to snad všechny tyto auta co se do nich ten plyn dá.
cajik8: jinač mě napadlo že co by ti mohlo dělat že máš tak velkou spotřebu že mužeš mít vháji nějakou lambda sondu ta ti to taky zvyšuje.no jinač to že se nám pořád rozsvicuje ta kontrolka motoru bude asi tím plynem mají to snad všechny tyto auta co se do nich ten plyn dá.
-
Tak aspon ze uz jezdis kua neco to stalo ale hlavne ty nervy:) s tema dilama napriklad predni desky bosch nove 2400 a tady mi borec psal za 850 kc stejny kus myslim ue altik by nebyl taky problem za slusnou cenu samozrejme novy ono je to asi o tom dobre trefit.momentalne jak tak jezdim tak za cca 750 kc ma 250 km tak mi to vychazi skoro porad uvidim co to udela trosku si plyn sedl a auto zlobi jen pri nastartovani chvili na benzin zastudena jinak v plynu to je lepsi jak v benalu zajimavy:))